Συμφωνώ αλλά..... Τουλάχιστον μέχρι και πέρσι υπήρχε ένα μοντέλο απο τα 10αδες που κυκλοφόρησε με τα "παραδοσιακά" specs (les paul traditional). Φέτος το μάμησε και αυτό. Γι αυτό λέω όσο αφορά τη Gibson USA les paul σειρά και όχι την Gibson les paul Custom, κάνε ότι λαλακίες θες να κάνεις με τα μοντέλα σου, αλλά κράτα κι ένα μοντέλο με τα παραδοσιακά specs.Πνοή και Νύξη είπε:Δε νομίζω ότι αυτό αποτελεί ταφόπλακα για το ιστορικό μοντέλο. Ωραία, έγινε μια φορά το '59, από τότε έχουν βγει δεκάδες reissues (επιτυχημένα ή μη), και στα 50+ χρόνια ιστορίας του, έχει γεμίσει ο κόσμος από εκατοντάδες χιλιάδες Les Pauls. Γιατί να βγάλουν άλλη μία από τα ίδια?
Edit: 60+ χρόνια ιστορίας...
Δεν νομιζω να τα σταματησουν ποτε...δοκιμη κανουν που αν δεν τους βγει θα κοτσαρουν αλλη μια σειρα tribute οπως το 2013, πιο παραδοσιακη,και απο του χρονου θα ξαναγυρισουν στα κλασικα μονοπατια με κανα δυο προσθαφαιρεσεις.Ουτως η αλλως παντως με το stock που υπαρχει παντου σε Gibson πιστευω πως θα μπορεις να βρεις την traditional του 14 μεχρι και τα μεσα του 15.solidstate είπε:Συμφωνώ αλλά..... Τουλάχιστον μέχρι και πέρσι υπήρχε ένα μοντέλο απο τα 10αδες που κυκλοφόρησε με τα "παραδοσιακά" specs (les paul traditional). Φέτος το μάμησε και αυτό. Γι αυτό λέω όσο αφορά τη Gibson USA les paul σειρά και όχι την Gibson les paul Custom, κάνε ότι λαλακίες θες να κάνεις με τα μοντέλα σου, αλλά κράτα κι ένα μοντέλο με τα παραδοσιακά specs.
nick_ls είπε:Αυτό που μου έκανε εντύπωση στο παραπάνω λινκ στην traditional είναι πώς βγαίνει κάτω από 3 κιλά χωρίς weight relief; Έχουν μειωθεί οι διαστάσεις του σώματος;
ναι ρε συ,δεν υπαρχει LP που να ζυγιζει 6 lbs.... ;D..η πιο ελαφρια που εχω δει ηταν η 68αρα μου Custom (7,7 lbs)longshadow είπε:Μάλλον αυτό δεν είναι το συνολικό βάρος της κιθάρας αλλά μόνο του σώματος.