FoivoELEOS!

Εγώ συμφωνώ μαζί σου, ότι πριν κάποια χρόνια είχε κάνει πολύ καλές δουλειές. Αυτό βέβαια δε λέει κάτι για τους λόγους που τις έκανε (καλλιτεχνικούς, οικονομικούς ή ό,τι άλλο) αλλά αυτό δε μας αφορά κιόλας στην τελική. Αν μας αρέσουν οι δουλειές του έχει καλώς, αλλιώς πάμε γι άλλα. Οι λόγοι του είναι δικό του θέμα ;)

Όχι, εννοείται, καμιά καλή δουλειά δεν λέει κάτι για τις "προθέσεις", αλλά οτύε και μία (ή δύο ή τρεις) κακές, επίσης!

Παιδιά, ας μην ξεχνάμε ότι ο άνθρωπος βγάζει τρελλα λ7 απο αυτό που κάνει...

Για να πω την αλήθεια μου, τον καταλαβαίνω κι όλας.Αν είχαμε κι εμείς την ευκαιρία να κερδίζουμε τόσα φράγκα, να σου πω αν θα γράφαμε τέτοιες σάλτσες.. ::)

lambrosgg είπε:
Πιστεύεις ότι η άνοδος των αριστερών κομμάτων δεν οφείλεται έστω και σε μικρό ποσοστό στην εκπομπή του Λάκη? Οι εκπομπές που έκανε τότε με τους φοιτητές και γενικώς η αριστερή του στάση (όσο αριστερή του επιτρέπει η τηλεόραση και ο Alpha) πιστεύω ότι έπεισαν αρκετό κόσμο να σπάσει τον δικοματισμό.
Τι λεει ρε παιδια αυτος??? Τι νομιζεις οτι ειναι πολιτικη ρε Λαμπρο αρμονιο??? Ελεος...Κι αν ειναι ο Λαζοπουλος αριστερα τοτε εγω ειμαι ο Ενγκελς!!! Αριστερα δεν ειναι λογια... Και η αριστερα δυστυχως γι αυτην ανεβηκε για να μην ψηφισουμε τους μεγαλους!! Κανεις παραπανω δεν εγινε αριστερος απ τις εκλογες και μετα, ουτε χαριν του Λαζοπουλου!! Θυμησου οτι ολο αυτο το πληρωνουμε κιολας με τον Καρατζαφερη στη Βουλη!!! Που ηταν ο Λαζοπουλος και μας εγραψε στα π@π@ρ*& του στη συναυλια στο συνταγμα???Με αερα δε εγινε κανεις ιδεολογος... Αν ειναι ετσι και οι γεροι του Μαπετ Σοου ειναι επαναστατες!!!

Δια να επιστρέψω με μια νέα θεωρία... Ξεχάσατε οτι η TIM ήταν χορηγός της Δ.Βανδή όταν μεσουρανούσε το clocks? Τα τελευταία διαφημιστικά σποτ της TIM είχαν μία και μοναδική λέξη να επαναλαμβάνεται... "Θέλω ...αυτο..." Θέλω...εκείνο..." και πάει λέγοντας.

Αυτο για το οποίο δεν είμαι σίγουρος ειναι εαν η Βανδή και η WIND έχουν τώρα κάποια σχέση. Πάντως η αλλαγή ονομασίας και του σλόγκαν σίγουρα τους χάλασε τα σχέδια τότε, αλλα για το comeback σίγουρα ο Foivos βρήκε έτοιμο λαχταριστό κομματάκι με την τυχαία ονομασία "Θέλω"!!! Τί νομίζατε? Μόνο ο Χατζηγιάννης θα γράφει κομμενα και ραμμενα για την Cosmote?

Το σκηνικό στην Ελλάδα δυστυχώς δεν είναι μουσική στο σύνολό του, αλλα ανάγκη για  lifestyle,λεφτά,γυναίκες,sex κτλ.Είναι απλώς μια κωμωδία τα πράγματα αυτά,τίποτα άλλο.

Θέλουν τον κόσμο κοιμισμένο με μεθύσια και καψούρα και αηδίες.Φτου τους! ;D ;D! ;D ;D!

Φτου τους (δις)

Μαζευτειτε και άλλοι :)

Επανέρχομαι σε αυτό το θέμα για το συγκεκριμένο κομμάτι. Και εξηγούμαι γιατί.

Έκατσα χθες να γράψω παρτιτούρες από καινούργια τραγούδια για να ανανεώσω το πρόγραμμα στο μαγαζί που δουλεύω.

Κάποια στιγμή έφτασε και η σειρά του ''Θέλω'' της Βανδή.

Συνειδητοποίησα αμέσως ότι αυτό το κομμάτι ήταν το ίδιο ακριβώς με ένα κομμάτι midi file στην ουσία, που το είχε σαν demo η YAMAHA SW1000. (Αυτή είναι, για όσους δεν γνωρίζουν, μια κάρτα συνθεσάιζερ υπολογιστή, αρκετά καλή. Την οποία χρησιμοποιώ ακόμα μέχρι σήμερα.) Αnyway, εγώ την κάρτα την πήρα το 2000 και το κομμάτι ήταν ήδη μέσα. Από ότι είδα στις πληροφορίες του, έχει γραφτεί από κάποιον κύριο  David J. Reading ο οποίος ανήκε τότε σε μια εταιρία Complex Music Production για λογαριασμό της Yamaha MusicSoft Europe εν έτι 1996!!! :) :). Δεν ξέρω αν οι Coldplay το αντέγραψαν τότε ή αν ήταν απλά σύμπτωση ή ακόμα αυτός ο κύριος έχει κάποια σχέση με το συγκρότημα, πάντως το κάνανε με διακριτικότητα και με  ποιο ροκ ατμόσφαιρα. Ο δικός μας ο αθεόφοβος μετέφερε και όλη την ατμόσφαιρα του κομματιού στη δικιά του έκδοση. :) :) :) Στην ουσία την YAMAHA έκλεψε.

Θυμάμαι όταν το πρωτοάκουσα το ζήλεψα με την καλή έννοια. Πόσο απλή μελωδία είναι αλλά πως σε ταξιδεύει, να μην το έχω εμπνευσθεί εγώ. >:( :)

Α! ξέχασα το κομμάτι λέγεται ''Storms Over Jupiter''.

Θα το ανεβάσω μόλις βρω τον τρόπο. Στέκεται κάλλιστα σαν καραόκε του ''Θέλω''. άλλωστε midi file αρχείο είναι. 8)

εγω δεν καταλαβαινω γιατι μας απασχολει αν ο φοιβος εκλεψε ενα κομματι, απ τη στιγμη που κατι τετοιο γινεται εδω και δεκαετιες ακομα και απο θεωρητικα πιο "αξιους" και πιο "σοβαρους" καλλιτεχνες(αν και προσωπικα τον φοιβο και αξιο αλλα και σοβαρο τον θεωρω.)..

Για να μην παρεξηγηθώ. Σαφώς το παλικάρι είναι άξιο άλλωστε για αυτό ασχολούμαστε και μαζί του. Έχει γράψει καλά πράγματα στο είδος που υπηρετεί. Και ίσως τον σώνει λίγο το post μου γιατί δεν ήταν ο πρώτος που εκμεταλλεύτηκε την συγκεκριμένη μελωδία. Αυτά που έγραψα ήταν με εύθυμη διάθεση γιατί σαφώς ποτέ δεν θα σταματήσει η επιρροή από παλιότερα ακούσματα, από οποιονδήποτε καλλιτέχνη. :)

Απλά μου έκανε φοβερή εντύπωση μιας και το παλιό κομμάτι μου άρεσε ιδιαίτερα. Και μπορώ να πω ότι ακριβώς επειδή κράτησε την ατμόσφαιρα του είναι αρκετά καλό σαν συνολικό άκουσμα.

lambrosgg είπε:
Ό,τι και να λέμε ο Φοίβος και ικανότητες έχει (είναι τρομερός πληκτράς)
ντραμερ ειναι ο ανθρωπος (ακουγεται απιστευτο,,,αλλα ειναι ετσι)

Ποσοι ομως μπορουν να κανουν αυτο που κανει ο Φοιβος:

Και μην απαντησετε ολοι: "ρε συ ΕΓΩ αμα κατσω ξερεις ποσα τετοια μπορω να σου γραψω;" :) :) :)

Εννοω με αποδειξη...

Στειλτε μου καμμια δεκαρια αναλογο "κομματακια" να τα δωσω σε διαφορους και να γινω πλουσιος....αντε ντε στειλτε μου...γιατι μιλαμε για πολλα εουρος... :) :) :)

mij είπε:
Ποσοι ομως μπορουν να κανουν αυτο που κανει ο Φοιβος:

Και μην απαντησετε ολοι: "ρε συ ΕΓΩ αμα κατσω ξερεις ποσα τετοια μπορω να σου γραψω;" :) :) :)

Εννοω με αποδειξη...

Στειλτε μου καμμια δεκαρια αναλογο "κομματακια" να τα δωσω σε διαφορους και να γινω πλουσιος....αντε ντε στειλτε μου...γιατι μιλαμε για πολλα εουρος... :) :) :)
πεστα φιλε..μαζι σου

Trending...

Νέα θέματα

Back