ignantios είπε:
Αυτο ρε play δεν μου λεει τιποτα γιατι εγω δεν δικεδικω δαφνες του επαγγελματια και του ........τελειου .....αλλα αντιθετως εσυ που εισαι επαγγελματιας θα επρεπε να σε νοιαζει οτι καποια live σου δεν ειναι ετσι οπως τα θες ...δεν νομιζεις?αφου εισαι επαγγελματιας θα επρεπε και το one take σου να ειναι αψογο ...κατι που δεν συνεβει σε αυτα που ακουσα ...
Για εμενα ειναι το ιδιο και το αυτο.......
Δε νομιζω ΠΟΤΕ να με ακουσες (η ειδες) να διεκδικω κατι τετοιο (το τελειο).
Οσο για το επαγγελματιας, επαγγελματιας ειναι αυτος που ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ για το επαγγελμα του, και οσον αφορα αυτο, ΔΕΝ σηκωνει αμφισβητηση. ΕΚΤΟΣ ομως απο επαγγλεματιας ειμαι ΚΑΙ ανθρωπος, που σημαινει οτι καμμια φορα (η και περισσοτερες) ΝΑΙ δεν βγαινουν οπως θα ηθελα, επειδη στραβοφαγα, στραβογαμησα, ειμαι στις μαυρες μου, βαριεμαι, ειμαι αρρωστος κλπ κλπ.
Γι αυτο σου λεω, ΜΗΝ κρυβεσαι πισω απο την προχειροτητα της ηχογραφησης γιατι κι εσυ εχεις την πολυτελεια να κρατησεις το ΛΙΓΟΤΕΡΟ προχειρο. Κι εσυ κανεις ΟΣΑ ΤΑΚΕ θες μονο που ειναι προχειρα.
Τελος παντων δεν απαντω αλλο, δεν θελω να χαλασουμε (αλλο) τις καρδιες μας. Ξερω οτι τωρα εισαι νευριασμενος. Ισως αργοτερα οταν σκεφτεις λιγο πιο μεστα καταλαβεις τι λεω, αλλα τωρα ειναι waste of time and energy να προσπαθεις να μου τη λες.
ΥΓ. Επειδη λες οτι ΔΕΝ εχεις εξοπλισμο για ηχογραφηση, αυτο δεν φαινεται. ΔΕΝ χρειαζεσαι τιποτε αλλο απο αυτα που ΗΔΗ εχεις, δηλ κιθαρα----tonelab----υπολογιστης (και η tonelab καμμια φορα αχρηστη ειναι)
ΥΓ 2. Και ΜΑΜΩ τα live αυτο του Gary στη Στοκχολμη και ναι ολο το live το βγαζει ουσιαστικα με ΜΙΑ κοκκινη charvel. Μονο στο Loner παιρνει την ασπρη