Είναι όντως εκνευριστικοί... τουλάχιστον δεν είναι βαρετοί !!!!Οι μεγάλοι resellers αναζητούν πλέον κάτι το διαφορετικό ως παρουσίαση προκειμένου να πουλήσουν !!!!noe13 είπε:Παντως,αν και συνηθως με εκνευριζουν αφανταστα,μου αρεσει που 'εκτιθενται' με τετοια τεστ,ακομα κ αν δε βγαινει ασφαλες συμπερασμα!
Bρε φτιαξε και δικο σου κομμα αμα θες ετσι και αλλιως την...ελλειψη προσοντων την..διαθετειςAXLNICK είπε:Φίλε Dreamp@@@ra... είσαι ο λόγος που κάθε φορά που θα σε βλέπω θα αποχωρώ από το φόρουμ !!!!
Στην UHU δουλεύεις;;;;
Αναφορικά με τα αγγλικά μου... θα' θελες!!!!
Και που'σαι... ότι έχει 6 χορδές δεν είναι απαραίτητα κιθάρα !!!!
Μπορεί να είναι και τάβλα με 6 σύρματα δεμένα με πρόκες !!!
You know !!!!
ψήνω πίτσα...θες? ;Dfusiongtr είπε:Έλα ρε μάγκα, άνοιξα και δεύτερη μπύρα (άλλη μάρκα αυτή). ;D ;D ;D ;D
Όταν "την ακούσω" από τις μπύρες ("την ακούω" διαφορετικά, ανάλογα με την μάρκα) έρχομαι. ;D ;D ;D ;D ;Dhot_sauce είπε:ψήνω πίτσα...θες? ;D
Ρε φίλε ο τύπος με κηνυγάει... δεν μπορώ να σταυρώσω post και τσουπ πάρτον !!!!Μπας και είναι ερωτεμένος μαζί μου;;;; Δως του ένα ποτήρι να πνίξει τον έρωτά του !!!!!!fusiongtr είπε:Συνεχάτε παιδιά, έχω άφθονες μπύρες. ;D ;D ;D ;D
Είναι και η πίτσα του hot_sauce.![]()
Σώπα ρε συ, τι να κλ@σει η Σιλά με τέτοιο Love story! ;D ;D ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Οχι, STAR, Ελληνικη ταινια με τον Βουτσα
....είπε ο Αχμέτ, και η Ναζλίμ σώπασε. ;D ;D ;D ;DΠες μου πόσα θες για να φύγεις από την ζωή μου....
.....αν μ'αφήσεις. Γιατί δεν απαντάς? ;D ;D ;D ;D ;DAXLNICK είπε:Θα καταρρεύσω... :-* :-* :-* :-*
Μιας και αγγλικα προφανως δεν ξερεις και επι της ουσιας δεν εχεις να πεις κατι για πηγαινε τουλαχιστον στο πρωτο σχολιο μου και πες μου που αναφερθηκα σε σενα μιας και λες οτι σε κυνηγαω.Εκανα παραθεση καποιο σχολιο σου? Ειπα το ονομα σου?Μηπως αντιθετα ησουν εσυ που απαντησες στο post μου?AXLNICK είπε:Ρε φίλε ο τύπος με κηνυγάει... δεν μπορώ να σταυρώσω post και τσουπ πάρτον !!!!
Μπας και είναι ερωτεμένος μαζί μου;;;; Δως του ένα ποτήρι να πνίξει τον έρωτά του !!!!!!