Χαχα, αυτο πιστευω και εγω και σε λιγο δεν θα χωραω μεσα στο σπιτι μου ;DSuperfunk είπε:καθε κιθαρα εχει την ομορφια της για αυτο και τις χρειαζομαστε ΟΛΕΣ.![]()
Αγοραστε τους ενισχυτες καλε να χτισω το στουντιακι

Χαχα, αυτο πιστευω και εγω και σε λιγο δεν θα χωραω μεσα στο σπιτι μου ;DSuperfunk είπε:καθε κιθαρα εχει την ομορφια της για αυτο και τις χρειαζομαστε ΟΛΕΣ.![]()
Ημιμαθής ονομάζεται αυτός που έχει επιφανειακή γνώση γύρω από ένα θέμα και προσπαθεί να την περάσει για κάτι παραπάνω. Όπου επιφανειακή γνώση στην περίπτωσή μας είναι η γνώση που αποκτάται μέσα από κωλοβάρεμα π.χ. στο Wikipedia, το YouTube και το site του Thomann και όχι μέσα από πείρα, άμεση επαφή με τα όργανα, προσεκτική ακρόαση της μουσικής, μελέτη της ιστορίας της κλπ.Madara είπε:βέβαια... και sorry που θα το πώ έτσι, αλλά και ο taq είπε πως κανείς δεν τα ξέρει όλα... οπότε πως ορίζεται ο ημιμαθείς?
+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000!!!Superfunk είπε:Μου αρεσει που ασχοληστε με το θεμα ακομα... ;D
Οποιος σοβαρα ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ τοσο διαφορετικες κιθαρες μεταξυ τους εμπιπτει απλα σε μια απο τις παρακατω κατηγοριες ανθρωπων
1.ειναι παντελως ΑΣΧΕΤΟΣ
2.ειναι κατω απο 6 ετων και παιζει ακομα καλους "καμποϊδες" & κακους "ινδιανους" ;D
3.δεν εχει ιδεα απο ιστορια της κιθαρας
4.ειναι παντελως ΑΣΧΕΤΟΣ.
5.ειναι παντελως ΑΣΧΕΤΟΣ
καθε κιθαρα εχει την ομορφια της για αυτο και τις χρειαζομαστε ΟΛΕΣ.![]()
Έχω την εντύπωση πως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν σε πρόσβαλλε>>!Madara είπε:απλά αρπάζω άμα με προσβάλλουν...
δεν νοιώθω την ανάγκη να απαντήσω σε αυτό, ίσως μπορείς να βρείς την απάντηση σε προηγούμενα λεγόμενα... και ό,τι κατάλαβες, δεν σκοπεύω να ξαναανάψει η φωτιά.FatalV είπε:Έχω την εντύπωση πως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν σε πρόσβαλλε>>!![]()
Όπως και η υπογραφή του!spy είπε:Το τελευταίο ποστ του taq - ή μάλλον κάποια παραλλαγή του που δεν θα αναφέρεται προσωπικά σε κάποιον - ίσως θα έπρεπε να γίνει sticky κάπου μέσα στο Guitars, Bass & Amps.![]()
το "προβλημα" σας ειναι οτι παιζετε ΜΟΝΟ metal.έχει παίξει κανεις με jackson soloist sls 3 pro?
ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΛ!!!Αν και συμφωνώ εν μέρει μαζι σου η jackson που ανεφερα τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά κανει ακόμα και για blues-ακια!Superfunk είπε:το "προβλημα" σας ειναι οτι παιζετε ΜΟΝΟ metal.
οταν καποια στιγμη ασχοληθειτε και με ΑΛΛΑ μουσικα ειδη θα καταλαβετε τον λογο που οι περισσοτεροι κιθαριστες στον πλανητη επιμενουν σε κλασσικες κιθαρες (και οχι κλασσικες κιθαρες ΔΕΝ ειναι μονο οι Fender & οι Gibson,υπαρχουν και αλλες πολλες)
οι κιθαρες του τυπου Jackson κανουν ΜΙΑ δουλεια (και την κανουν καλα) δηλ. παιζουν METAL,λογω ηλικιας ειστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ δικαιολογημενοι να σας αρεσουν αλλα απο καποια στιγμη και μετα αν "ηρεμησουν" τα γουστα σας (κατι που μοιραια ερχεται με το περας του χρονου) θα μας θυμηθειτε...![]()
σωστός...η ταχύτητα έχει να παίξει μεγάλο ρόλο στο πως ακουγεται και τι feel έχει μια κιθάραSuperfunk είπε:και ακομα καλυτερες αν παιζεις ΠΟΛΥ γρηγορα! ;D