Fool For Your Loving (Cover)-Geodimitri

Δημήτρη όπως και το προηγούμενο των Whitesnake που ανέβασες, έτσι κι αυτό είναι σχεδόν άψογο. Ήχοι (εκτός το μπάσιμο της lead στο 2,44), παίξιμο μετρονόμος, feeling 8).   Αλλά.....εφόσον έφτασες σε αυτό το καλό επίπεδο κιθαρίστα, μήπως να δοκίμαζες και τίποτα "διαφορετικό"; (δικό σου) ;).  Ξέρω, θα μου πείς "ακόμα μαθαίνω ρε Φώτη, κάτσε να ψηθώ λίγο ακόμα", εντάξει καλά τα covers και τα μπακινκτράκια, σε "ψήνουν", αλλά όταν γράφεις δικά σου, μπαίνεις σε πιό βαθιά νερά.......  Καλές γιορτές και σεμνά με την γαλοπούλα και το γουρουνόπουλο ;D

Κι εγώ θυμάμαι ένα δικό σου που μου άρεσε πολύ-αν δεν κάνω λάθος ήταν όταν

γεννήθηκε ο 3ος? (διόρθωσε με αν λέω μπούρδες...)

Όντως σωστό το cover. Μου φάνηκαν λίγο στην τσίτα καναδυό σημεία στο σόλο, αλλά

είναι προφανές πως το πράμα έχει γενικώς ανέβει πολύ.

Καλημέρα! :)

Μου φάνηκαν λίγο στην τσίτα καναδυό σημεία στο σόλο
Πως φαίνεται ο εξασκημένος μουσικός ρε παιδί μου....... 8)    εγώ δεν άκουσα τίποτα.... :P

cigaret13 είπε:
Πως φαίνεται ο εξασκημένος μουσικός ρε παιδί μου....... 8)    εγώ δεν άκουσα τίποτα.... :P
Καλά, μην νομίζεις....συνήθως ακούω πράγματα που δεν υπάρχουν. ;D

Λες να παω σε κανά γιατρό? ;D

Πολύ καλό Δημήτρη. Με μεράκλωσες. Είναι ταμάμ karaoke version για φωνητικά.

Φώτη, Σπύρο, RayDTutto και Πάνο σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! :D

@Φώτη: Δίκιο έχεις σ' αυτά που λες...Πρέπει να γράψω κάτι δικό μου (έχω μερικά πράγματα στα σκαριά). Απλά ηχογραφώ τα cover για να τα ακούει ο δάσκαλός μου και τα μοιράζομαι και μαζί σας.  :)

@Σπύρο: Όταν λες "στην τσίτα" εννοείς χρονικά ότι πρόλαβα μια φράση στο τσακ ή κάτι άλλο;

geodimitri είπε:
Απλά ηχογραφώ τα cover για να τα ακούει ο δάσκαλός μου και τα μοιράζομαι και μαζί σας. 
Kαλα καμεις Δημητρη.

Πολυ ωραιο ητο.Και με το παλιο καλο σολο και οχι την πιο "συγχρονη" βερσ(του Βαι νομιζω) που δε μου καθοταν ποτε τοσο καλα.

Γουσταρα.

gvour είπε:
Kαλα καμεις Δημητρη.

Πολυ ωραιο ητο.Και με το παλιο καλο σολο και οχι την πιο "συγχρονη" βερσ(του Βαι νομιζω) που δε μου καθοταν ποτε τοσο καλα.

Γουσταρα.
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο!!! :D

Την πιο σύγχρονη έκδοση του σόλο (ο Vai το παίζει ορθώς θυμάσαι) δεν την κατέχω ακόμα. Μου αρέσει πάντως, το attitude της νεότερης έκδοσης, πιο επιθετική, αλλά και η παλιά είναι άψογη! ;)

Edit

@Pipityri: ναι το δικό μου κομμάτι που σας παρουσίασα ήταν όταν γεννήθηκε ο 3ος υιός! Καλά θυμάσαι. ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Φιλε, αψογος, αυτο εχω να πω εγω.

geodimitri είπε:
@Σπύρο: Όταν λες "στην τσίτα" εννοείς χρονικά ότι πρόλαβα μια φράση στο τσακ ή κάτι άλλο;
Κοίτα, το ξανάκουσα τώρα πολλές φορές. Μην δίνεις σημασία, :), είναι πολύ καλό.

Ακούω, ή νομίζω πως ακούω, μια αίσθηση βιασύνης σε μερικά σημεία, σαν κάποια 16εκτα

να μην είναι ακριβώς στη θέση τους. Δεν είναι ότι είναι λάθος, απλά (ίσως) δεν είναι 100%

σωστά. Η απλώς όντως χρειάζομαι γιατρό.  ;D

Δημήτρη μου εγώ θα σου πω πραγματικά τι παίζει και άσε τους άλλους να κουρεύονται. :D

Είναι φοβερό το cover αλλά .....

.... και εδώ ερχόμαστε στις λεπτομέρειες....

... είναι σωστό, εντελώς σωστό, όμως τέτοια κομμάτια θέλουν το παίξιμο να είναι λίιιιγο laid back, λίγο behind the beat, ενώ το δικό σου είναι in your face!

Αυτό κάνει το κομμάτι (που ξαναλέω είναι σωστό) να ακούγεται λίγο .... τσίτα.

Κατά τα άλλα .... ΕΥΓΕ ΡΕ ΦΙΛΕ!

Σπύρο και Στράτο σας ευχαριστώ πολύ!

Αντιλαμβάνομαι ακριβώς τι εννοείτε. ;)

Από το 2:45 εως το 3:19 εμφανίζεται καί πάλι αυτή η περιβόητη "δωματιίλα" που έχει κάνει

λόγο ο Φώτης(cigaret13)..καί κατατρέχει όλους τους δημιουργούς του site..προσέξτε το αυτό!

... ;D

Εύγε geodimitri .. σε χαίρομαι καί ας μη το καταλαβαίνεις...

Από το 2:45 εως το 3:19 εμφανίζεται καί πάλι αυτή η περιβόητη "δωματιίλα" που έχει κάνει λόγο ο Φώτης(cigaret13)
+1  Δεν ήθελα να το ΞΑΝΑπώ (μην γίνω.....), παρ'όλο που στο τωρινό είναι λιγότερη, η "δωματιίλα", αλλά και πάλι υπάρχει.... Δημήτρη, στο 2 το large hall reverb και λίίίίγο delay στα σόλο.......

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back