Terry RoscoeBeck5 είπε:Το ακουμπάς με τέτοιο τρόπο ώστε να μην πατάει όλο κάτω- να έχει μια μικρή γωνία ώστε να περνάει αέρας από κάτω. Ξέρεις τώρα... η πατέντα του Έλληνα βεδουίνου ;D
Ασ' τα Χάρη και το δικό μου λάπτοπ που έχει 4GB Ram μια απ' τα ίδια κάνει.Haris είπε:Σπύρο, δεν έχω απολύτως κανένα θεωρητικό επιχείρημα να το αποδείξω αλλά έχω εμπειρία με προηγούμενο λάπτοπ, όπου η επιπλέον μνήμη βοήθησε στο να μην ζεσταίνεται μέχρι σημείου sudden death...
hot_sauce είπε:τις βίδες που λέει πως συγκρατούν το πληκτρολόγιο τις έβγαλες φαντάζομαι... ;D
Όχι, γιατί δεν κατάφερα να φτάσω μέχρι εκεί αφού δεν έβγαινε το #*%@#καπάκι (τις βίδες του οποίου είχα βγάλει, ΟΛΕΣ!)
δε μπορώ να φανταστώ άλλο λόγο για να μη βγαίνει...
Εγώ μπορώ... Είναι καθίκι!
έχεις το ίδιο λάπτοπ με του βίντεο, έτσι?
Ναι
Μαντέψτε....δεν έσβησε ούτε μια φορά! ;D >
Φυσικά... Το πας στο μάστορα, δουλεύει, το φέρνεις σπίτι, όχι. Παλιός άγραφος νόμος. ;D
2 εκατοστά; Ερασιτεχνισμοί... ;D Δες την φωτογραφία πιο πάνω. Laptop επάνω σε κίονες. Η ελληνική κλασική αρχιτεκτονική και η σύγχρονη τεχνολογία. Η πεμπτουσία του δυτικού πολιτισμού. 8)yameth είπε:Σίγουρα δεν έφταιγε η RAM για την θερμοκρασία αλλά η έλλειψη εξαερισμού.
Υπάρχουν πολλές "βάσεις του φτωχού" που χρησιμοποιώ, όπως 1-2 CD boxes, ένας αναπτήρας ή οτιδήποτε μπορεί να δώσει μια κλίση 2 εκατοστών για να αερίζεται η βάση.
And so say we all!One up για τα υπεραιωνόβια λάπτοπ!
Βρε... βρε... αστραχάν τομαροκρούστη ;D Τσέκαρε την θερμοαγώγιμη στον επεξεργαστή- εσύ ή κάποιος που σκαμπάζει. Είναι κλασική περίπτωση βλάβης (που έλεγε ο Τσάκωνας)Haris είπε:Συνεχίζει να σβήνει; Δυστυχώς ναι
Σε μετάφραση: «Χο χο χο... μικροί ανόητοι, ακόμα σχολήστε με παλαιολιθικές τεχνολογίες, όταν ένας «Μάκης Αεράτο Βιβλίο» τα έχει όλα αυτά λυμένα. Χο χο χο...» ;Dmarathon είπε:Συνεχίστε...κρατιέμαι με δυσκολία... ;D
όχι ρε φίλος...μιλάμε για 15ετία και ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:όταν ένας «Μάκης Αεράτο Βιβλίο»
Για διάβασε τα forums...σβύνουν όμως?manosx είπε:Επίσης δεν ανεβάζουν θερμοκρασία. 95 βαθμους για να παίξεις μονόπολυ, να το αφήσω; ;D ;D ;D
Σωστο. Ξεχασαμε οτι ολα τα Macbook/iMac κλπ εχουν τουλαχιστον...water-cooling. :-Xmarathon είπε:Συνεχίστε...κρατιέμαι με δυσκολία... ;D
Ετσ.... 8)Tower σταθερό και κσαιρό πσομή ;D
Μπααα... μείνε απλά στο Noiz...που να τρέχειςWaterfall-K είπε:Κατα τα αλλα, μια επισκεψη στο Google βγαζει γελιο... 8)
Δεν τρεχω πουθενα. Εσυ κανε μια βολτα απο Google, να διαβασεις για τα προβληματα θερμοκρασιας που εχουν τα αγαπημενα σου Apple. Αν ειναι να στεναχωρηθεις παλι, αστο... ;Dmarathon είπε:Μπααα... μείνε απλά στο Noiz...που να τρέχεις![]()
Το google και το Πλαίσιο είναι για όσους δεν έχουν έχουμε πεί...εγώ έχω σήμερα γύρω στα 40 δίπλα μου και αμέτρητα όλα αυτά τα χρόνια για να έχω προσωπική πείρα και να μην χρειάζομαι το google...Επαναλαμβάνω...μην τρέχεις εκτός Noiz σήμερα που κάνει ζέστη και ανεβάσεις θερμοκρασία και χρειαστείς και εσύ πάσταWaterfall-K είπε:Δεν τρεχω πουθενα. Εσυ κανε μια βολτα απο Google, να διαβασεις για τα προβληματα θερμοκρασιας που εχουν τα αγαπημενα σου Apple. Αν ειναι να στεναχωρηθεις παλι, αστο... ;D