FunHouse LIVE @ Collectiva Alternativa

Johnny.T

Μέλος
Πόντοι
38
1509920_790359344313749_825083002_n.jpg

Η μπάντα μου η FunHouse θα παίξουμε το παρθενικό μας λαιβ στις 15 Γενάρη

στο στέκι Collectiva Alternativa στη Θεσσαλονίκη.

Βρώμικο και γρήγορο ροκ'ν'ρολλ με δικές μας κυρίως συνθέσεις αλλά και μερικές διασκεύες.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει .Τα λέμε και από κοντά στις 15 Γενάρη

https://www.facebook.com/events/568672253201351/?ref_dashboard_filter=upcoming&source=1

https://www.facebook.com/pages/Official-the-funhouse/776205909062426

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή συνέχεια γείτονα. Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί ;)

Φώτη καταρχήν καλή χρονιά σε σένα και την φαμελιά και για τη φιορτή σου.Ξέρω στα είπα λίγο αργά αλλά είμαι στα τρεξίματα με το λαιβ και ξεχάστηκα.

Να ξες σε περιμένω όπωςδήποτε.

Αντε ευκαρία να βγάλεις και την κυρά για ποτό Σαλόνικα.

χαχαχαχαχα.

Αντε ευκαρία να βγάλεις και την κυρά για ποτό Σαλόνικα
Θά'ρθει, αν παίζεται Χατζηγιάννη και Ρέμο..... ;D    Θα φέρω την Ιρίνα..... ;)

Ρε Φώτη ,έλεος ρε φιλαράκι,ακου Χατζηγιάννη .Σπύρια θα βγάλουμε .Αστο έλα μόνος να'χεις και τα τυχερά σου καλυτερα.!!!!χεχεχε

Γεωργιε,καλα να ροκενρολλιασετε και επισης να τα χιλιασετε(τα λαιβ)!

Και αμα βγει ρε συ κανα καλο βιντεο,να βαλεις να δουμε λεμε.

Αυτα περι βίντεο Γιωργη στο σκηνοθετη που θα εθει απο αθηνα ειδικα για να μας κανει βιντεο κλιπ το Χαρη.Ελπιζω ναχει φορτισει την μπαταρια.Να'σαι καλα Γιωργαρε

Johnny.T είπε:
στο σκηνοθετη που θα εθει απο αθηνα ειδικα για να μας κανει βιντεο κλιπ το Χαρη. Ελπιζω ναχει φορτισει την μπαταρια.
Μ' αρέσουν οι αισιόδοξοι άνθρωποι. ;D

Καλή επιτυχία Γιώργο!

Μακάρι να ήμουν στη Θεσσαλονίκη να ερχόμουν.  :)

Δεν πειράζει Δημητρό ,πες μου που είσαι να κανονίσουμε κανα σκηνικό.Δεν κάνω πλάκα αρχισε να ρολάρει λίγο το πραμμα.Εκλεισα και κάτι στα Γιαννενα.

Γιώργο άσε...κατά Σπάρτη μεριά βρίσκομαι! Αρεόπολη λέγεται το χωριό που μένω.

Οντως εισαι εκτος τουρνε αχχααχαχαχα.Δεν παιράζει καπου θα μας πετύχεις αν πάρει μπροστά το θέμα

Αν έρθετε το καλοκαίρι προς Θεσσαλονίκη θα σας πετύχω σίγουρα!  :D

Μόνο γιά την Kate μπράβο, ΘΕΑ!!!!!!! Σε βρίσκω πιο "ώριμο" και "κατασταλαγμένο" Γιώργο. Πολύ ωραίο άσμα, στα συνήθη μονοπάτια που χάραξες μέχρι τώρα 8). Το μόνο που θα ήθελα (για να γκρινιάξω λίγο ::)) είναι λίγο παραπάνω νεύρο στην φωνή, όχι ότι έτσι δεν είναι ωραίο αλλά για να'χουμε να λέμε :P

Ασε την κριτική Φώτη και ψήσου για τεταρτη σαλόνικα,Αντε το μαγαζί είναι κλειστο απόγεμα θα είσαι ξεκόύραστος.Α δεν στα είπα θα είναι και ο Χαρης εκεί.Ευκαιρία να τον γνωρίσεις και συ γιατι και γω εκεί θα τον δω από κοντά πρώτη φορά.χεχε.Αντε σε περιμένουμε,θα έχει και ωραίες Σαλονικιές ,καλό ουίσκι.Μα τι άλλο θες.χαχααχαχα

Πολύ ωραίο και αυτό το κομμάτι Γιώργο!

Λίγο πιο χαλαρό από τα προηγούμενα, ίσως γι' αυτό και η φωνή να μην έχει το νεύρο που λέει ο Φώτης, αλλά μ' άρεσε πολύ.

Μπράβο!  8)

Σήμερα το βράδυ στο σκέκι Collectiva Alternativa στη Θεσσαλονίκη,βρώμικο και γρήγορο rock'n'roll από τους FunHouse.Σας περιμένουμε να ροκάρουμε όλοι μαζί!!!

Trending...

Νέα θέματα

Back