Ρε φίλος - με το μπαρδόν δηλαδή- αλλά σε ποιο forum είπαμε ότι γράφεις; ;D ;D ;Dpericles είπε:Παιδια δεν το ξερω το polotus και εχω ψαρωσει τρομερα.Καποιος να εξplain ναουμε.
Φτου... δεν ήταν αρκετές οι διακοπές ;D Πρέπει να σε ξαναστείλουμε ;D ;D ;DNestoras είπε:Μουσικά δεν μπορώ να πω ότι μ' έφτιαξε, διότι το τέμπο δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά και δεν υπάρχει εμφανής μελωδική κατεύθυνση.
LK είπε:
@ kostas80 Κώστα μου, και να θέλω τώρα να παντρευτώ, ΔΕΝ με παίρνει καμία……. «χαμένο κορμί με φωνάζουν και αλήτη….» ;D ;D ;D ;D ;D
Εννοείται.samy paraga είπε:Ρε φιλαράκι με τη φάτσα που σε κόβω να έχεις στο αβγατάρ και πολύ σου είναι που οβιδεοσκοπείς αυτές τις κιουρίες ,μάλλον τις επί χρήμασοι συμβαίνουν αυτά ;D ;D ;D
Εγώ γιατί νομίζω άλλα;LK είπε:@ kostas80[/b] Κώστα μου, και να θέλω τώρα να παντρευτώ, ΔΕΝ με παίρνει καμία……. «χαμένο κορμί με φωνάζουν και αλήτη….» ;D ;D ;D ;D ;D
Προτείνω gazpacho.Και εκεί (κατά την πρώτη νύκτα) δεν θα κάμνω και πολλά πράγματα George, διότι θα είμαι κουρασμένος από το ceremony και τη δεξίωση….το πολύ -πολύ να φάμε καμία σούπα και να δούμε (εγώ για τρίτη φορά) το Sunset Boulevard στον προτζέκτορα…. ;D ;D ;D ;D
Δεν έχω πλέον ρε gamoto και πολύ μου λείπει ο projectorας (δηλαδή έχω παροπλισμένο ένα θηρίο Benq 7800 αλλά δεν "ξανανεβαίνει" σε τοίχο να χέσω τις κουρτίνες)LK είπε:Και εκεί (κατά την πρώτη νύκτα) δεν θα κάμνω και πολλά πράγματα George, διότι θα είμαι κουρασμένος από το ceremony και τη δεξίωση….το πολύ -πολύ να φάμε καμία σούπα και να δούμε (εγώ για τρίτη φορά) το Sunset Boulevard στον προτζέκτορα…. ;D ;D ;D ;D
Δεν έχεις και άδικο….Ο aristoteli bitsiani έχει καταπληκτικά πατρόν ;D ;Daudiokostas είπε:ένα τριτοκλασάτο κουστούμι των 150 Ευρώ
Προτείνω gazpacho.
Δεν είναι το πανί το ζήτημα. Ο κενός off-white τοίχος στο σαλόνι είναι στο προγαμιαίο σύμφωνο ;D. Η τοποθέτηση του projectorα είναι. Και βαριέμαι ταβανοεγκαταστάσεις.LK είπε:Βάλε πανί από μπροστά που (βιδωμένο στο ταβάνι) να κατεβαίνει με τελεκοντρόλ ναούμε ;D ;D ;D, αφού ξέρεις ότι δεν υπάρχει υποκατάσταστο…![]()
+27€..... Εύγε νέε μου.Μπέρτο λούτσι λέμε ... σίγουρα πράματα
Μπέρτο λούτσι λέμε ... σίγουρα πράματαLK είπε:Δεν έχεις και άδικο….Ο aristoteli bitsiani έχει καταπληκτικά πατρόν ;D ;D
Μπα τυπικά πράματα είναι….παροχή άδειας από το δικαστήριο (ασφαλιστικά μέτρα) για απόδοση ,κατασχεθέντος εις χείρας τρίτου, ποσού (κατά άρθρο 88 του Ν/Δ/τος 17.7/13.8/1923 «περί ειδικών διατάξεων επί ανωνύμων εταίρων ») …anybody can do it…. ;D ;D ;Daudiokostas είπε:Καλή τύχη στον πελάτη σου. Οι ευχές μας μαζί του του δύσμοιρου (δεν είχε λεφτά για καλύτερη υπεράσπιση ο κακομοίρης, ε;)
Μπέρτο λούτσι λέμε ... σίγουρα πράματα
firefox χρησιμοποιώ αλλά γίνεται αυτό που λες?LK είπε:
@ hot_sauce Σε ευχαριστώ πολύ!!!
…..μμμ…(για την μπότα) .
Ακου να δεις, τι μπορεί να συμβαίνει.
Το τελικό video είναι σωστό.
Αλλά ύστερα από εξαντλητικά tests παρατήρησα ότι από laptop ( που ίσως χάνει χιλιοστά σε bandwidth λόγω wi-fi και στον firefox , το παρατήρησα και εγώ- μήπως χρησιμοποιείς firefox;;; - με ενδιαφέρει το θέμα -plz let me know if you can)