Αυτο ειναι ενα Wow θεμα!!!
θελω να συμμετεχω κι εγω! ετσι για να γινει συζητηση και να μπει κι αλλη τροφη για σκεψη στο thread, (και να θελω δε μπορω κατι με σπρωχνει να γραψω)!!!!! τρωγοντας μια φετα καρπουζι παραλληλα, προσεχοντας ομως τεχνικο εξοπλισμο κλπ! Να σεβομαστε!!!!!
Αν θα'παιρνα καρτα σημερα και, ποσο μαLλον για μηχανημα που θα τρεχει Linux, θα εβαζα μονο συναισθημα. Και επειδη τα Linux, οσο σχετικη δισκολια σου δινουν, για να στησεις ενα, ολοκληρωμενο audio pc, οταν αυτο θα εχει σεταριστει, θα σου μοιρασει παρα πολλες στιγμες συναισθηματος και συγκινησης, πρωτα απο ολα γιατι θα τα εχεις καταφερει και θα εισαι υπερηφανος γι'αυτο, θα του εκανα μονο ποιοτικες προσθηκες, που (ας βγω off topic θα το γραψω), στο μυαλο μου η εταιρια αυτη που αναφερεται στον τιτλο, δεν ειναι μεσα σ'αυτες!!!!!
Και, ΟΟΟχι γιατι δε μεπειθει,,, (που δε με πειθει αλλά λεμε τωρα)!!!!! αλλά, αν μπορω να επενδυσω,,, και να κανω μια αγορα, εξοπλισμου που σκοπος μου ειναι να τον εχω για... Πολυ καιρο, γιατι να μη το παω το gain στο τερμα;;;!!!!!
οποτε;;;;; θα επαιρνα την, Καταπληκτικη για τα λεφτα της,
RME HDSPe AIO, ή εστω τη Pro δε θα με χαλαγε,,, και, εκτος απο μια θα λεγαμε καλη καρτουλα, θα ειχα και τοπ (πιο τοπ δε παει) drivers, που εχει πεσει πολυ δουλεια χρονων για να προγραμματιστουν και να δουλευουν τελείως απροβληματιστα και για Linux!
Μονο το γεγονος οτι εχει ALSA kernel drivers natively φτιαγμενους για τα περισσοτερα distros, αυτο λεει πολα.
Kοτσαρεις και ενα
Kurzweil Κ2700 και απογειωθηκες!!!!!!!!!!