- Πόντοι
- 43
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Αυτό έγραφα και με πρόλαβες.Βασίλη θα σε στεναχωρήσω λίγο αλλά όλο το κομμάτι είναι out of tune. Δεν ξέρω αν είσαι ξεκούρδιστος εσύ ή αν φταίει το backing track
και εγώ το ευχαριστήθηκα. Θα το ξαναπεράσω κάποια στιγμή.
To Backing track είναι λιγο ποιο πάνω απο ρε..τοσο οσο να ακούγομαι ξεκούρδιστος έχεις δίκιο. Βρήκα backing οπως το θέλω και θα το βάλω άμεσα μόνο να βρω το χρόνο και την ησυχία να το κάνω με μεγάλη μου χαρά. Ευχαριστώ πολύ ...Να το κάνεις άμεσα Βασίλη.
Πρώτον γιατί το έχεις χαλαρά, και δεύτερον γιατί εκτός από σένα γουστάραμε κι εμείς πολύ, και θα θέλαμε να το ξανακούσουμε χωρίς αυτό το κλικ "ξεκουρδισιάς" (δεν είναι εντελώς ξεκούρδιστο, είναι ένα κλικ κουρδισμένη χαμηλότερα η κιθάρα νομίζω, αλλά ένα κλικ μόνο), στο οποίο μπορεί να φταίει και το backing, οπότε κούρδισε πάνω του.
Πάμε πάλι άμεσα όμως.
Περιμένω!
To Backing track είναι λιγο ποιο πάνω απο ρε..τοσο οσο να ακούγομαι ξεκούρδιστος έχεις δίκιο. Βρήκα backing οπως το θέλω και θα το βάλω άμεσα μόνο να βρω το χρόνο και την ησυχία να το κάνω με μεγάλη μου χαρά. Ευχαριστώ πολύ ...
Μέσα είσαι. Γι' αυτό σου έγραψα στο πρώτο για το bt. Την είχα πατήσει κι εγώ έτσι. Κάποιοι ανεβάζουν bt με αλλοιωμένο ελαφρώς το pitch 1/2 ή 1/4 του ημιτονίου μάλλον για να μην τους πιάνει ο σαρωτής του youtube και τους κάνει demonetize το βίντεο.δεν μπορώ καλύτερα προς το παρόν αλλά τονικά λογικά είμαι μέσα .....
Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου με τιμά ειδικά από εσένα που όταν ζητούσα συμβουλές μου τις προσφερες απλόχερα. Το κόλλημα με τον Gary Moore είναι αγιάτρευτο..αλλά μην κάνεις μόκο θα βάλω και κάτι διαφορετικό ....Όχι μόνο είσαι μέσα αλλά εξελίσσεσαι και σε παιχταρά!
Μπράβο ρε Βασίλη με έκανες και ανατρίχιασα!
Ζηλεύω την "όρεξη" σου και την αγάπη σου για το όργανο (στο έχω ξαναπεί άλλωστε), θα ήθελα βέβαια και κάτι διαφορετικό από σένα, αλλά καταλαβαίνω το "κόλλημα" σου με τον Gary οπότε κάνω μόκο!
Το πρώτο βίντεο θα το αφήσω για λίγο για να μην χαλάσω το θέμα και το σβήσω αργοτερα
Δεν έχω λόγια........... Ευχαριστώ πολύ....Να μην το σβήσεις, εγώ θέλω να το βλέπω.
Μην σου πω δηλαδή να ανεβάσεις και τρίτη φορά το κομμάτι παίζοντας με 335.
Μπράβο ρε μάγκα, μπράβο.
Γιατί εκτός από το παίξιμο, περνάς κι άλλα πράγματα στον ακροατή, πράγμα σπάνιο και δύσκολο.
Αυτό που είπε ο Φώτης, "ανατρίχιασα".
Η ...κιθάρα φταίει.....κάτι τις έκανες..... Νικολάκη .....Μπράβο Βασίλη, πολύ ωραίο παίξιμο με συναίσθημα!