- Πόντοι
- 4,208
Είσαι ξενέρωτος, εδώ γίνεται κόλαση.Waterfall-K είπε:Τελειωσε. Το γυρισα στον ΑΝΤ1, "Dancing With The Stars".

Είσαι ξενέρωτος, εδώ γίνεται κόλαση.Waterfall-K είπε:Τελειωσε. Το γυρισα στον ΑΝΤ1, "Dancing With The Stars".
Είσαι και μαρτυριάρης !!!!!Dreamdancer είπε:Μιας και αγγλικα προφανως δεν ξερεις και επι της ουσιας δεν εχεις να πεις κατι για πηγαινε τουλαχιστον στο πρωτο σχολιο μου και πες μου που αναφερθηκα σε σενα μιας και λες οτι σε κυνηγαω.Εκανα παραθεση καποιο σχολιο σου? Ειπα το ονομα σου?Μηπως αντιθετα ησουν εσυ που απαντησες στο post μου?
Για ξαναψαξτα λιγακι γιατι αλλος πινει μπυρες εδω και αλλος μεθυσε :.....
E, εδω ειμαι. Η tv ειπα οτι ειναι στο mute και ριχνω καμια κλεφτη ματια γιατι ειναι στα αριστερα μου. Κατα τα αλλα, ενα μεγαλο μπολ μεfusiongtr είπε:Είσαι ξενέρωτος, εδώ γίνεται κόλαση.![]()
Να δεις που σε λίγο θα διεκδικήσουν το παιδί (Fender custom shop) στα δικαστήρια και θα γίνει blind test στο κλάμα. ;D ;DWaterfall-K είπε:παρακολουθηση του ποστ περιμενοντας την εκρηξη.
Το σχολιο μου γενικο....AXLNICK είπε:Είσαι και μαρτυριάρης !!!!!
Και η απαντηση σου προς εμενα...Ακομα και με την αφη ιδρωναν-ξιδρωνανε για να βγαλουν ακρη και προσπαθουσαν απο το βαρος και το finish του λαιμου να καταλαβουν.Και την ειχαν στα χερια τους ποσο μαλλον να προσπαθουσαν να τις ξεχωρισουν απο ηχητικο δειγμα μονο ΧΩΡΙΣ να δουν η να ακουμπησουν καμια....χαχαχα.Τουλαχιστον ο...captain εμμεσα το παραδεχτηκε....το ματι παιζει αλλα παιχνιδια, αμα λειπει αυτο.....Οχι τιποτα αλλο δηλαδη ετσι για να τα βλεπουν μερικοι μερικοι που το παιζουν μυστες και νομιζουν οτι μπορουν να αναγνωρισουν διαφορες :
....
Κατα τα αλλα εγω σε κυνηγαω :Εγώ τις ξεχωρίζω... κολλημένε εδώ είσαι;;; ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Άντε τώρα να σε ξεκολλήσω!!!! Είπαμε εσύ παίζεις με το ρόπαλο και το κάνεις να κελαηδάει !!!!!
Ο "μερικοί" είμαι ΕΓΩ !!! Ο "κολλημένος" όμως είσαι ΕΣΥ !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ;;;; ΘΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!!Dreamdancer είπε:Το σχολιο μου γενικο....
Και η απαντηση σου προς εμενα...
Κατα τα αλλα εγω σε κυνηγαω ::
:
....εκτος απο ψευταρακος τελικα δεν θυμασαι τι εχεις γραψει κιολας.....τσιμπα κανα ποτακι απο ...αποσταγμενη παπαρουνα μπας και ισιωσεις ;D.
Περισσευμα ποτο εχω...περισσευμα εγκεφαλικα κυτταρα εχεις?AXLNICK είπε:ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ;;;; ΘΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!!
Όχι μου έκαψες και τα τελευταία !!!!!!Dreamdancer είπε:Περισσευμα ποτο εχω...περισσευμα εγκεφαλικα κυτταρα εχεις?
Beer and whiskey: way too risky ;Dfusiongtr είπε:Χόντρυνε το παιχνίδι. Άνοιξα ουϊσκάκι και φέρνω και φυστίκια. ;D ;D ;D ;D