- Πόντοι
- 533
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Tι ειδος delay εχεις βαλει στη lead?
Σαν doubler ακουγεται, μια επαναληψη δλδ ιδιας εντασης αλλα με μια μικρη καθυστερηση πχ ~15-20 ms στο ενα καναλι*
Αυτο εχει το ιδιο αποτελεσμα με το chorusing ουσιαστικα.
Εντυπωσιαζει μεν με το "ανοιγμα" που κανει στον ηχο, αλλα σε συνδυασμο με κομμενες καποιες "ζωτικες" για κιθαρα συχνοτητες στα μεσαια ψηλομεσαια, χανεται η ατακα και ακουγεται σαν sinth guitar.
Βεβαια ολα αυτα ειναι και θεμα γουστου.
Μπορει να ειναι και κολληματα δικα μου, καταλοιπα απο real amp listening.
Ισως μονο με μια διορθωση μονο στα μεσαια να παρει την ατακα που λεω.
* (αυτο τα χρησιμοποιω καμια φορα οταν παιζω Live μερη με pow chords και δεν υπαρχει 2ο κιθαριστας για ντουμπλαρισμα - οχι ομως σε στακατα παιξιματα που χρειαζεται καλη ατακα ο ηχος)
Μια χαρα ειναι, αστο ετσι, αλλοι παιδευονται να βγαλουν αυτον τον ηχο, ασε να λεω εγω, δεν εχουν τελειωμο αυτα
Παρτα μονο ως ιδεες για πειραματα.
Σαν doubler ακουγεται, μια επαναληψη δλδ ιδιας εντασης αλλα με μια μικρη καθυστερηση πχ ~15-20 ms στο ενα καναλι*
Αυτο εχει το ιδιο αποτελεσμα με το chorusing ουσιαστικα.
Εντυπωσιαζει μεν με το "ανοιγμα" που κανει στον ηχο, αλλα σε συνδυασμο με κομμενες καποιες "ζωτικες" για κιθαρα συχνοτητες στα μεσαια ψηλομεσαια, χανεται η ατακα και ακουγεται σαν sinth guitar.
Βεβαια ολα αυτα ειναι και θεμα γουστου.
Μπορει να ειναι και κολληματα δικα μου, καταλοιπα απο real amp listening.
Ισως μονο με μια διορθωση μονο στα μεσαια να παρει την ατακα που λεω.
* (αυτο τα χρησιμοποιω καμια φορα οταν παιζω Live μερη με pow chords και δεν υπαρχει 2ο κιθαριστας για ντουμπλαρισμα - οχι ομως σε στακατα παιξιματα που χρειαζεται καλη ατακα ο ηχος)
Μια χαρα ειναι, αστο ετσι, αλλοι παιδευονται να βγαλουν αυτον τον ηχο, ασε να λεω εγω, δεν εχουν τελειωμο αυτα
Παρτα μονο ως ιδεες για πειραματα.