Σωστός!Αυτό θα κάνω! 8) :lol:αν θελεις να βελτιωθει θα πρεπει να το παλεψεις μονος σου περισσοτερο κ μετα με τουε υπολοιπους. ειναι θεμα προσωπικης εξασκησης. τσιτωσε την μουσικη στο δωματιο σου κ ξεκινα...
Εγώ αυτό που θέλω είναι να μπορώ όταν χρειάζεται να δώσω παραπάνω γκάζι στη φωνή μου' date=' να την κάνω πιο δυναμική(πχ σε στυλ Cobain)[/quote']
Πολλές φωνές είναι εκ φύσεως "βραχνές", ενώ άλλες δεν "μπουκώνουν" ούτε με 3 πακέτα την ημέρα.
Ο Cobain, πάντως, μια που τον ανέφερες, ενώ φαινόταν ότι είχε "φυσικό χάρισμα", στην πραγματικότητα πριν την ηχογράφηση καθόταν και γκάριζε μόνος για κανά μισάωρο... Κι έτσι έστρωνε φωνή.
ΟΧΙ!!!!!!!!! ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ (sorry κιόλας). Εκτός αν θες να καταστρέψεις το λαιμό σου μην τραγουδάς στο δωμάτιο με τη μουσική στο φουλ!! (κι εγώ το κάνω, αλλά είναι εγκληματικό). Τουλάχιστον σίγουρα όχι όσο δεν ξέρεις ΠΩΣ να το κάνεις χωρίς να κάνεις ζημιά στο λαιμό σου......αν θελεις να βελτιωθει θα πρεπει να το παλεψεις μονος σου περισσοτερο κ μετα με τουε υπολοιπους. ειναι θεμα προσωπικης εξασκησης. τσιτωσε την μουσικη στο δωματιο σου κ ξεκινα...
απ' τους πιο βοθρους που εχω ακουσει ειναι ο πρωτος τραγουδιστης των homo eratus. θελει πολυ εξασκηση για να αποκτησεις σταθερη φωνη και δυναμη για να μπορεις να ακουστης' date=' αλλα θελει προσοχη γιατι μπορει να παθεις ζημια![/quote']
για τσέκαρε και τους Crypt of Kerberos...
:lol: :lol: :lol:Ναι... να ξεκινάς από πιο νωρίς το τραγούδι!![]()
![]()