Καλά...δεν το ακούς; Τη πατάει κάτω ;D ;DAXLNICK είπε:Συμπέρασμα;;;;; ??? ??? ??? ??? ???
H CV Tele είναι απίστευτα καλοφτιαγμένη για 350 € .( Βέβαια στο τεστ δεν τις ακούγανε, απλά τις αγκίζανε)AXLNICK είπε:Συμπέρασμα;;;;; ??? ??? ??? ??? ???
Ποια πατάει ποια;;;;marathon είπε:Καλά...δεν το ακούς; Τη πατάει κάτω ;D ;D
Βλαχοκίθαρα ανεξαρτήτου τιμής ;DAXLNICK είπε:Συμπέρασμα;;;;; ??? ??? ??? ??? ???
Όντως, την έσκισε! ;D ;D ;D ;D ;Dmarathon είπε:Καλά...δεν το ακούς; Τη πατάει κάτω ;D ;D
Πόσο θα ήθελα να είμαι ένας τέτοιος βλάχος...shelter είπε:Βλαχοκίθαρα ανεξαρτήτου τιμής ;D
Εγώ τις ξεχωρίζω... κολλημένε εδώ είσαι;;; ;D ;D ;D ;D ;D ;DΆντε τώρα να σε ξεκολλήσω!!!! Είπαμε εσύ παίζεις με το ρόπαλο και το κάνεις να κελαηδάει !!!!!Dreamdancer είπε:Ακομα και με την αφη ιδρωναν-ξιδρωνανε για να βγαλουν ακρη και προσπαθουσαν απο το βαρος και το finish του λαιμου να καταλαβουν.Και την ειχαν στα χερια τους ποσο μαλλον να προσπαθουσαν να τις ξεχωρισουν απο ηχητικο δειγμα μονο ΧΩΡΙΣ να δουν η να ακουμπησουν καμια....χαχαχα.Τουλαχιστον ο...captain εμμεσα το παραδεχτηκε....το ματι παιζει αλλα παιχνιδια, αμα λειπει αυτο.....Οχι τιποτα αλλο δηλαδη ετσι για να τα βλεπουν μερικοι μερικοι που το παιζουν μυστες και νομιζουν οτι μπορουν να αναγνωρισουν διαφορες :
....
όχι πάλι ρε παιδιά!!!Dreamdancer είπε:Ακομα και με την αφη ιδρωναν-ξιδρωνανε για να βγαλουν ακρη και προσπαθουσαν απο το βαρος και το finish του λαιμου να καταλαβουν.Και την ειχαν στα χερια τους ποσο μαλλον να προσπαθουσαν να τις ξεχωρισουν απο ηχητικο δειγμα μονο ΧΩΡΙΣ να δουν η να ακουμπησουν καμια....χαχαχα.Τουλαχιστον ο...captain εμμεσα το παραδεχτηκε....το ματι παιζει αλλα παιχνιδια, αμα λειπει αυτο.....Οχι τιποτα αλλο δηλαδη ετσι για να τα βλεπουν μερικοι μερικοι που το παιζουν μυστες και νομιζουν οτι μπορουν να αναγνωρισουν διαφορες :
....
Καλα μαθε πρωτα αγγλικα για να καταλαβεις τι λεγανε και μετα μιλας εσυ.....AXLNICK είπε:Εγώ τις ξεχωρίζω... κολλημένε εδώ είσαι;;; ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Άντε τώρα να σε ξεκολλήσω!!!! Είπαμε εσύ παίζεις με το ρόπαλο και το κάνεις να κελαηδάει !!!!!
Ο "μερικοί" είμαι ΕΓΩ !!! Ο "κολλημένος" όμως είσαι ΕΣΥ !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Μη πεις τι μπυρα ειναι,απο τα επομενα σχολια σου θα καταλαβω την μαρκα της,εγω τις ξεχωριζω ξερεις απο τα...σχολια του μεθυσμενου ;D ;D ;D Αμ πως...χαχαχα.fusiongtr είπε:Αμάν, περιμένετε ρε σεις να φέρω μια μπύρα, να απολαύσω. ;D ;D ;D ;D
fusiongtr είπε:Αμάν, περιμένετε ρε σεις να φέρω μια μπύρα, να απολαύσω. ;D ;D ;D ;D
+1Έτσι, πάμε γερά.![]()