• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

G minor blues

gkourmoul1

Amateur Musician
Λύσεις
1
Πόντοι
688
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Έκανα μια προσπάθεια σε ένα ωραίο backing track που βρήκα.

(Εχει αρκετα λαθακια, διοτι εκανα ενα take και το αφησα ως εχει)

Προβολή συνημμένου G minor blues.mp3

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πολύ ωραίο. Πες μας και το gear που χρησιμοποίησες. 

• Like
Reactions: gkourmoul1
Πολύ ωραίο. Πες μας και το gear που χρησιμοποίησες. 

Ευχαριστω!

Χρησιμοποιησα τα ευρισκουμενα, δλδ στρατ και orIgin 20, μπουσταροντας με dark matter. Με line out στην καρτα.

Δεν εκανα καμια ρυθμιση. Ανοιξα ενισχυτη, επαιξα, εκλεισα ενισχυτη και τελος. Βγηκε λιγο dark ο ηχος, εν τελει.

• Like
Reactions: Vale Rossi
δεν συζητώ το παίξιμο που είναι κορυφαίο ως συνήθως, αν και πρόσφατα γέρνει προς Gary Moore (είναι μια πρόοδος όπως και να το κάνουμε) και φυσικά το μπακιτρακι που ανεβάζει την ποιότητα.

Εχω ένσταση στον ήχο, που για τα δεδομένα σου μου βγαίνει πολύ μπουκωμένος.

Δεν ξέρω με τι έπαιξες, έχω χάσει τη μπάλα, αλλά δεν είναι από τους καλύτερους ήχους σου.

• Like
Κακος ηχος, Δημητρη, οντως. 5 λεπτα εκατσα στο pc και δεν εκανα καμια ρυθμιση σε αλλον ενισχυτη απο τον συνηθισμενο. Εκανα ενα take και τελος.

Ηθελα να πω την ιστορια μου και μετα να συνεχισω την δουλεια που εκανα.

Να 'σαι καλα Λουκα. Το παιξιμο ειναι μετριο, αλλα προσπαθησα να παιξω με καρδια, που λεν και οι μπουζουξηδες.

Έκατσα και ρύθμισα τον origin με το dark matter, ώστε να βγάλει σωστό ήχο. Κάπως έτσι έπρεπε να ακουστεί το χθεσινό κλιπ.

Προβολή συνημμένου G minor blues 1.mp3

Επίσης, έκανα ηχογράφηση και με τον στάνταρ ήχο μου, δηλαδή με τον HT1R και το dark matter, και με την ίδια στρατ. Αυτόν τον ήχο, πάνω κάτω, χρησιμοποιώ σε παραγωγές (αλλά με tele).

Προβολή συνημμένου G minor blues 2.mp3

οκ το τελευταιο ειναι τελειως διαφορετικο, απο τα αλλα δυο μου αρεσει το πρωτο, αν ηταν λιγο πιο fuzzy ο ηχος θα ηταν σαν τον ηχο στο I love you more than you'll evet know απο BST (Steve Katz)

• Like
απο τα αλλα δυο μου αρεσει το πρωτο,

Οταν πρωτο εννοεις εκεινο στο πρωτο ποστ, ή το πρωτο απο τα δυο του προηγουμενου ποστ?

Εκτός από το παίξιμο σου που το γουστάρω πολύ αυτόν τον ήχο προσπαθώ να των πιάσω στην gt αλλά ακόμα δεν.... Εμένα μου άρεσε πολύ ..στο αρχικό.

• Like
Φοβερός (όπως πάντα)

1:08 - 1:16 όλα τα λεφτά ρε Τζορτζ!

Σπαραζει, πονάει!

• Like
Εκτός από το παίξιμο σου που το γουστάρω πολύ αυτόν τον ήχο προσπαθώ να των πιάσω στην gt αλλά ακόμα δεν.... Εμένα μου άρεσε πολύ ..στο αρχικό.

Ευχαριστω Βασιλη! 

Οντως ηταν καλυτερος ο ηχος στο αρχικο.

Δοκιμασε καποιον vintage marshall ενισχυτη με eq bass 0, mid 10, treble 0, με καποιο drive για boost και παιξε με τις καμπινες.

Φοβερός (όπως πάντα)

1:08 - 1:16 όλα τα λεφτά ρε Τζορτζ!

Σπαραζει, πονάει!

Γιωργη, να σαι καλα! 

Εκανα καταναγκαστικα εργα σε αγρους τις προηγουμενη ημερες (μαζευα ελιες), και ειχα μπει σε blue mood. Πονουσα παντου....

Γιωργη, να σαι καλα! 

Εκανα καταναγκαστικα εργα σε αγρους τις προηγουμενη ημερες (μαζευα ελιες), και ειχα μπει σε blue mood. Πονουσα παντου....

Αν είναι να γράφεις τέτοια ωραία πραγματάκια να σε στείλω και στους δικούς μου να βοηθήσεις;;;;; :classic_tongue:

• Haha
Πολύ ωραίο κομμάτι και ταιριαστή μουσική για sex....  Εύγε Γεώργιε, μου ανέβασες το ηθικό!?

Πολύ ωραίο κομμάτι και ταιριαστή μουσική για sex....  Εύγε Γεώργιε, μου ανέβασες το ηθικό!?

Δεν μπορω να φανταστω τετοια μουσικη να συνοδευει σκηνη σεξ, εκτος και εαν ενας απο τους δυο κανει αγγαρεια (καταναγκαστικα εργα που αναφερω και πιο πανω)...

Δεν μπορω να φανταστω τετοια μουσικη να συνοδευει σκηνη σεξ, εκτος και εαν ενας απο τους δυο κανει αγγαρεια (καταναγκαστικα εργα που αναφερω και πιο πανω)...
Είσαι μικρός, δεν ξερς....?

• Μπερδεύτηκα
Reactions: sultan of string
Ωραιο παιξιμο,ηχαρα με μερικα σημεια που γ2μουν.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα