Φοράτε jeans στο γραφείο;;;

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 11K
Αν σου πω οτι το κάνει και σε εμένα,..ίσωs είναι και η λήψη:διάφανο δέρμα κάσαs + φωτισμοs+ κίνηση κόπανου (χτυπημα και επιστροφη) μπορεί να δημιουργούν και οφθαλμαπάτη...δεν βαριέσαι..χα χα χα

α όχι!...εγώ εννοούσα σε σχέση με τα υπόλοιπα όργανα! όχι με την εικόνα! παιγμένη περίεργα δλδ...

μόλις το ξανάκουσα για να μη σου λέω μαλακίες και πάλι ψιλοασυγχρόνιστη μου φαίνεται...αλλά είναι λεπτομέρεια! αν θες το κοιτάς!

το βίντεο είναι καταπληκτικό γενικότερα και μπράβο!

hot_sauce είπε:
α όχι!...εγώ εννοούσα σε σχέση με τα υπόλοιπα όργανα! όχι με την εικόνα! παιγμένη περίεργα δλδ...

μόλις το ξανάκουσα για να μη σου λέω μαλακίες και πάλι ψιλοασυγχρόνιστη μου φαίνεται...αλλά είναι λεπτομέρεια! αν θες το κοιτάς!

το βίντεο είναι καταπληκτικό γενικότερα και μπράβο!
A κατάλαβα…στο παίξιμο λες……..είναι όπως το video που πόσταρε Waterfall-K σε διπλανό thread το  Vinnie Colaiuta - I'M TWEEKED/ATTACK OF THE 20lb PIZZA… ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αυτό ούτε που το πρόσεξα…..θα το δω….thanks!!!  ;)

hot_sauce είπε:
μόλις το ξανάκουσα για να μη σου λέω μαλακίες και πάλι ψιλοασυγχρόνιστη μου φαίνεται...
Επιτηδες το κανει. Μονο ο Vinnie Colaiuta και ο LK παιζουν ετσι... ;D ;D

Πάντως εγώ όταν είμαι στο γραφείο βάζω τη γραμματέα μου να φοράει στρινγκ με ζαρντινιέρες και ψιλοΝτάκουνα απαγγέλλωντάς μου σε αρχαία ελληνικά Σαπφώ .................ποια τζην και λαλακίες αμερικάνικες .

Άσε ρε δικηγόρε προαγωγέ  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
... να φοράει στρινγκ με ζαρντινιέρες ...
Έχω να σου προτείνω και κάτι φυτά ... κρεμοκλαδή!

Μιλαμε για επαγγελματικη δουλεια,ανετα γινοταν διαφημιση.

Pull mur style, design oriented διαφήμιση και σέρνει ωραίο παιδί....

Pa mal ατ όλ...

Ποιά μουσική;
Μαζί τους είμαι κι εγώ.

Ωραία η παραγωγή, ηχοληψία και ηχογράφηση, ωραίες οι λήψεις και η midnight blue (έχω το Jazz μου έτσι και θέλω και ένα P ασορτί), έβαλες και τα σύμβολα στην αράδα, με  επένδυση τη ροκ τη μουσική (ιστορία δεν μας είπες) που γρυλίζει ευγενικά αλλά δεν δαγκώνει κι ωραίο το παιδί σαχλαμάρες να μη λέμε, τα χουμε πει και σου αρέσει ότι αστός musically correct ντιζαινάτος και available είσαι και γουστάρω που απενεχοποιημένα είσαι ότι είσαι και ότι ροκ ποζάρεις για σε και λογαριασμό εισπράττεις.

Σε ΠΑΟ Λάκη, keep on posing.

audiokostas είπε:
Μαζί τους είμαι κι εγώ.

Ωραία η παραγωγή, ηχοληψία και ηχογράφηση, ωραίες οι λήψεις και η midnight blue (έχω το Jazz μου έτσι και θέλω και ένα P ασορτί), έβαλες και τα σύμβολα στην αράδα, με  επένδυση τη ροκ τη μουσική (ιστορία δεν μας είπες) που γρυλίζει ευγενικά αλλά δεν δαγκώνει κι ωραίο το παιδί σαχλαμάρες να μη λέμε, τα χουμε πει και σου αρέσει ότι αστός musically correct ντιζαινάτος και available είσαι και γουστάρω που απενεχοποιημένα είσαι ότι είσαι και ότι ροκ ποζάρεις για σε και λογαριασμό εισπράττεις.

Σε ΠΑΟ Λάκη, keep on posing.
Καταρχάς να ξεκινήσουμε από τα βασικά- σημαντικά.

Η strat είναι ocean turquoise, αλλά μας έφαγε το color correction. ;D ;D

Συνεχίζουμε , γιατί εσύ κουτόχορτο ΔΕΝ τρως…όχι ότι τρώει κανείς άλλος , αλλά ΕΣΥ ειδικά δεν τρώς.

Ποια μουσική; (είπε το συγγενικό πρόσωπον) .

+1.000.000 λέω εγώ. ;)

Για να κάνεις μουσική πρέπει να είσαι μουσικός.

Και εγώ δεν είμαι ή καλλίτερα δεν αισθάνομαι μουσικός.

fact 1 Ο μουσικός δημιουργεί μουσική γιατί θέλει να εκφράσει κάτι μέσω αυτής.

Εγώ δεν θέλω να εκφράσω τίποτα , όχι μόνο μέσω της μουσικής, αλλά ούτε μέσω του γραπτού λόγου (θα προσπαθούσα να γίνω συγγραφέαςς) ή μέσω κάποιας κατασκευής (θα προσπαθούσα να γίνω εικαστικός).

Μα τι κάνεις τέλος πάντων ή γιατί τότε όλα αυτά;

Νομίζω το έχω ξαναπεί…ίσως όχι με αυτόν τον τρόπο.

Εξόν του GAS , πάντα με γοήτευε το τεχνικό μέρος , από όλα σχεδόν τα δημιουργήματα…..θαυμάζω ηχολήπτες (και όχι συνθέτες), θαυμάζω μοντερ και φωτογράφους (και όχι σκηνοθέτες) θαυμάζω ενδυματολόγους και make up artists….

Τέλος μου αρέσουν , οι ωραίες εικόνες.

Η μουσική…..ακούω συνέχεια….(ό,τι και να κάνω- από μικρό παιδί), αλλά ποτέ στο foreground…πάντα υπάρχει σαν χαλί και μέχρι εκεί…σαν ένας ακόμα «αρχιτεκτονικός όγκος» στον περιβάλλοντα χώρο.

Γι΄αυτό δεν πάω π.χ. ποτέ σε Live (αμιγώς live).

Αν είμαι όμως σε ένα ωραίο χώρο (π.χ. lobby ξενοδοχείου) και τύχει να παίζει και μια ωραία μπάντα….θα μου φτιάξει κατά πολύ την ατμόσφαιρα/ διάθεση και θα το εκτιμήσω…αλλά μέχρι εκεί….δεν θα κάτσω να δω τι παίζει ο drummer, δεν με ενδιαφέρει.  ;)

Κάπως έτσι σκέφτομαι και τη μουσική (λέμε τώρα  :P) που κάνω…..τη θέλω να ντύσει τις εικόνες που έχω στο μυαλό μου…..και όχι το αντίθετο (αν και θα ήταν το λογικότερο, τουλάχιστον σε ένα μουσικό forum).

Κατά τα άλλα , και εγώ σε ΠΑΟ(Κ), και το ξέρεις, και εκτιμώ όσο δεν φαντάζεσαι κάθε φορά τόσο τον χρόνο σου όσο και την ειλικρινή άποψή σου , την οποία καμία υποχρέωση δεν είχες να μου την προσφέρεις.  ;)

MichalisG είπε:
αυτό το γραφείο είναι σίγουρα δικηγορικό! χα  :P
Δεν μπορεί , είσαι μέντιουμ!!! :o :o

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου, αν και δεν έπρεπε να στο πώ…μπορείς να το μαντέψεις…. ;D ;D ;D ;D

stavros911 είπε:
Συνάδελφος αγαπητέ Λάκη;

ΥΓ: Ωραία δουλειά!
Φίλε Σταύρο…και συ του μόδελινγκ;;;; ;D ;D

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Υ.Γ. Ναι συνάδελφος, αλλά ξέρεις το γνωστό..... στους δικούς μου λέω ότι είμαι πιανίστας σε μ******, για να μην τους στοιχίσει…  ;D ;D ;D

Χάρηκα για την  γνωριμία!!!

Δεν μπορεί , είσαι μέντιουμ!!! Shocked Shocked

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου, αν και δεν έπρεπε να στο πώ…μπορείς να το μαντέψεις…. Grin

Α ρε Λακη δεν παιζεσαι με τιποτα !!!!!!!!!!! will be nice to do business with you !! 8) 8)

Ωραίος τότε ρε συνάδελφε. Λίγοι είμαστε στη δουλειά που έχουμε το μικρόβιο απ'όσο έχω προλάβει να δω. Μια φορά τους είχα μαζέψει και φτιάξαμε μπάντα η οποία κράτησε κάνα 8μηνο και την είχαμε ονομάσει "lawyers from hell". Εντάξει εννοείται ότι δεν μας πήραμε ποτέ στα σοβαρά όπως υποδήλωνε και το όνομα μας κι έτσι η καριέρα μας έληξε άδοξα!!!

stavros911 είπε:
Ωραίος τότε ρε συνάδελφε. Λίγοι είμαστε στη δουλειά που έχουμε το μικρόβιο απ'όσο έχω προλάβει να δω. Μια φορά τους είχα μαζέψει και φτιάξαμε μπάντα η οποία κράτησε κάνα 8μηνο και την είχαμε ονομάσει "lawyers from hell". Εντάξει εννοείται ότι δεν μας πήραμε ποτέ στα σοβαρά όπως υποδήλωνε και το όνομα μας κι έτσι η καριέρα μας έληξε άδοξα!!!
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Συνάδελφε κοίτα,

ίσως έφταιγε το όνομα….και αυτό συμβαίνει διότι κανείς δεν γελάει με τα «ανέκδοτα» για Δικηγόρους.

Οι δικηγόροι δεν τα βρίσκουν αστεία,

και οι υπόλοιποι δεν τα θεωρούν ανέκδοτα.  :P ;D ;D ;D

Κοινώς ...για τον κόσμο...όλοι οι Δικηγόροι are from Hell ;D ;D ;D ;D

Στην επόμενη μπάντα δοκιμάστε ένα πιο catchy name Π.χ. «Οι τριτανακόπτοντες» ή «μέμψη αστόργου δωρεάς» (αυτό ειδικά ακούγεται πολυυυυυ Metal)  :P :P ;D ;D ;D ;D

Τέλειο το μέμψη άστοργης δωρεάς. Αν ήμασταν δεκαετία 90 και τραγουδούσαμε ελληνικό στίχο θα είχαμε υπογράψει συμβόλαιο (έχοντας πάρει και την αμοιβή για την παράσταση  ;D ). Αλλά οι καιροί δεν σηκώνουν τέτοια.

Τώρα έχω κανονική μπάντα με κανονικούς ανθρώπους... Αν στο μέλλον ξανακάνω δικηγορικό project θα το ονομάσω έτσι όμως. Θα σε φωνάξουμε και θεσσαλονίκη να κάνεις ένα guest solo στο άλμπουμ!

stavros911 είπε:
Τώρα έχω κανονική μπάντα με κανονικούς ανθρώπους...
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  ΘΕΟΣ!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

Ναι θα χαρώ πολύ να τα πούμε!

Ωραιο ριφφ,καλο κομματι-ενα ψιλο που εχουν καπου καπου τα τυμπανα δε λεει και πολλα διοτι ανθρωπος που χει τοση ανεση οταν του πεφτει η μπαγκετα ειναι υπερανω κριτικης στο παιξιμο;D-και ακομα πιο ωραιο βιντεο.

Ειτε αρεσει σε καποιον ειτε οχι εχει τον "τροπο" σου οπως και ολα οσα βαζεις.

Επισης φαινεται και η βασικη σου επιρροη που ειναι αυτη η ..........Ray........πως τη λενε,

κατι σε Ray παντως ειναι νομιζω.

Ω-ray και συ και η κοπελα!

LK είπε:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  ΘΕΟΣ!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

Ναι θα χαρώ πολύ να τα πούμε!
Είδε ο κοπρόσκυλος τη γενιά του .........................κάτσε να σε τσεκάρω κι εσένα τεκνό ,γιατί έχεις ξωφύγει τελευταία καρτνάσεν  ;D ;D ;D

Στην επιστροφή όμως

@ Gvour

Γεώργιε έτσι είναι τα πράγματα στη ζωή…οι μπαγκέτες πέφτουν, τα τύμπανα κάνουν κάτι κάπου-κάπου…και η Ray (Eams (?) )…μας εμπνέει… ;D ;D (le corbusier  είναι η καρέκλα πάντως...  :P :P :P :P :P)

Αυτό όμως που ΠΑΝΤΑ μετράει στο τέλος της ημέρας , ναι, εκεί που ο άνδρας κοιτάει την άβυσσο και κάνει την αυτοκριτική του, είναι να έχουν μαζευτεί όλα τα καλώδια και να υπάρχει καφές για το πρωί. ;D

Θενκς  Γεώργιε, ε λοτ!!!!  

Καλώς όρισες πίσω ( κοίτα να ξαναπάς και λίγο ακόμα αλλού αν μπορείς ;) ).

@ Samy

Μήτσομ’ , να με πάρεις στο τΕλέφωνο αν περάσεις , γι’ αυτό το έχομεν.  :P ;D

Βέβαια εμείς εδώ δεν κερνάμε κουραμπιέδες .

Σε κεράσω όμως μια βόλτα στο διάδρομο με κλίση 3% και ταχύητητα 10 km/h.

Φυσικά θα με μισήσεις , αλλά θα λατρέψεις το αποτέλεσμα.  ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back