εγώ προτιμώ τη σοκολατίνα...τη συνιστούν και στo Αpple forum ;Dharilatron είπε:Πάντως εμένα που μου ζεσταινόταν το macbook pro, του έβαλα λίγη ΠΑΣΤΑ και έφτιαξε.
Marathon, εσύ
Ναι βρε, θα την τσεκάρω. Δεν θέλω να το κάψω ακόμα ...καινούργιο μηχάνημα.Terry RoscoeBeck5 είπε:Βρε... βρε... αστραχάν τομαροκρούστη ;D Τσέκαρε την θερμοαγώγιμη στον επεξεργαστή- εσύ ή κάποιος που σκαμπάζει. Είναι κλασική περίπτωση βλάβης (που έλεγε ο Τσάκωνας)
Και εκεί δεν σε σώνει το cooler. Θα το κάψεις μια και έξω...
Α, όλα κι όλα. Στυλό και μάλιστα Πάρκερ. Κι έχω και Blanco. Τι μας πέρασες φίλος; Τίποτα τεχνοφοβικούς; ;DΤο Χάρη σκέφτομαι τώρα...που γράφει με το μολύβι? ;D
Ετσι! Θύμισέ μου να σε κεράσω μία πάστα! :-*Όταν ο Χάρης έστηνε Παρθενώνες, οι Άγριοι παίζαν με τα νερόψυχτα και τ' ανεμιστηράκια.
Σοκ και δέος... Αυτός ο ακατονόμαστος έκανε βουντού, εκεί από το σπίτι του στο bayou του Μαραθώνα...Haris είπε:Άλλο: Μ' άρεσε τόσο που εμφανίστηκε αυτή η διαφήμιση με το που ξεκίνησε η νέα μάχη του πανάρχαιου πολέμου, που πήρα screenshot:
fixxxer113 είπε:1ον: Γενικά δεν πρέπει να χρειάζεσαι βάση με ανεμιστήρες για να λειτουργεί κανονικά το laptop. Ο λόγος που σβήνει από τότε που το άνοιξες, είναι μάλλον ότι κούνησες την ψύκτρα και δεν κάνει πια καλή επαφή.
Έσβηνε πριν το ανοίξω.
2ον: Δεν ανοίγουμε ΠΟΤΕ laptop εάν δεν έχουμε βρει το service manual.
Αυτό διάβασα.
Απλά την καθαρίζεις που και που για να "αναπνέει" καλύτερα το laptop. Πιθανόν να χρειαστεί και αυτό άνοιγμα της κάσας, οποτε βλέπε το 2
Την(τις) καθάρισα (αφού το άνοιξα) και δεν ήταν καν στο χάλι των φωτογραφιών.
Σωστά τα λες.fixxxer113 είπε:3ον: Ο πιο συνηθισμένος λόγος που ένα laptop ζεσταίνεται και σβήνει, είναι η σκόνη που μαζεύεται στην έξοδο της ψύκτρας. Μπορεί να σου ανεβάσει άνετα 30-40 βαθμούς παραπάνω έτσι. Απλά την καθαρίζεις που και που για να "αναπνέει" καλύτερα το laptop. Πιθανόν να χρειαστεί και αυτό άνοιγμα της κάσας, οποτε βλέπε το 2![]()