Gary Rossington R.I.P.

Πάει και ο τελευταίος από την ιδρυτική φουρνιά της μπάντας... Rest in peace και ευχαριστούμε για τις υπέροχες μουσικές.  

Από τα πιο ιστορικά slide guitar θέματα ever. Freebird 

RIP

Υπήρξε original μέλος στην ίσως καλύτερη μπάντα που υπηρέτησε το συγκεκριμένο είδος... Guitar hero δεν υπήρξε ποτέ, αλλά δε θα ξεχάσω την παρουσία του στο λαιβ τους στο ελληνικό, μια από τις καλύτερες συναυλίες που έχω δει, ηρεμος να είναι μέρος κάποιων από τα πιο διαχρονικά τραγούδια που γράφτηκαν ποτέ....RIP

RIP... πολύ σπουδαίος κιθαρίστας, μαζί με τον Alen Collins έπαιξαν κι έγραψαν αλησμόνητα τραγούδια, solos και riffs!! Και να σκεφτεί κανείς πως ήταν 20-25 ετών!

Από τα πιο ιστορικά slide guitar θέματα ever. Freebird 

RIP
καλό δρόμο στον μακαρίτη, πολύ καλοί οι σκινερντ της εποχής γλυκειάς Αλαμπάμας, αλλά επιτρέψτε μου έστω κι αυτή την ώρα, αυτό το φρημπερντ ποτέ δεν το χώνεψα. Πολύ μακρύ, φλύαρο, μια slide που καβαλάει τα φωνητικά και παίζει και παίζει όλα τα 70ς κλισέ λικς μαζωμένα σαν να μην υπάρχει αύριο. Αν ήταν 4 λεπτά θα ήταν κορυφή.

Κλισέ γίνανε μετά...
ε, άσε και μας τους πιό παλιούς να θυμόμαστε μερικά πράγματα.

Πάντα ήταν στη σκιά των Allmans (μια και μιλάμε στο κομμάτι αυτό για slide).

ε, άσε και μας τους πιό παλιούς να θυμόμαστε μερικά πράγματα.

Πάντα ήταν στη σκιά των Allmans (μια και μιλάμε στο κομμάτι αυτό για slide).
Ως προς αυτό, δε γνωρίζω/δεν απαντώ.

Με το χαρακτηρισμό κλισέ διαφωνώ.

Το να έρθει κάποιος τώρα και να βγάλει ένα κομμάτι στο στυλ αυτό, τότε ναι να πεις ότι είναι γεμάτο απο 70s κλισέ και αναμασάει και είναι βαρετό και ό,τι άλλο.

Άλλα για ένα κομμάτι που έβαλε το λιθαράκι του σε αυτά που τώρα μπορείς να πεις ότι είναι 70 κλισέ, δε μπορείς να το χαρακτηρίζεις ως τέτοιο.

ΟΚ, το έχεις φάει στη μάπα 50 χρόνια. Μαζί σου.

Ως προς αυτό, δε γνωρίζω/δεν απαντώ.

Με το χαρακτηρισμό κλισέ διαφωνώ.

Το να έρθει κάποιος τώρα και να βγάλει ένα κομμάτι στο στυλ αυτό, τότε ναι να πεις ότι είναι γεμάτο απο 70s κλισέ και αναμασάει και είναι βαρετό και ό,τι άλλο.

Άλλα για ένα κομμάτι που έβαλε το λιθαράκι του σε αυτά που τώρα μπορείς να πεις ότι είναι 70 κλισέ, δε μπορείς να το χαρακτηρίζεις ως τέτοιο.

ΟΚ, το έχεις φάει στη μάπα 50 χρόνια. Μαζί σου.

δεν το έχω φάει. Γενικά το απέφυγα. Από τότε δεν μου άρεσε για τους λόγους που ανέφερα και όταν κατα καιρούς ερχονταν στο προσκήνιο δεν ήθελα να το ακούω. Τότε ήμουν πολύ σε Clapton, Doors, Purple, Allmans, Rory και θεωρούσα τους Lyn έναν πολύ καλό κλώνο.

Λιθαράκι έβαλε, αλλά βρήκε πολύ δρόμο στρωμένο.

Και σίγουρα μετά το στυλ τους κοπιαρίστηκε και θεοποιήθηκε στην Ελλάδα

Trending...

Νέα θέματα

Back