Φθήνια

ποιος ειναι κουβαρντας και γενναιος να παραγγειλει εναν?

παντως , υποθέτω οτι για να βγαλεις 5 βατ με δυο ιδιες λαμπες σε 8 αρι ηχειο (υποθετω και στα ιδια ωμ) μαλλον θα ειναι το ιδιο σχεδιο ακριβως .Ο epiphone παντως εχει σχολιαστει με πολυ καλα λογια και εδω αλλα και σε αλλα site. βεβαια την διαφορα ισως να την κανει το ηχειο (μεγαφωνο+καμπινα) αλλα ποτε δε ξερεις ισως να ειναι και καλο.

όπως και ναναι δεν νομίζω να ναι 76 ευρώ καλυτερος ο epiphone...

συμφερει ο HB...

Σόρρυ αν είναι χαζή ερώτηση,αλλά τι ακριβώς κάνουν οι λαμπάτοι ενισχυτές??Δίνουν καλύτερο βρώμικο?Κοίταζα τον epiphone(είναι κεφαλή βέβαια)και έχει μόνο volume πάνω.κοιτάζω από εδώ από εκεί,τίποτα!Τι στο καλό κάνουν?

υπάρχουν δύο ειδών ενιχυτές..

λαμπάτοι και τρανζιστοράτοι.

Η δουλειά του ενισχυτή ειναι (παραδόξως) να ενισχύει το σήμα της κιθάρας. Αυτό γινεται με λυχνίες (οπως τα παλιά ραδιόφωνα) ή με τρανζίστορ.

Οι λάμπες τώρα, και οι λαμπάτοι ενισχυτές:

1. εχουν καλύτερο ήχο, πιό ζεστό και με πιο μεγάλη απόκριση στις δυναμικές του παιξίματος σου

2. σε μεγάλες εντάσεις οι λάμπες "μπουκώνουν" και έχεις ενα φυσικό overdrive

Δηλαδή παιδιά εσείς που ξέρετε μπορεί και να λέει αυτος ο ενισχυτής..? Η ένταση να φανταστώ οτι δεν θα είναι και τρέλη, ε?? sorry για τις χαζές απορίες απλά δν είμαι γνώστης..

για practice πιθανον να ειναι καλος αλλα μην περιμενεις και τρελα πραγματα.

Κάπου εδώ ανοίγουν οι πόρτες του παραδείσου:D :D

αλλο το γλυκό και στιλάτο overdrive και αλλο το τζιτζικατο distortion παλιομεταλα του σατανά :evil: :evil: :lol:

μωρε ξερει πολυ καλα τι λεει ο janick :wink:

αλλο το γλυκό και στιλάτο overdrive και αλλο το τζιτζικατο distortion παλιομεταλα του σατανά :evil: :evil: :lol:
E,για ήρεμα!!

(για τους μεταλλάδες θίχτηκα,για τον janick πολύ που χέστηκα...)

Αστειεύομαι φυσικά φίλτατε :wink:

Γιατί είπα εγώ κάτι άλλο παλιοσυκοφάντες όλοι σας;;:lol: :lol:

Δηλαδή αν έλεγα οι πόρτες τις κολάσεως τι θα λέγατε;;(Κώστα μην γράψεις μ%$#@κια :lol: :lol:)

Ο whitenoise το έπιασε το υπονοούμενο:D :lol:

ρε ου 666

μονο το αβαταρ σου δείχνει σε τι μονοπάτια κυλιέσαι...

ολοι αυτοί θελουν...8000 λάμπες για να βγάλουν τοσο gain

μολις παρεις μια ΣΩΣΤΗ κιθάρα (αυτήν με ΜΟΝΟΥΣ) τότε θα καταλάβεις :lol: :lol: :lol:

ρε ου 666

μολις παρεις μια ΣΩΣΤΗ κιθάρα (αυτήν με ΜΟΝΟΥΣ) τότε θα καταλάβεις :lol: :lol: :lol:
Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα μια φορά 8 λάμπες μου φτάνουν :lol: :lol: :lol: :lol: Έχω έναν μονό οπότε είμαι κοντά στα θεία :lol:

ρε ου 666

Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα μια φορά 8 λάμπες μου φτάνουν :lol: :lol: :lol: :lol: Έχω έναν μονό οπότε είμαι κοντά στα θεία :lol:
Αλήθεια ρε θείο τι κιθάρες έχεις;

.....καλά όλα,αλλά είναι ανάγκη να μοιάζει με .....ρώσσικο ασύρματο του α' παγκοσμίου ??? :?

.....καλά όλα' date='αλλά είναι ανάγκη να μοιάζει με .....ρώσσικο ασύρματο του α' παγκοσμίου ??? :?[/quote']αυτο που ελεγα στο αλλο θεμα περι νοσταλγικης τασης των κιθαριστων.. :wink:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back