GFS τους ξέρετε??καθαρό ήχο?

drketikios

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Λοιπόν παιδιά...ΨΑΧΝΩ ΜΑΓΝΗΤΗ...τα έχω ξαναπεί σε ένα άλλο θέμα..αλλά δεν νπήρα καμιά απάντηση...

Υπ'όψιν οι μαγνήτες θα μπούν στη θέση των παλιών σε μία epiphone G310...Άρα πειτε μου ένα neck & bridge που θα κάνουν για να παίζω μπλoύζ και τζαζ και Ροκ με καθαρό όμορφο ήχο...αλλά να μπορούν να χώσουν και σε ένα Deep Purple!!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Οι μαγνήτες για τους οποίους γράφεις είναι από την Ανατολή στη Δύση. Από vintage low output σε SD Distortion... Θες διάβασμα.

Εγώ θα σου προτείνω το πιο κλασσικό σετάπ. SD Jeff Beck bridge (ο JΒ που αναφέρεις), SD Jazz neck.

Κοίτα εγώ σου ανέφερα τι μου προσέφεραν...  ;D

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΨΑΧΝΩ...

Τον JB bridge...Τον έχω...τώρα ο Distortion τον άκουσα...και ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ!!!!

Για neck????

Ο haussel vintage καλός??ή ο Dimarzio???

Τι έχεις να πεις για τους GFS???

Ρε συ έμπλεξες τα πάντα! Ο Bridge Duncan Distortion™  TB-6 με τον haeussel vintage neck Low output alnico 2, ξέρεις τι σχέση έχουν; Ότι και ο ελέφαντας με το ποντίκι.

Τι ήχο ψάχνεις; Αυτό είναι το κυριότερο που πρέπει να σε απασχολεί

Mη πάρεις τον distortion αν θες να χεις καλό καθαρό ήχο.

Μάλλον τον haussel θα διαλεγα, χωρίς να αποκλείω κάποιον gfs.

Παιδια...είπα..αυτά μου προσέφεραν...ΕΓΩ θέλω...ΚΑΘΑΡΟ ΔΙΑΦΑΝΟ ήχο, για μπλούζ ,τζαζ,ροκ,φανκ....και γενικά όχι καφρίλες!!!

Haussel τοτε. Low output και alnico2, μάλλον ό,τι πιο καθαρό μπορείς να βρεις σε humbucker

1 ερώτηση ακόμα, δεδομένου πως η κι8άρα μου είναι κάπως φθηνή

http://www.epiphone.com/default.asp?ProductID=23&CollectionID=16

Αξίζει να χώσω ένα 120άρι να πάρω 2 seymour duncan...ή να τα κρατήσω τα λεφτά και να πάρω 2 GFS????(και τα υπόλοιπα οικονομίες για fender???)

Άλλαξα το θέμα, μιας και τώρα κοιτάω και τα πιό οικονομικά!!!

GFS λοιπόν...τι λέτε? ???

ποιοι κάνουν για αυτά που λέω??

Υπ'όψιν οι μαγνήτες θα μπούν στη θέση των παλιών σε μία epiphone G310...Άρα πειτε μου ένα neck & bridge που θα κάνουν για να παίζω μπλoύζ και τζαζ και Ροκ με καθαρό όμορφο ήχο...αλλά να μπορούν να χώσουν και σε ένα Deep Purple!!!
Αντε να πάρω επιτέλους 2 βδομάδες το ψηρίζω!!!  ;D ;D ;D

Ε λοιπόν περίμενε λίγο.... Έψαξες στο φορουμ και δεν βρήκες; Πάνω σε αυτού του είδους τους μαγνήτες έχουν πέσει πολλές προτάσεις κατά το παρελθόν

drketikios είπε:
Άλλαξα το θέμα, μιας και τώρα κοιτάω και τα πιό οικονομικά!!!

GFS λοιπόν...τι λέτε? ???

ποιοι κάνουν για αυτά που λέω??

Αντε να πάρω επιτέλους 2 βδομάδες το ψηρίζω!!!   ;D ;D ;D
  http://store.guitarfetish.com/v59alpacl.html

μπες στο youtube και κανε search για gfs.

εχει αρκετο υλικο ;)

Ωραίοι είναι και οι Cyber Johnnies.

Φίλε καλό θα είναι να μην αλλάζεις έτσι χαλαρά θέμα και τα ποστς σου γιατί τα υπόλοιπα ποστς που απαντούν στην αρχική σου ερώτηση μένουν ξεκρέμαστα. Αν θες να ρωτήσεις κάτι έξτρα, συνεχίζεις απλώς το θρεντ.

Earendil είπε:
Ωραίοι είναι και οι Cyber Johnnies.
Πολύ καλοί, συμφωνώ, αλλά δυσέυρετοι.

Ο SD Jazz-neck ειναι πολυ "καθαρος" μαγνητης και με οσα ακριβως μπασσα χρειαζονται για να μην "μπουκωνει" η κιθαρα!Για τον jeff beck δεν μπορω να εκφερω γνωμη...

Εγω εχω GFS σε epi lp special σε bridge (loudmouth) και neck (lipstick)

Αμα θες τα καθαρα που λες, θα σου ελεγα να ριξεις μια ματια στον λιπστικ. Εχει εκπληκτικα καθαρα, ενω μπορει να σπλιταρει κιολας, και με το σπλιτ βλεπεις διαφορα σε σχεση με το οταν ειναι διπλος.

Φυσικα τωρα το ειδος των καθαρων παιζει ρολο και απο τον ενισχυτη σου. Εγω με ποντ προ, εχω πετυχει απο... μπασατα καθαρα, μεχρι crystal clear με πολυ clarity και πριμα με αυτους τους δυο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back