Geodimitri - Joy Of Life

πολυ ωραιο....βασικα παιζει για τριτη φορα συνεχομενα...major for life...!!!

ο satriani αερας του κομματιου ειναι οτι καλυτερο....πρεπει να μαζευτουμε ολοι οι "καραφλοπληκτοι"..!!! :D :D

Συγχαρητήρια!

Και μόνο που σε ενέπνευσαν τα τέκνα σου, παίρνει το κομμάτι ένα έξτρα βάρος!

Keep on rocking!

@ kbasilis, inkve, hyperpanos, argytar

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα θετικά σχόλια και τις ευχές!  :)

Βασίλη το μπάσο το έγραψα αρχικά εγώ με την κιθάρα και ένα preset από το Guitar Rig για μπάσο και εν συνεχεία το έστειλα στον longshadow και το ηχογράφησε, βασισμένος στη δική μου μπασογραμμή αλλά βάζοντας και δικά του στοιχεία, με κανονικό μπάσο.

Τα τύμπανα είναι κι αυτά μέσω προγράμματος.  ;)

freerock1974 είπε:
Δημητρη μπραβο σου!

Πολυ ωραιο ''κλιμα'',μετρημενο και ''αγαπησιαρικο'' παιξιμο,ευγε!

Να χαιρεσαι τους λεβεντες σου!
Σ' ευχαριστώ πολύ Σταύρο, να 'σαι καλά!  :)

Δημητρη βλεπω εχουν αλλαξει παρα πολλα!!!!! :)

Πολυ ωραια δουλεια φιλε μπραβο!!Να τους χαιρεσαι!!!!

geodimitri είπε:
Τα τύμπανα είναι κι αυτά μέσω προγράμματος.  ;)
Πολύ ωραίο ήχο έχουν άμα μπορείς πες μου ποιό προγραματάκι είναι αν βέβαια παίζει στα xp και δεν χρειάζεται κανένα πολύ καλό υπολογιστή.

Adamo είπε:
Δημητρη βλεπω εχουν αλλαξει παρα πολλα!!!!! :)

Πολυ ωραια δουλεια φιλε μπραβο!!Να τους χαιρεσαι!!!!
Γιάννη χίλια ευχαριστώ!!! Χαίρομαι που ακούς διαφορά από τις παλιότερες προσπάθειές μου.  :)

Βασίλη έχεις ΠΜ.  ;)

Ανασταίνω το θέμα που είχα ανοίξει καθώς αγόρασα καινούρια κάρτα ήχου (NI Komplete Audio 6) και είπα να τη δοκιμάσω! :D

Ηχογράφησα πάλι το σόλο τρεις φορές και έπαιξα λίγο με το pan και την ένταση του κάθε καναλιού. Ο ήχος είναι από το Guitar Rig 5 και το preset που παίζω το έφτιαξα ο ίδιος.

Ελπίζω να σας αρέσει! :)

https://app.box.com/s/18vnxmko7qrm6hxwghm7

Ωραιο ρε Δημητρη,μπραβο,μου αρεσε διαβασμενο μετρημενο και καλοπαιγμενο.Ελπιζω αυτη η νεα καρτα και γενικα να σε παει ολο και πιο μπροστα σε αυτο που εχεις στο μυαλο σου.Παντως ωραιο ,μπραβο και παλι.

Πολύ καλύτερο και μεστότερο παίξιμο απ'τό πρώτο Dimitri ;D αλλά, άλλαξε ή χαμήλωσε το reverb! ::)

Πολύ ωραίο, πιο μεστό και σίγουρο. Από όσα έχεις ανεβάσει, το αγαπημένο μου. :)

Μου ακούγεται η lead λίγο πίσω, ίσως χάνεται μέσα στο reverb που λέει και ο cigaret13 ?

Θα συμφωνησω με ολους τους καλους φιλους ανωθεν,ειναι πολυ ωραιο.

Ισως το καλυτερο σου παιξιμο.

Βγες απο τη βαρελα ομως η ανοιξε ενα παραθυρακι να σ'ακουμε πιο "μπροστα". ;D ;D ;D

Ειναι ωραιο το παιξιμο και κριμα να "χανεται".

Μπραβο Δημητρη!!

Τρείς γιούς...; Και νόμιζα ότι εγώ την είχα... γαμήσει κανονικά, που έχω δύο!

;D

Το κομμάτι είναι εξαιρετικό από όλες τις απόψεις φίλε μου! Συνέχισε την πολύ καλή δουλειά γιατί οπωσδήποτε φέρνει αποτέλεσμα.Πάω να το ξανακούσω!

@Geodimitri

πολυ ωραια συνθεση φιλε! μου αρεσουν και τα ματζορια εμενα οποτε ειναι του γουστου μου.

στο κομματι αυτο δειχνεις οτι βελτιωθηκες και στο παιξιμο και στον ηχο και στην συνθεση.

μπαρβο σου και να χαιρεσαι τα παληκαρια σου :)

Δημήτρη το κομμάτι τα σπάει, πολυ καλοστημένο και ευχάριστο στο άκουσμα, ταξιδιάρικο κομμάτι θα έλεγα.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Νέα θέματα

Back