- Πόντοι
- 38
συμμαζευτειτε λιγο ρε παιδια!....you're off limits!
Ξαναπάλι... Δεν με ενδιαφέρει τί γίνεται στη Γαλλία! Εδώ κάνει την εκπομπή του ο Γκύ και οφείλει να κρίνει με τα Ελληνικά κριτιρια. Να πάει στη Γαλλία να τα λέει αυτά.boukaw7 είπε:Κι όμως 1 χαρά τα έλεγε. Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες το τι έλεγε. Και ναι που να ακούσεις άλλους ξένους για το τι λένε για τη χαζοπονηριά των Ελλήνων. πόσο μάλλον αυτός που τη βιώνει κιόλας....
Γιαυτό άσε την αντίληψη που λέει ότι επειδή δεν είναι Έλληνας να μη μιλάει (παρόλο που ζει, εργάζεται και τρώει στη μάπα την νεοελληνική πραγματικότητα), γιατί κάτι τέτοια μας φάγανε....
Όσο για το πασοκ και την αριστερά, αν κρίνεις το πως δρουν τα υπόλοιπα αριστερά κόμματα στην ευρώπη, με εξαίρεση το ιταλικό και πορτογαλικό (αν δεν κάνω λάθος) κόμμα, τότε θα πεις ότι ο Γιωργάκης είναι και αναρχικός!!!! (αυτό ως δικαιολογία της ατάκας του, περί αυτοσφαγής των κεντρο-αριστερών κομμάτων στην ελλάδα, σε αντίθεση με την ενωνμένη κεντρο-δεξιά)
χμμμ...μια ενδιαφερουσα δημοκρατικη αντιληψη για τα πραγματα...Αν ομως ο Λαζοπουλος οταν ηταν "rookie" δεν ειχε ουτε αυτος δικαιωμα να ομιλει πως θα γινοταν αυτος που εσυ θαυμαζεις σημερα??Είναι στην τηλεόραση λίγα χρόνια, δεν έχει κάνει τίποτα ουσιώδες και ξαφνικά απόκτησε λόγο και μιλάει!
looooooooooooooooooooooooool!!!!! ;D ;D ;D η αγαπη βλαπτει σοβαρα...την καρριερα σου!ή ο άλλος ο χλε-χλες που είχε τραγουδήσει και ένα ντουέτο με τη Βανδή τώρα που τελείωσε η συνεργασία με τη Heaven;
Έχω τη σοβαρή υποψία ότι απλά είχε άγνοια κινδύνου...wasted είπε:Όσον αφορά στο Γκυ ντε Μωπασάν τώρα, μου ήταν παγερά αδιάφορος, όπως ήταν όλο το μαντ εν γένει, αλλά μπράβο του που τους έγραψε όλους κανονικά και βγήκε και είπε αυτό που γούσταρε αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Με παρεξήγησες. Δεν είμαι (επί προθέσει) δηκτικός, και ασφαλώς είμαι ο τελευταίος που θα κρίνει τις επαγγελματικές επιλογές οποιουδήποτε.wasted είπε:Ένα σχόλιο για τον Wow!. Ενώ κατά βάσιν έχει δίκιο, είναι πολύ δηκτικός απέναντι στου ς θεατράνθρωπους. Δυστυχώς δεν υπάρχουν θεατράνθρωποι που να κάνουν μόνο θέατρο και να μην ψωμολυσσάνε... Δυστυχώς είναι και αυτοί άνθρωποι με οικογένειες και γραμμάτια και αναγκαστικά καταφεύγουν στην τηλεόραση.
Δεν το λέω προκλειτικά, αλλά η ειλικρινής απάντησή μου θα ήταν "σε καμία περίπτωση". Δε νομίζω ότι έχει ούτε τη δύναμη, ούτε (πολύ περισσότερο) την πειθώ ή τα επιχειρήματα για κάτι τέτοιο. Κατά τη γνώμη μου ο τύπος είναι ανέκδοτο (με την κακή έννοια). Το να βγαίνεις να τσακώνεσαι με το βίντεο του άλλου ούτε μαγκιά ούτε εξυπνάδα ούτε ύπαρξη επιχειρημάτων δείχνει. Κάθεται και κράζει τη Ντενίση εδώ και 70 χρόνια, σιγά πια! Μπορεί να είναι μετριότατη και κατά τη δική μου άποψη, αλλά το να την κράζεις κάθε ώρα και στιγμή δείχνει ότι ΕΣΥ δεν έχεις τη δύναμη, το ταλέντο ή τα @@ να ασχοληθείς με κάτι καλύτερο. Όπως έλεγα, ok, κι εγώ κρίνω, αλλά το να κάνω επάγγελμα το να κράζω όσους στην τελική έχουν τα @@ να εκτεθούν ενώ εγώ κρύβομαι μόνο πίσω από την κριτική μου είναι πολύ low ως επιλογή. Μου θυμίζει μια φίλη μου που κάθε φορά που συζητάμε δε λέει μια ολοκληρωμένη άποψη, παρά μόνο κάθεται στην άκρη και κάθε λίγο και λιγάκι πετάγεται να πει "κάνεις λάθος", "όχι δεν έχεις δίκιο", "κάνετε λάθος και οι δύο" κλπ. Το να το κάνεις αυτό είναι πολύ εύκολο, θέλει όμως @@ το να βγεις και να εκτεθείς κι εσύ στην κριτική του κάθε $@$@#.lambrosgg είπε:Πιστεύεις ότι η άνοδος των αριστερών κομμάτων δεν οφείλεται έστω και σε μικρό ποσοστό στην εκπομπή του Λάκη? Οι εκπομπές που έκανε τότε με τους φοιτητές και γενικώς η αριστερή του στάση (όσο αριστερή του επιτρέπει η τηλεόραση και ο Alpha) πιστεύω ότι έπεισαν αρκετό κόσμο να σπάσει τον δικοματισμό.
wasted είπε:Όσον αφορά στο Γκυ ντε Μωπασάν...
Εννοείται (ότι κάνω πλάκα) ;Dbloody_sunday είπε:Όσον αφορά στο Γκυ ντε Μωπασάν...
Νοοοοο! Έτσι τον λένε η κάνεις πλάκα;; Σαν τον συγγραφέα;
Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο, κυρίως με το "προσπαθούν να παρουσιάσουν τις επαγγελματικές επιλογές τους σαν καλλιτεχνικές επιλογές - αυτό όμως σηκώνει κριτική"Wow! είπε:Όμως, άνθρωποι σαν το Λαζόπουλο προσπαθούν να παρουσιάσουν τις επαγγελματικές επιλογές τους σαν καλλιτεχνικές επιλογές - αυτό όμως σηκώνει κριτική. Δεν είναι ότι ο Λαζόπουλος είχε (ή έχει) κάποια ειδική έφεση στη σάτυρα, ούτως ή άλλως μόνο αυτός λέει σάτυρα την κακή δημοσιογραφική εκμπομπή του. Είναι ότι κατέφυγε στη "σάτυρα" για να θεραπεύσει την οικονομική ανέχεια στην οποία θα είχε καταδικαστεί αν έμενε συνεπής στην ιδεολογία και το γίγνεσθαι των θεατράνθρωπων. Τώρα, το πως και το γιατί το έκανε αυτό είναι μία άλλη συζήτηση που (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) ξεφεύγει από τα πλαίσια αυτού του φιλόξενου φόρουμ.
Εκατοντάδες άλλοι "θεατράνθρωποι" δεν καταφεύγουν σε τέτοια ξεφτιλίκια και φυσικά αξίζουν κάθε τιμής.