• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

From DX7 to MODX - 40 Years of FM Synthesis

Waterfall-K

🎹🎹🎹🎹🎹
Πόντοι
1,848
Ένα πολύ ενδιαφέρον 40-λεπτο βίντεο για την FM σύνθεση, με πολλές ιστορικές και τεχνικές λεπτομέρειες. To βίντεο τραβήχτηκε στο τελευταίο SynthFest UK που έγινε στις 7 Οκτωβρίου. To SynthFest είναι το μεγαλύτερο synth festival στο ΗΒ και γίνεται κάθε χρόνο.

Είναι τρομερό... Είναι λες και ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν οι έγχορδοι από το forum. The rise of the key players, ένα πράγμα. 

Δεν θυμάμαι ποτέ τέτοιο καταιγισμό πλητροθεμάτων...

Και παρόλα αυτά  ακόμα και έτσι ψάχνεις για κάνα πληκτρά με το τουφέκι- για καμιά μπάντα. 

Stranger Things.jpg

Είναι τρομερό... Είναι λες και ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν οι έγχορδοι από το forum
Που τέτοια τύχη...?

Εδώ παραμένουν όλοι, απλά ως και αυτοί βαρέθηκαν τα κιθαροθέματα. Τι άλλο να πεις για ένα ξύλινο όργανο με δυο-τρεις μαγνήτες, 6 χορδές και ένα τρισεκατομμύριο μικροπαραλλαγές του σχήματος του? image.gif Τέτοιες και τόσες αναλύσεις επί τόσα χρόνια δεν έχουν γίνει ούτε για διαστημικά προγράμματα της NASA... image.gif

Τι άλλο να πεις για ένα ξύλινο όργανο με δυο-τρεις μαγνήτες, 6 χορδές και ένα τρισεκατομμύριο μικροπαραλλαγές του σχήματος του?
Ε, ένα δίκιο το έχεις. Αλλά ούτε μια ξώφαλτση... tele τόσες μέρες; Αρχίζω να ανησυχώ... 

ΥΓ: Άσε που ακόμα και εγώ ήμουν έτοιμος να βγάλω φωτό το πλήκτρο μου, να το ανεβάσω στο διπλανό thread, αλλά συγκρατήθηκα την ύστατη στιγμή ?

Άσε που ακόμα και εγώ ήμουν έτοιμος να βγάλω φωτό το πλήκτρο μου, να το ανεβάσω στο διπλανό thread, αλλά συγκρατήθηκα την ύστατη στιγμή ?
Βγάλ'το ρε συ, γιατί όχι? Αν είναι κάτι που να αξίζει δημοσίευση κάν'το. Αν είναι βέβαια κάνα Casiotone, καμιά μελόντικα, κάνα...τελχαρμόνιο του 1890, άστο...?

Αν είναι βέβαια κάνα Casiotone, καμιά μελόντικα, κάνα...τελχαρμόνιο του 1890, άστο..
Όχι, ένα Clavinova είναι που το πήραμε για τον μικρό, που δήλωσε με στόμφο: "Θέλω να μάθω πιάνο" ?

ΥΓ: Πάντως ένα DX7 θα γούσταρα να έχω, έτσι για να μου βρίσκεται και να θυμάμαι τα νιάτα μου- που ήταν "ιερό δισκοπότηρο" για τους πλήκτρους.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
εγώ προτιμούσα να είχα το DX7II

Αρκούμαι στο FM8 το VST και κάπου έχω το FM7 με όλα τα patches που υπάρχουν.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back