- Πόντοι
- 18
Ευχαριστω θα του στείλω e-mail....Αλλος κανείς?vs είπε:υπαρχει ο Marathon κ το www.customshop.gr του.....
Μα φυσικα ο marathon ;DΑλλος κανείς?
bsiap είπε:Μα φυσικα ο marathon ;D
αυτος ο αλητης ο vs μου εχει κλεψει το avatar
Για σοβαρό look δεν μπορείς να "χτυπήσεις" αποτελέσματα όπως αυτά του Marathon.mick77 είπε:Γεια χαρα εχω μια Strat Mexican olympic white με maple μπρατσο.Θελω να βαλω αυτην την εικονα ,πως θα το κανω? Σκέφτηκα για αυτοκόλλητο...
Απο ποια αποψη να μην αξιζει?marathon είπε:http://www.customshop.gr/jimmy.html
Σε πρόλαβα...
Το θέμα είναι εάν αξίζει να το κάνεις σε μια Strat Mexican
δές πως γίνεται
http://www.customshop.gr/faq-contacts.html
Ευχαριστω θα το δοκιμασω σε κατι παλιο ξυλα λουστραρισμενα που εχω λογιικα χρειαζομαι απλα καλο εκτυπωτη έτσι δεν είναι?Για σοβαρό look δεν μπορείς να "χτυπήσεις" αποτελέσματα όπως αυτά του Marathon.
Απο εκεί και πέρα, μπορείς να έχεις ενα πολύ καλό αποτέλεσμα, εαν χρησιμοποιήσεις T-shirt black transfers και απο επάνω σπρέυ βερνίκι απο χρωματοπωλείο με χρώματα αυτοκινήτου.
Αυτο ειναι..............το θελω ...........δικο μου........σε εχασα εκει "εχει το γραμμικό σχέδιο και μια καλή μάσκα από plotter" τι σημαινει αυτο? Τι σπρευ πρεπει να παρω? Plotter εκτυπωτη που χρησημοποιουν οι αρχιτεκτονες ?marathon είπε:Kαι όμως μπορεί, με plotter και μαύρο σπρέυ μόνο. Απλά πρέπει να έχει το γραμμικό σχέδιο και μια καλή μάσκα από plotter
Εντάξει...δεν είναι φωτογραφία αλλά μπορεί να βγεί ωραίο
Plotter εκτυπωτη που κόβει σε αυτοκόλλητο διαφανές και φτιάχνουν γράμματα...εσύ αντί για γράμματα θα φτιάξεις σχέδιοmick77 είπε:Plotter εκτυπωτη που χρησημοποιουν οι αρχιτεκτονες ?
Ευχαριστω πολυ!!!bouzoukleri είπε:Well done.
Που είναι η παντόφλα ;
Φοβαμαι μην μου κανει μουτρα η αμερικανα!!! ;D ;DΓ@μει αλυπητα. Ακομα να την βαλεις avatar?
Με αυτοκόλλητο βινυλίου και μετα το περασα απο πανω αρκετα χερια με λουστρο σε spray .Αν δεν βιαζόμουν θα το περναγα κι άλλα χερια αλλα και παλι ωραίο είναι.myster_maze είπε:Πολυ καλο.... τελικα με T-shirt black transfer το εκανες?