Μπα; Έκανε και ο kultura clip;

Μπράβο ρε παλήκαρε. Ωραίο phrasing και παιγμένο με ευαισθησία. Μου αρέσουν τα τελειώματα στις φράσεις σου. Λίιιιγο το βιμπράτο σου θέλει δουλειά. Αλλά εγώ πάλι δεν θα έβαζα πολύ βιμπράτο στο κομμάτι. Δεν πάει με τον μπακιτράκι.

Μπράβο μικρέ !!!

Βγάζεις τρίχες. Και μαύρες μάλιστα.

Θα το βρεις και το timing don't worry.

Πολύ καλός.

Εμένα μου άρεσε και το χάλι της ηχογράφησης. Μόλις τα κακομαθημένα αυτιά μου ξεπεράσουν το αρχικό σοκ το φαντάζονται σαν bootleg ηχογράφηση σε blues joint.

Λοιπόν, δεν ήσουν καλός παντού, ήσουν όμως στο μεγαλύτερο μέρος, ειδικά στο 1.41 με το διπλό σήκωμα. Πολύ ωραίος ήχος.

Τη Παρασκευή κέρδισες Jam με τους 4.... ;)

kultura είπε:
Λοιπόν εδώ με ακούτε με τη les paul, χαλαρή διάθεση, και το amplitube2... Καλή ακρόαση...
γμς :)

προς το παρόν αντιμετωπίζω τεχνικά προβλήματα με την τριαντάρα που έμπλεξα...
γμς :)

;D ;D ;D

Τρομερο παιξιμο, συμφωνω απολυτα με longshadow. Ο ηχος της κιθαρας σου σπερνει και νομιζω συμμετεχει πολυ σε αυτον το γεγονος οτι επελεξες να παιξεις με δαχτυλα. Ευγε :)

Κατι σχεδον ασχετο αλλα μιας και ξεκινησες τωρα με τις ηχογραφησεις : Οπως βρηκες τη ρυθμιση για να βγαινει στερεο το mixdown, καπου θα βρεις και ρυθμισεις για τη συμπιεση που θα κανεις στο mp3. Εχεις βαλει ενα wav 28Μb και 2 mp3 των 800kB ;D ;D . Δοκιμασε να βγαζεiς τα mp3 σε 160kbps και 44.1kHz 16bit stereo :)

Πολύ πολύ μου άρεσε  :)

(αν σου είναι εύκολο, ανέβασε και το μπάκι τράκι)

Μπράβο φιλέ k@tura!

Αν και δεν ηταν γληγορο το solarisma ηταν ευπεπτο με υπεροκγα κρεσεντο και με αισθησιακες βιμπρολες!!

Ειμαι σιγουρος οτι καποια στιγμη θα παιξεις και πιο γληγορα!!!

Αν θες παντως, σου χαριζω την πενα μου!

Λες στο επομενο clip που θα ανεβασεις να πεσει ο server απο τα πολλα uploads?  ;D

Το επόμενο κλιπ που θα ανεβάσω θα είναι με συμπαίκτη τον αλεκέλη, που είναι ΓΡΗΓΟΡΟΣ κιθαρίστας, άρα και καλός μουσικός (το ένα συνεπάγεται το άλλο)... ;D

alekelis είπε:
Αν θες παντως, σου χαριζω την πενα μου!
Σφυράη;

μαστορια εκανες παλι!

α ρε μαστορα!!

περιμενω και το επομενο να δω!

Ωραίος. Πολύ καλή δουλειά. Συνέχισε και αναμένουμε νεα δειγματα! Μέχρι να έρθει από το μποτοξ η τριαντάρα ανέβασε κάτι σε πιο αγνό ροκ! Εκεί θα δείξεις τι αξίζεις!

Κάτι ξέρω που το λέω!

kultura είπε:
με την τριαντάρα που έμπλεξα... ;D
Σου ζητάει και παιδί;

Vintager είπε:
Μέχρι να έρθει από το μποτοξ η τριαντάρα ανέβασε κάτι σε πιο αγνό ροκ! Εκεί θα δείξεις τι αξίζεις!
Ωχ! Έλα, ρε, πάνω που τους ψήνω ότι είμαι μπλουζίστας, μην με ξεμπροστιάζεις... ;D Αξιότιμε κύριε Vintager, περιμένω τους μαγνήτες σας για να αναβαθμιστεί το λεσπόλι μου... (Εγώ φταίω που αργεί η δουλειά, βέβαια, αλλά κουβέντα να γίνεται) :P

kultura είπε:
Ωχ! Έλα, ρε, πάνω που τους ψήνω ότι είμαι μπλουζίστας, μην με ξεμπροστιάζεις... ;D Αξιότιμε κύριε Vintager, περιμένω τους μαγνήτες σας για να αναβαθμιστεί το λεσπόλι μου... (Εγώ φταίω που αργεί η δουλειά, βέβαια, αλλά κουβέντα να γίνεται) :P

Μν ξεχνας κουλτούρα πως το ροκ είναι το λευκό θετό παιδάκι των μπλουζ! Και εμείς λευκά παιδάκια είμαστε που προσπαθούμε να παίξουμε μπλουζ! Έτσιβγήκε το ροκ!

Πότε θα ανεβάσουμε ενα αισθησιακό boogie garage blues rock? Υπάρχουν άραγε τέτοια backing tracks; Και φσκ θα είναι mono χωρίς πανάρισμα και άλλα τετοια. Ξέρεις για το mojo!

Και βέβαια σαν garage blues κομμάτι πρέπει να έχει και αισθησιακές βιμπρόλες! Πράγματι!

kultura είπε:
Μην ανησυχεις, θα σε φτιάξω εγω! Χρατς χρουτς!
Τι έγινε ρε παιδιά;

Πράγματι!

ευγε κουλτουρακο... !

εχεις περασει τα βασανα της ζωης τελικα...  πολυ bloomfield ηχογραφηση (ετσι μου θυμισε τουλαχιστον το παιξιμο και ο ηχος)

και που'στε αλητες, τα 30 ειναι πολυ κοντα, χαμπαρι δεν θα παρετε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back