- Πόντοι
- 18
Γειά σας παιδιά.Θέλω την βοήθειά σας σχετικά με το πώς θα μπορώ να παίξω ένα κομμάτι συνοδεία στο πιάνο.(δλδ πιάνο και φωνή..)Πρώτα όμως ας πω κάποια πράγματα για να σας βοηθήσω να καταλάβετε.Παίζω εδώ και χρόνια πλήκτρα ερασιτενικά και πήγα (πριν πολλα χρόνια) 5 χρόνια ωδείο για να μάθω αρμόνιο. Τα τελευταία χρόνια (έστω και αργά) ανακάλυψα την μαγεία του πιάνου και θέλω να μάθω πάρα μα πάρα πολύ να παίζω σωστά..(για μένα)Έχω ξεκινήσει απο το μηδέν με μια καθηγήτρια και άρχισα ξανα να μαθαίνω παρτιτούρα γιατί την είχα ξεχάσει.Γενικά έχω ευχαίρια στα δάκτυλα και παίζω σχετικά καλα.Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν θέλω να συνοδέψω μια φωνή στο πίανο δεν ξέρω πώς να περάσω απο την μια συγχορδία στην άλλη (δλδ αν πρέπει να παίξω με κάποια αναστροφή ή οχι) και δεν είμαι σωστός χρονικά.Επίσης δεν έχω κάνει αρμονία και στα μαθήματα που κάνω έχω το hanon.Πείτε μου σας παρακαλώ τι άλλο μπορεί να με βοηθήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται?π.χ..κάποιο βιβλίο κλπ...Ευχαριστώ εκ των προτέρων και sorry για το μεγάλο post