γμςkultura είπε:Λοιπόν εδώ με ακούτε με τη les paul, χαλαρή διάθεση, και το amplitube2... Καλή ακρόαση...
γμςπρος το παρόν αντιμετωπίζω τεχνικά προβλήματα με την τριαντάρα που έμπλεξα...
Σφυράη;alekelis είπε:Αν θες παντως, σου χαριζω την πενα μου!
Σου ζητάει και παιδί;kultura είπε:με την τριαντάρα που έμπλεξα... ;D
Ωχ! Έλα, ρε, πάνω που τους ψήνω ότι είμαι μπλουζίστας, μην με ξεμπροστιάζεις... ;D Αξιότιμε κύριε Vintager, περιμένω τους μαγνήτες σας για να αναβαθμιστεί το λεσπόλι μου... (Εγώ φταίω που αργεί η δουλειά, βέβαια, αλλά κουβέντα να γίνεται)Vintager είπε:Μέχρι να έρθει από το μποτοξ η τριαντάρα ανέβασε κάτι σε πιο αγνό ροκ! Εκεί θα δείξεις τι αξίζεις!
Μν ξεχνας κουλτούρα πως το ροκ είναι το λευκό θετό παιδάκι των μπλουζ! Και εμείς λευκά παιδάκια είμαστε που προσπαθούμε να παίξουμε μπλουζ! Έτσιβγήκε το ροκ!kultura είπε:Ωχ! Έλα, ρε, πάνω που τους ψήνω ότι είμαι μπλουζίστας, μην με ξεμπροστιάζεις... ;D Αξιότιμε κύριε Vintager, περιμένω τους μαγνήτες σας για να αναβαθμιστεί το λεσπόλι μου... (Εγώ φταίω που αργεί η δουλειά, βέβαια, αλλά κουβέντα να γίνεται)
Εκεί θα κολλήσουμε; Φτιάχνουμε ένα δικό μας! 8)Vintager είπε:Υπάρχουν άραγε τέτοια backing tracks;
Τι έγινε ρε παιδιά;kultura είπε:Μην ανησυχεις, θα σε φτιάξω εγω! Χρατς χρουτς!