να τις βαλεις δεν θα το μετανιωσεις!εγω εχω στην δικια μου les paul classic τον wcr crossroad στον neck και το wcr goodwood στον bridge...οι μαγνητες δεν παιζονται για την φαση που τους θελεις(θελουμε μαλλον..ΑΝ και παιζω μονο με τις κουκλες τις les paul!!ειδικα ι vos ειναι ολα τα λευτα!!λες και κρατας μια ιστορια!!
θελω να της βαλω wcr pickups για peter green ηχο!
συνολικά έχεις κάτσει να μετρήσεις ποτε πόσα λεφτά έχεις δώσει μονο και μόνο για τις κιθάρες??? 8O 8O 8OΗλεκτρικές Κιθάρες: - Valley Arts Custom Pro
- Gibson Explorer '76
- Fender Sambora Strat (με Anderson μαγνήτες)
- Charvel Model A (Japan)
- ESP Deluxe II
- Jackson SL3
- Jackson DKMZ (τώρα όμως με EMG 81 και 85)
- Ibanez Prestige Custom (2000 model)
- Peavey Wolfgang
- Fender '57 Strat (Mexico)
- Epiphone Trans Amber Special
- Epiphone Black Beauty
- PRS Marc Tremonti SE
- Tradition MTP 375
Θεέ μου' date=' το μισώ αυτό το θρεντ.[/quote']Εμ,σκέψου εγώ, που για να γεμίσω λίγο τη σελίδα έχωσα μέσα και τα καλώδια :lol:
ποοο ρε φιλε' date=' το πηγα για fas tuning και δε μου παν τιποτα για το μεγαφωνο, θα ρωτησω αυριο, και θα ποσταρω και μερικα κλιπακια.[/quote']
ανυπομονω.
προς Rover:
Αλλά είπαμε' date=' κάποιοι έχουν τρέλα τα αυτοκίνητα, κάποιοι το τζόγο, κάποιοι τις γυναίκες, και κάποιοι τη μουσική και τα συμπράγκαλά της...[/quote']
Και κάποιοι όλα μαζί ... δυστυχώς :lol:
Θεέ μου' date=' το μισώ αυτό το θρεντ.[/quote']
Και αυτό και όλα τα συναφή "με τι παίζουμε", "gear list" κλπ. Xαίρομαι που το πήρατε στην πλάκα γιατί ένα ποσοστό αυτού που είπα πήγαινε όντως για πλάκα. Όχι όμως το 100%...