ΝΑΙ οπως και αυτος αλλωστε που εχει τα εικοσαπλα.... ;Dmarathon είπε:...και όλα αυτά...για να παίζεις ακκόρντα? ;D ;D
έχεις πολλά καρβέλια να φάς ακόμα ;D ;D μέχρι να φτάσεις στο σαχλόφωνο φίλος 8)Superfunk είπε:γιατι θα καταληξω σαν τον Μαραθωνα να παιζω elevator lead guitar & sachlophone... ;D
Και επιστροφή στα πετάλια. ;DSuperfunk είπε:η ιερη handwired τριας των ενισχυτων συπληρωθηκε χθες με εναν υπεροχο VOX AC4HW1... ;D
απο αριστερα προς τα δεξια :ΜΑRSHALL 1974X,FENDER TWEED DELUXE COPY w/Tonetuby 40/40 speaker,VOX AC4HW1
Λεφτά?? Που?? Εγώ κιθάρες έχω..Grey είπε:Πώ πώ λεφτά... :
Αυτά είναι σαλόνια.Όχι τα άλλα μισά.![]()
Ειστε πολυ ωραιος κυριε μου! ;DStavros_F είπε:Λοιπόν να μαι και εγώ. Το παρακάτω είναι το μισό σαλόνι του σπιτιού μου (το άλλο μισό είναι όντως σαλόνι). Αυτά που φαίνονται στη φώτο από αριστερά προς δεξιά:
Πανέμορφο και πρακτικό rack 14u κυρίως αποθηκευτικός χώρος. Υπάρχει ένας τελικός Rocktron Velocity 300 και ενα Rocktron Gainiac2 preamp σε περίπτωση που.. Ο υπολογιστής είναι ένα mini mac, τα ηχεία αυτοενισχυόμενα της KRK Rockit5, εξωτερική κάρτα ήχου Line6UX2 και κουμπώνω/παίζω στο Eleven Rack και direct στην κάρτα. Απλά πράγματα.
Ο Blackstar που φαίνεται έχει κουμπωμένες πάνω του και τις 2 καμπίνες της Engl που φαίνονται, και είναι σε 4CM με το iPb10 που είναι στο πάτωμα μπροστά του.
Οι κιθάρες από αριστερά προς τα δεξιά είναι οι παρακάτω:
Ibanez Andy Timmons Signature
Fender Stratocaster YJM signature Japan
Fender Stratocaster Ritchie Kotzen sig
Jackson DK2 με original floyd rose
Gibson Les Paul Standart early 90s
Gretcsh Elecromatic με Seymour Duncans SM-3
Gibson Les Paul Custom Kahler early 80s `
Schecter 7string Jeff Loomis sig
Κανονικά στη θέση του Eleven Rack είναι το Axe Fx Ultra, αλλά πλέον κάθεται μόνιμα στο studio. Επίσης υπάρχει και μία Ibanez Rg550 η οποία αναπαύεται στη θήκη της.
Για τα standard της ibanez είναι παχύ. Εγώ το βρίσκω τέλειο. Γενικά είναι καθαρούκλα με πολύ ωραίο ήχο. Χαίρεσαι να παίζεις. Είναι η μόνη κιθάρα που την αγόρασα, κούρδισα και έπαιξα χωρίς να θέλει setup σε τίποτα! Συνήθως κανά intonation κανά action όλο και κάτι θέλουν. Αυτή άψογη σε όλα.stavrilian είπε:Ειστε πολυ ωραιος κυριε μου! ;D
Η Timmons ειναι τοσο κιθαρουκλα οσο φαινεται? το μπρατσο της τι λεει?
Same here.Mε την JS1000.Stavros_F είπε:Είναι η μόνη κιθάρα που την αγόρασα, κούρδισα και έπαιξα χωρίς να θέλει setup σε τίποτα! Συνήθως κανά intonation κανά action όλο και κάτι θέλουν. Αυτή άψογη σε όλα.
Ναι ρε Νίκο αν μπορείς πες καμιά γνώμη και ειδικά αν θες πως συγκρίνεται ηχητικά με τον 1974x. Μοιάζουν-διαφέρουν κ.λπ.shelter είπε:Πες καμια γνώμη για τον Tweed dlx copy.
vastrange είπε:ωραίος!
σώμα warmoth και λαιμός όλο rosewood?
Ρε συ ήταν περισσότερα κάποια στιγμή, πούλησα αρκετάMarillion είπε:zappa ,ωρα να αρχιζεις να πουλας τιποτα!!![]()