Funk off!!! (clip)

Κι εσύ τέλε; ;D

Ωραίος, αλλά νομίζω έχεις δώσει πιο πολλή έμφαση στη μελωδία, και καλύτερα να έδινες στο ρυθμό...

Never mind, η κιθάρα είναι πολύ μπροστά ή μου φαίνεται; ::)

πρωινή φροφίτσα φλέφω

Υ.Γ.Του μαμιέται του νόιζ....8 φορές προσπάθησα να το σηκώσω

kultura είπε:
Κι εσύ τέλε; ;D

Ωραίος, αλλά νομίζω έχεις δώσει πιο πολλή έμφαση στη μελωδία, και καλύτερα να έδινες στο ρυθμό...

Never mind, η κιθάρα είναι πολύ μπροστά ή μου φαίνεται; ::)
βασικα εδωσα εμφαση σε μελωδικα ρυθμικα Licks

αλλα δεν σε πιανω κ πολυ σε αυτο που θες να πεις :)

η κιθαρα δεν ξερω εαν ειναι μπροστα γιατι ειμαι κιθαριστας κ οχι ηχολιπτης(αρα καρνιβαλος  ;D )

Μπράβο σε uncle sam και triggaman!... Τίμησαν το κλιπ δεόντως.... ;)

Δυστυχώς τα άκουσα και τα δύο τώρα κάπως βιαστικά...Αργότερα το βραδάκι θα τα ξανακούσω οπωσδήποτε πιο προσεχτικά χωρίς βιασύνες....

Κατάφερα επιτέλους να τα ακούσω χωρίς διακοπές...

Και τα δύο είναι πολύ καλά, νομίζω όμως ότι σας πρόδωσαν λιγάκι ηχητικά...

Στο κλιπ του trigga ( που έχει και γ@μ@το τίτλο... ;D), η κιθάρα έχει μια άσχημη παραμόρφωση...

Δεν πιστεύω ότι είναι ηθελημένη , μάλλον σου ξέφυγε φίλε trigga...

τα παιξίματα ήταν αρκετά καλά, αν και όταν αυτοσχεδιάζουμε για πάνω απο 1-2 λεπτά έχοντας μόνο ένα chord για να πορευτούμε ,το πράγμα μερικές φορές αρχίζει και δυσκολεύει..

Αυτό φάνηκε και στούς δύο..(μερικές φορές είχα την εντύπωση ότι περιμένατε μάταια να αλλάξει κάτι για να παίξετε κάτι άλλο)...

εννοείται πως αυτό είναι εμφανές και στο δικό μου take...

Φίλε bluezlick το δικό σου κλιπ αν και πολύ καλό έχει αυτό που αναφέρθηκε και πρίν απο τον Γκανιάρη νεανία.. ;D

Η κιθάρα είναι πολύ δυνατά σε σχέση με την υπόλοιπη μουσική...

Αυτό έχει σαν συνέπεια το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα να μην γκρουβάρει όσο θα έπρεπε...

Σόρρυ αν σας τα'κανα μπαλόνια με τις παρατηρήσεις... ;D

It's just my opinion... ;)

longshadow είπε:
Στο κλιπ του trigga ( που έχει και γ@μ@το τίτλο... ;D), η κιθάρα έχει μια άσχημη παραμόρφωση...
Θα συμφωνήσω!

TRIGGA, ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΝΤΙΣΤΟΡΣΙΑ!  Τί το θες; Αφού εσύ παίζεις κανονική κιθάρα, με άνευ διστορσίου...

Άσε τη βρώμα για μας τους άμπαλους! ;)

Αστα διαλα ρε τίνς κ οι δύο.Εγω είμαι γκαματος με ιντερκούλερ κ με λέτε π@π@ριες.Σας βάζω για κοντρα όπως λέω κ στον τίτλο.

line 6  ποιοτητα ήταν.Εγκώ ντεν ξέρει απο διστόρτιο κ απο bend.Αυτα είναι για τους φλώρους τους heavy μέντα.

Το παρακούρασε το 4λεπτο στάνταρ.4 λεπτα ενα ακόρντο.Στο τέλος σκεφτόμουνα κ βαρούσα altered(super locrian).Ότι να ναι επαιζα ο γαμάτος.Δεν ήξερα τι άλλο να δώσω στο κοινό μου....

Εκεί με τις σούπερ λόκριαν εγώ έσκισα την μπλούζα μου από το πάθος!

μην ήταν lacoste όμως.Να ήταν καρακώστ με άνετο-κάτσε.....

Το ξέρω είμαι πολύ, δεν συμμαζεύομαι το χω το χω....

Περα απ το γάμο της κυρα κώστενας το διστόρτιο εμένα με άρεσε έτσι όπως ήταν.Δεν με άρεσε το μπάσσο που βγάζει το σκάφος για τσόλο διστόρσιο αλλα δεν έχω stratoδιονυσίου ούτε telecountry για μέταλ μπέντ με δοση αυγού στρουθογκάμηλου.....τι να κάμω ντε ο φασιανός στην φωλιά μου πέσμε ρε σκωτούρα κ συ ναούμε...

trigga είπε:
Το παρακούρασε το 4λεπτο στάνταρ.4 λεπτα ενα ακόρντο.Στο τέλος σκεφτόμουνα κ βαρούσα altered(super locrian).Ότι να ναι επαιζα ο γαμάτος.Δεν ήξερα τι άλλο να δώσω στο κοινό μου....
Ε ρε benson που σου χρειάζεται... ;D ;D :P

Longshadow τα σεβη μου. υπερθεαμα αυτο που ακουσα .

edit : μηπως το σωστο ηταν να πω "υπερακουσμα""?

Longshadow τι να πω... ΑΦΩΝΟΣ. Φοβερές φράσεις και περάσματα. Μόλις έγινες το ίνδαλμά μου!!!  :)

Trigga και Bluezlick ... Απλά Αψογοι

Μanosx ... επίσης!

Δεν κρίνω ηχογραφήσεις και όλα τα υπόλοιπα που λέτε, γιατί δεν έχω ιδέα...

(ανεβάζω και εγώ τη δική μου συμμετοχή, η οποία όμως δεν φτάνει ούτε στο ελάχιστο τους παραπάνω  :) :) )

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κομπλέ.Καλύψαμε ενα μεγάλο εύρος μουσικών ειδών.

Εχουμε ατόφιο μπλούζ(bluezlick), εχουμε αρχοντικό δασκαλάτο πάντρεμα σε γύρο πίτα(longshadow), έχουμε ψεύτικοδιστόρσιο ψαγμενο με σκισμένο lacoste(θκόμ) κ τώρα έχουμε φούλ ροκιά κ ατμοσφαιρική 80λα.

thecrypt13 μια χαρα σε βρίσκω κ ωραία μίξη παρατηρώ.

Αυριο ψήνω να ρίξω ενα 4χορδο μπουζούκι.

Boody and crypt13 ευχαριστώ πάρα πολύ!.. ;)

Σωστός ο crypt!...Το έφερε στα μέτρα του το κομμάτι...I like it!!

(και επιτέλους κάποιος που έκανε πάνω απο ένα take... ;D)..

παραήταν όμως χαμηλά σε db...το γκάζωσα λιγουλάκι...

Λοιπον.....

για ηρεμηστε ολοι....τι θελετε να παθουμε κανα υπαρξιακο εμεισ οι νεοι και να παρατησουμε την κιθαρα???

θα μας στειλετε στα ιντερνετς καφες να παιζουμε αρπιτζι??????

αντε ναουμ......

(οταν μαζεψω τα σαλια μου απ το πατωμα βεβαια....)

πραγματικα ΥΠΕΡΟΧΟΙ ολοι.....BRAVISSIMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωραια παιξιματα παιδια!

Ρε "μακροσκια" τι ΗΧΟΥΚΛΑ ειναι αυτη που εχεις βγαλει;  Πολυ μου αρεσε το γκαζι σου. Αλητικο!

longshadow=αξιοζηλευτος!!

αν μου κατσει καμια μερα και ξυπνησω καλα και με ορεξη θα το τολμησω κι εγω.

μπραβο σου.

(πρεπει να βρεθουμε να σε ρωτησω διαφορα) ;)

Thanks again!... :)

Μόνο για tonelab μην ρωτήσεις τίποτα Σπύρο....είμαι παντελώς άσχετος!.... ;D ;D

(και σε άλλα θέματα είμαι άσχετος βέβαια.. ::))

longshadow είπε:
Thanks again!... :)

Μόνο για tonelab μην ρωτήσεις τίποτα Σπύρο....είμαι παντελώς άσχετος!.... ;D ;D

(και σε άλλα θέματα είμαι άσχετος βέβαια.. ::))
για "παιχτικα" πραγματα θα θελα να κανουμε ανταλλαγη ιδεων. κερναω και καφε ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα