- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,843
γι αυτό κι εγω οραματιστηκα καποια στιγμή λογω οτι δουλευω χρονια στο χωρο των μη κυβερνητικων οργανισμων, μια μη κυβερνητικη οργανωση που θα ιδρυθει απο μια μερίδα ανθρώπων που θα θελουν αφιλοκερδως να φτιαξουν υποδομες με στοχο την απασχόληση και την προώθηση του έργου νεων και όχι μονο μουσικών με την οικονομική βοήθεια διαφόρων παραγόντων με δωρεές, δωρεές αλληλεγγύης αλλων μουσικών και πολλά άλλα και ευαισθητοποιηση του κοσμου.
Η ιδεα εχει πολλές εφαρμογές και μπορεί να υλοποιηθεί με διαφορες μορφές και ολοι θα ειναι ευχαριστημενοι, ακομα και οι αμισθοι συμβουλοι, κατω απο το τραπεζι θα κονομήσουν αδρα, πολλοι μουσικοι νεοι θα βοηθηθούν και θα αναγνωριστούν εμπρακτως.
Αλλα επειδη θα μου πειτε να παρω τα φαρμακα μου και αυτα δεν γινονται και οτι ειμαι ονειροπολος και λεω βλακείες και παρεμεινα ενα μικρο παιδι παγιδευμένο στο σώμα ενος αντρα.
Θα σας πω κι εγώ.
Ωραια φέτα.
Η ιδεα εχει πολλές εφαρμογές και μπορεί να υλοποιηθεί με διαφορες μορφές και ολοι θα ειναι ευχαριστημενοι, ακομα και οι αμισθοι συμβουλοι, κατω απο το τραπεζι θα κονομήσουν αδρα, πολλοι μουσικοι νεοι θα βοηθηθούν και θα αναγνωριστούν εμπρακτως.
Αλλα επειδη θα μου πειτε να παρω τα φαρμακα μου και αυτα δεν γινονται και οτι ειμαι ονειροπολος και λεω βλακείες και παρεμεινα ενα μικρο παιδι παγιδευμένο στο σώμα ενος αντρα.
Θα σας πω κι εγώ.
Ωραια φέτα.