DIMIS75 είπε:Φιλε ιγνατιε πας να κανεις ενα καλο και πανε να σε φανε :'( :'( :'( :'(...Τι ηθελες και εσυ να δειξεις τους παλιομαγνητες ??? ??? ???
Τουλαχιστον εσυ δεν φοβασαι να εκτεθεις και παιζεις αυτα που μπορεις τα βγαζεις και προς τα εξω και μπραβο σου![]()
![]()
.Δεν το κανουν και πολλοι αυτο.Φοβουνται μην τσαλακωθουν....
Τα σχολια ομως σχολια.Δεν πειραζει.Τα ιδια επαθα κι εγω αλλα δεν μασαω.Ασε τον καθενα να λεει ακομα κι αν ειναι κακοπροαιρετος.Αυτοι που σε ξερουν οπως κι εμενα και τον καθενα εδω μεσα ξερουν τι ψαρια πιανουμε οποτε μην σκας.Συνεχισε να κανεις αυτο που γουσταρεις.
Στην γιορτη σου θα σου κανω δωρο κανενα καινουριο μοντελακι δαχτυλαμιας και ψαχνεις.Εχω δει κατι ωραια που παιζουν παπαδες μονα τους φιλε ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Τα λεμε.
δεν σκαω καθολου dim απλα σχολια απο τυπους που δεν ξερω καν εαν ξερουν τι ειναι κιθαρα και εαν εχουν παιξει ποτε ...δεν μπορω να δεχομαι αφοριστικα......εαν ειναι ετσι ας μας δειξει ο μαστορας τι κανει αυτος και να μας δειξει ποια δαχτυλα κωλομετρανε με νυχια ,βαμμενα κλπ και εγω θα του πω respect αλλα να κανει αφοριστικα σχολια για ενα video που εαν θελεις ηταν αλλος ο σκοπος του...δεν ξερω με χαλαει.....
και στην τελικη γιατι δεν διερωταται ο μαστορας γιατι δεν στραβωσα με το σχολιο του play και του nestora.........?
κατα τα αλλα εννοειται οτι θα συνεχισουμε ...αυτοι ελειπε ετσι και αλλιως εδω ειναι η ΡΟΔΟΣ εδω και το πηδημα....ας μου δειξει αυτος πως ειναι τα καλα δαχτυλα...δεν εχω προβλημα ετσι για να καταλαβω και εγω...μικρος ειμαι ακομα παιρνω πολλα