+1 :wink:Πιστεύω ότι θα έχετε παίξει monkey island με τον απίθανο guybrash! Κόλλημα το άτιμο. Ακόμη και τα πρώτα 2 παιχνίδια με τα άθλια γραφικά και τον μηδενικό ήχο
Αυτά είναι παιχνίδιακαι φυσικα στις λεσχες (πριν σιμητη εποχη) το ΘΕΙΚΟ SHINOBI (που δεν καταφερα ποτε να τερματισω )BUBBLE BOBBLE(ουτε αυτο.. )
Το σωστό το παιδί δεν κρύβετε!!!Απέραντη συγκίνηση!!Τρία χρόνια στο λύκειο μόνο αυτό έπαιζαΤσ τσ τσ τσ!!! Παιχτε ρε κανα παιχνιδι της προκοπής....κανα God Of War' date=' [b']Final Fantasy[/b] κανα Full Metal Alchemist να δειτε ασπρη μερα!!!
Κι ομως, κι όμως..... :lol:Εϊμαι φανατικός των λεγόμενων abandonware παιχνιδιών και εδω και ένα χρόνο περίπου έχω κάνει μια πολύ μεγάλη συλλογή! Όποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή ας στείλει μήνυμα!Ένα είναι το κόλλημα...DOOM! Πάντως σαν το Final Fantasy VII δεν νομίζω να ξαναβγεί παιχνίδι... AMSTRAD 6128 RuleZ!
Φίλε chaostar απο την σειρά Final Fantasy καλύτερο θεωρώ το VII...Τα έχω παίξει(και τελειώσει) όλα....Συμφωνώ για το Grandia 2...Επίσης αξίζει το Breath Of Fire' date='σχεδόν όλα τα Zelda όπως και το Golden Sun και πολλά ακόμη RPG's (μέσω emulators τα παίζω πλέον)...[/quote']
To breath of fire ειταν καλο, αλλα οχι και το 4 που βγηκε για PC...Golden Sun και Zelda.....αχαχαχαχ τι μου θυμισες...το πρωτο μου gameboy που το ελιωσα το Zelda (αν και του Ν64 ειταν τα κορυφαια, μεσω emulator φυσικα ) Επειδη σε κοβω μεσα στα πραγματα δοκιμασε και αυτα....μεσω emu παντα (μερικα ειναι SNES μερικα SEGA)
Secret Of Mana I
Secret Of Mana II
Secret Of Mana IIΙ (το απόλυτο...στα γιαπωνεζικα : Seiken Densentsu)
Tales Of Phantasia
Secret Of Evermore
Legend Of Gaia (νομιζω εχει και δυο)
Chrono Trigger
Chrono Chross (PS)
Shining Force
Shining Force II
Αν ψηνεσαι για καμια ανταλαγη ROMS δωσε μου μερικές μέρες να ξεθαψω τα back-up μου και επικοινωνουμε.
Πιστεύω ότι θα έχετε παίξει monkey island με τον απίθανο guybrash! Κόλλημα το άτιμο. Ακόμη και τα πρώτα 2 παιχνίδια με τα άθλια γραφικά και τον μηδενικό ήχο
Και για να είμαστε και στο πνεύμα του forum' date=' τον noisatracker και τα συναφή tracker τα θυμάστε;[/quote']
Είχα κάποτε το madtracker και καθομουνα και του εβαζα γυρισματα σε τομ ενω ακομα βαργε πιατινια αχαχαχαχ....αλλα ειχε πλάκα
Ρε θηρίο τελείωσες το Tales of Phantasia; Εγω τον ηπια και το αφησα. Το 7th Saga δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε.Chaostar είμαι πολύ μέσα στα πράγματα! Tα RPG's που αναφέρεις τα έχω παίξει όλα ενώ έχω τελειώσει τα Shining Force και το Tales Of Fantasia στο Mega Drive(emulator) ενώ έχω roms απο όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που αναφέρεις και πολλααααα παραπάνω για όλες τις κονσόλες.Περιμένω μήνυμα μόλις ξεθάψεις τα back up! Τώρα έχω ξεκινήσει να παίζω το 7th Saga για SNES! Συμφωνώ μαζί σου για το Breath Of Fire στο PC...Σχετικά μέτριο και εύκολο... 8)