Καλημέρα και γεια χαρά σε όλους. Μόλις χθες γράφτηκα μέλος αλλά διαβάζω τα posts σας εδώ πολύ καιρό. Θέλω και γω να μοιραστώ τις εμπειρίες μου (τις κιθαριστικές) και να βοηθήσω όπου μπορώ, είτε αυτό λέγεται, αναζήτηση τέλιου ήχου (εδώ γελάνε) ή αναζήτηση της τέλιας κιθάρας (και εδώ μάλλον ξαναγελάνε). ¶βυσσος ο κόσμος της κιθάρας φίλοι μου, δυστυχώς όσο ασχολούμαι τόσο το συνειδητοποιώ και εγώ. Τώρα μερικά λόγια για μένα:
Παίζω από 3η γυμνασίου, αλλά μόνος χωρίς μαθήματα κτλ. Τώρα πια έγινα 30 χρονών και το πήρα απόφαση να ξεκινήσω και ιδιαίτερα για να ξεκολλήσω (και όντως δουλεύει). O εξοπλισμός μου είναι:
Gibson Les Paul Standard (Η γυναίκα μου)
PRS Custom 24 (Ο έρωτάς μου)
Fender Jap "Strat" (Η πρώτη μου)
Washburn EA16 (Είμαι και λίγο σαβουρογ...ης)
LANEY Chrome-o-zone
Roland GP-100
Tech 21 Trademark 10
Το "Nuno" για όσους αναρωτηθούν, οφείλεται στον Nuno Bettencourt, κιθαρίστα των Extreme (Τώρα κάνει solo καριέρα στην...Ιαπωνία), o οποίος μου άλλαξε την αντίληψη που είχα σχηματίσει κάποτε περί ηλεκτρικής κιθάρας.
Παίζω από 3η γυμνασίου, αλλά μόνος χωρίς μαθήματα κτλ. Τώρα πια έγινα 30 χρονών και το πήρα απόφαση να ξεκινήσω και ιδιαίτερα για να ξεκολλήσω (και όντως δουλεύει). O εξοπλισμός μου είναι:
Gibson Les Paul Standard (Η γυναίκα μου)
PRS Custom 24 (Ο έρωτάς μου)
Fender Jap "Strat" (Η πρώτη μου)
Washburn EA16 (Είμαι και λίγο σαβουρογ...ης)
LANEY Chrome-o-zone
Roland GP-100
Tech 21 Trademark 10
Το "Nuno" για όσους αναρωτηθούν, οφείλεται στον Nuno Bettencourt, κιθαρίστα των Extreme (Τώρα κάνει solo καριέρα στην...Ιαπωνία), o οποίος μου άλλαξε την αντίληψη που είχα σχηματίσει κάποτε περί ηλεκτρικής κιθάρας.