Φροντίδα Drum Hardware

DrRhythm

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Τα φώτα σας και πάλι παίδες!

Θα ήθελα εδώ να αναφέρετε, όσοι γνωρίζετε, προϊόντα (αντισκωριακά, κλπ) και μεθόδους καθαρισμού και φροντίδας του Drum Hardware σας.

Ένα είναι το μαγικό φίλτρο

wd40.JPG

Σε συνδιασμό με ένα καθαρό και ένα λίγο βρεγμένο πανάκι...

Ένα είναι το μυστικό για να κάνεις σωστή συντήρηση σε ΟΛΑ τα μουσικά (και μη) όργανα: ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ!!! (κάνει και ρίμα ) 8)

Οπως ειπε ο φιλος,το μαγικο σπρει κανει τρελη δουλεια.Ειδικα στις αλυσιδες των πεταλιων.

Ευχαριστώ πολύ για την απόκριση παιδιά.

Θα μπορούσατε να μου πείτε και κάνα tip για τις "πιο δύσκολες" καταστάσεις, όπως π.χ. την σκουριά στο μέσα μέρος των σωληνών των στηριγμάτων;

Η σκουριά εφόσον εμφανιστεί δεν αφαιρείτε, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τη σταματήσεις χρησημοποιόντας wd-40.

Σιγουρα δε θελει τριψιμο με βουρτσα!Αυτο ειναι και δικη μου απορια.Η βαζελινη εμποδιζει τη σκουρια,αλλα κανει;

.Η βαζελινη εμποδιζει τη σκουρια,αλλα κανει;
Επίσης όταν λέτε wd40 εννοείτε να ψεκάσουμε όλα τα μεταλικά μερη του σετ (βίδες στεφάνια κτλ) με αυτό?

καλη λυση για τις βασεις κυριως,ειναι μικρη ποσοτητα πολυουρεθανης στο εσωτερικο των σωληνων.ΠΡΟΣΟΧΗ:ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.μην βαλεις πολλη γιατι θα γεμισουν τα παντα και θα γινει πανικος.

Ας με βοηθήσει κάποιος εμένα τον αρχάριο λίγο πιο συγκεκρικμένα (πως, που, πότε) κάνω συντήρηση....

Απαντήσεις

Trending...

Back