και δεν νομιζω οτι ο superfunk ειναι αυτος που ζει στον μυθο του εδω μεσα' date=' αλλα μαλλον επειδη εχει απομυθοποιησει πολλα πραγματα σχετικα με τις κιθαρες, μερικοι απο μας εδω μεσα νιωθουμε αβολα......![]()
[/quote']
εγω προσωπικα δεν νιωθω καθολου αβολα..ισα ισα το..απολαμβανω :wink:
ααα!και δεν εχει απομυθοποιησει ΤΙΠΟΤΑ..μην τρελλαθουμε κιολας :wink:
μυγα σας τσιμπησε?τι παθατε με τα floyd και τις tele? Ο μουσικος κανει τον εξοπλισμο και οχι αντιθετα........και τα δυο εχουν τισ χρησεις τους και τη τεχνη τους. Ο καλος μουσικος και με bc rich me floyd και με tele καλα θα ακουστει' date=' o ασχετος ειτε με τη μια ειτε με την αλλη παλι σαν ασχετος θα ακουγεται.[/quote']πες τα ρε ..πατριωτη:wink:
Φίλε mechmg93 με γειά σου με χαρά σου' date='η tele δεν είναι άσχημη,αλλά δεν είναι και η μεγαλύτερη ανακάλυψη μετά τιην φωτιά όπως θεωρούν μερικοί...Παρεμπιμπτοντως,newsflash:το "Alternative των 90's" λιγότερο με tele και περισσότερο με ότιδήποτε άλλο γράφτηκε...επιγραμματικά: nirvana,pearl jam,soundgarden,stone temple pilots ,sonic youth (εγώ αυτό εννοώ alternative,δεν ξέρω τι εννοείς εσύ) χρησιμοποιούσαν les pauls,strats (και tele),αλλά και guild,gretch και παει λέγοντας....[/quote']
τωρα θελεις & τα λες ή σου ξεφεύγουνε :?: :lol:
αν δεν θεωρείς την ΠΡΩΤΗ solid body κιθάρα που κατασκευάστηκε ποτε μεγάλη εφεύρεση (οχι ανακάλυψη, ανακαλύπτουμε κάτι που ηδη υπάρχει..) τι να πω... 8O
ειναι τυχαίο που εδω και 55 χρονια η tele ζει & βασιλεύει (περισσότερο απο ποτέ )?
& δεν εχω καμμία αντίρηση για τις κιθάρες με τρεμολο...για αυτο άλλωστε υπάρχουν οι stratocaster & οι jazzmaster :!: :lol:
Πέρα απ' την πλάκα' date='χαίρομαι που βρίσκεται κάποιος,ο οποίος με στοιχεία και επιχειρήματα αναφωνεί: "ο βασιλιάς είναι γυμνός!" και ρίχνει στον Καιάδα τις "παλαιωμένες σε δρύινα βαρέλια από σφένδαμο σε ιδανικές συνθήκες για πάνω από 40 χρόνια και κοστίζουν 6000Ε" κιθάρες.
[/quote']
σε οτι αναφορα τις ..."παλαιωμένες σε δρύινα βαρέλια από σφένδαμο σε ιδανικές συνθήκες για πάνω από 40 χρόνια και κοστίζουν 6000Ε" κιθάρες :lol: :lol:
συμφωνω και εγω 100%...να γραφτει στα πρακτικα του noiz παρακαλω.. :lol: υπηρξε συμφωνια σε κατι με τον super... :lol: :wink: