Κάπου εδώ ανοίγουν οι πόρτες του παραδείσου2. σε μεγάλες εντάσεις οι λάμπες "μπουκώνουν" και έχεις ενα φυσικό overdrive
αλλο το γλυκό και στιλάτο overdrive και αλλο το τζιτζικατο distortion παλιομεταλα του σατανά :evil: :evil: :lol:Κάπου εδώ ανοίγουν οι πόρτες του παραδείσου2. σε μεγάλες εντάσεις οι λάμπες "μπουκώνουν" και έχεις ενα φυσικό overdrive![]()
![]()
E,για ήρεμα!!αλλο το γλυκό και στιλάτο overdrive και αλλο το τζιτζικατο distortion παλιομεταλα του σατανά :evil: :evil: :lol:
Γιατί είπα εγώ κάτι άλλο παλιοσυκοφάντες όλοι σας;;:lol: :lol:αλλο το γλυκό και στιλάτο overdrive και αλλο το τζιτζικατο distortion παλιομεταλα του σατανά :evil: :evil: :lol:Κάπου εδώ ανοίγουν οι πόρτες του παραδείσου2. σε μεγάλες εντάσεις οι λάμπες "μπουκώνουν" και έχεις ενα φυσικό overdrive![]()
![]()
Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα μια φορά 8 λάμπες μου φτάνουν :lol: :lol: :lol: :lol: Έχω έναν μονό οπότε είμαι κοντά στα θεία :lol:ρε ου 666
μονο το αβαταρ σου δείχνει σε τι μονοπάτια κυλιέσαι...
ολοι αυτοί θελουν...8000 λάμπες για να βγάλουν τοσο gain
μολις παρεις μια ΣΩΣΤΗ κιθάρα (αυτήν με ΜΟΝΟΥΣ) τότε θα καταλάβεις :lol: :lol: :lol:
Αλήθεια ρε θείο τι κιθάρες έχεις;Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα μια φορά 8 λάμπες μου φτάνουν :lol: :lol: :lol: :lol: Έχω έναν μονό οπότε είμαι κοντά στα θεία :lol:ρε ου 666
μονο το αβαταρ σου δείχνει σε τι μονοπάτια κυλιέσαι...
ολοι αυτοί θελουν...8000 λάμπες για να βγάλουν τοσο gain
μολις παρεις μια ΣΩΣΤΗ κιθάρα (αυτήν με ΜΟΝΟΥΣ) τότε θα καταλάβεις :lol: :lol: :lol:
.....καλά όλα' date='αλλά είναι ανάγκη να μοιάζει με .....ρώσσικο ασύρματο του α' παγκοσμίου ??? :?[/quote']αυτο που ελεγα στο αλλο θεμα περι νοσταλγικης τασης των κιθαριστων.. :wink: