Φτηνό βλαχοκίθαρο vs ακριβό βλαχοκίθαρο (Φένδερ)

Status
Not open for further replies.
Συμπέρασμα;;;;; ??? ??? ??? ??? ???

AXLNICK είπε:
Καλά...δεν το ακούς; Τη πατάει κάτω ;D ;D

AXLNICK είπε:
H CV Tele είναι απίστευτα καλοφτιαγμένη για 350 € .( Βέβαια στο τεστ δεν τις ακούγανε, απλά τις αγκίζανε)

marathon είπε:
Ποια πατάει ποια;;;;

Για κάποιον που έχει δει αρκετά βίντεο των 2 παιδιών στα Andertons αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο !!!!

Υπάρχουν βίντεο που epiphone "πατάνε" πανάκριβες Gibson.... Squier που "πατάνε" Custom Shop Fender κτλ, κτλ !!!

Θες να μου πεις ότι υπάρχει άνθρωπος σε αυτή την γη που επιλέγει το φθηνο μοντέλο μιας εταιρείας έναντι του κορυφαίου για κάποιον λόγο εκτός από τον οικονομικό;;;;

AXLNICK είπε:
Βλαχοκίθαρα ανεξαρτήτου τιμής  ;D

Και για να μην παρεξηγηθώ... φυσικά και υπάρχουν φτηνά μοντέλα που είναι καταπληκτικά για τα χρήματα που κοστίζουν !!! Άλλα τα μάτια του λαγού όμως και άλλα της κουκουβάγιας !!!

AXLNICK είπε:
Ποια πατάει ποια;;;;
...τη ποιότητα, το YouTube! ;D

marathon είπε:
Όντως, την έσκισε! ;D ;D ;D ;D ;D

Ακομα και με την αφη ιδρωναν-ξιδρωνανε για να βγαλουν ακρη και προσπαθουσαν απο το βαρος και το finish του λαιμου να καταλαβουν ;).Και την ειχαν στα χερια τους ποσο μαλλον να προσπαθουσαν να τις ξεχωρισουν απο ηχητικο δειγμα μονο ΧΩΡΙΣ να δουν η να ακουμπησουν καμια....χαχαχα.Τουλαχιστον ο...captain εμμεσα το παραδεχτηκε....το ματι παιζει αλλα παιχνιδια, αμα λειπει αυτο.....Οχι τιποτα αλλο δηλαδη ετσι για να τα βλεπουν μερικοι μερικοι που το παιζουν μυστες και νομιζουν οτι μπορουν να αναγνωρισουν διαφορες ::)....

Dreamdancer είπε:
Ακομα και με την αφη ιδρωναν-ξιδρωνανε για να βγαλουν ακρη και προσπαθουσαν απο το βαρος και το finish του λαιμου να καταλαβουν ;).Και την ειχαν στα χερια τους ποσο μαλλον να προσπαθουσαν να τις ξεχωρισουν απο ηχητικο δειγμα μονο ΧΩΡΙΣ να δουν η να ακουμπησουν καμια....χαχαχα.Τουλαχιστον ο...captain εμμεσα το παραδεχτηκε....το ματι παιζει αλλα παιχνιδια, αμα λειπει αυτο.....Οχι τιποτα αλλο δηλαδη ετσι για να τα βλεπουν μερικοι μερικοι που το παιζουν μυστες και νομιζουν οτι μπορουν να αναγνωρισουν διαφορες ::)....
Εγώ τις ξεχωρίζω... κολλημένε εδώ είσαι;;; ;D ;D ;D ;D ;D ;DΆντε τώρα να σε ξεκολλήσω!!!! Είπαμε εσύ παίζεις με το ρόπαλο και το κάνεις να κελαηδάει !!!!!

Ο "μερικοί" είμαι ΕΓΩ !!! Ο "κολλημένος" όμως είσαι ΕΣΥ !!!!! :P :P :P :P

Dreamdancer είπε:
όχι πάλι ρε παιδιά!!! :P

AXLNICK είπε:
Εγώ τις ξεχωρίζω... κολλημένε εδώ είσαι;;; ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Άντε τώρα να σε ξεκολλήσω!!!! Είπαμε εσύ παίζεις με το ρόπαλο και το κάνεις να κελαηδάει !!!!!

Ο "μερικοί" είμαι ΕΓΩ !!! Ο "κολλημένος" όμως είσαι ΕΣΥ !!!!! :P :P :P :P
Καλα μαθε πρωτα αγγλικα για να καταλαβεις τι λεγανε και μετα μιλας εσυ.....

Αμάν, περιμένετε ρε σεις να φέρω μια μπύρα, να απολαύσω. ;D ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Μη πεις τι μπυρα ειναι,απο τα επομενα σχολια σου θα καταλαβω την μαρκα της,εγω τις ξεχωριζω ξερεις απο τα...σχολια του μεθυσμενου ;D ;D ;D Αμ πως...χαχαχα.

Έτσι, πάμε γερά. :D

fusiongtr είπε:
Έτσι, πάμε γερά. :D
+1

Άει καλά...αφού δε το κόβετε ας το απολάυσω τουλάχιστον! :P

πάμε γερά όμως, ε! να φτάσει μέχρι τις 3-4 το πανηγύρι!!

Φίλε Dreamp@@@ra... είσαι ο λόγος που κάθε φορά που θα σε βλέπω θα αποχωρώ από το φόρουμ !!!!

Στην UHU δουλεύεις;;;;

Αναφορικά με τα αγγλικά μου... θα' θελες!!!!

Και που'σαι... ότι έχει 6 χορδές δεν είναι απαραίτητα κιθάρα !!!!

Μπορεί να είναι και τάβλα με 6 σύρματα δεμένα με πρόκες !!!

You know !!!!

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back