Ναις, μιας και γκαζοφωνίας να θέλω χοτ μαγνήτες δεν είμαι...Tsevos είπε:Χαλαρά την classic player 60'...πολύ καλό φινίρισμα και φοράει και τους custom 69' pickups!
Αυτην προτιμάνε και τα ευρά μου! ;D
Ναις, μιας και γκαζοφωνίας να θέλω χοτ μαγνήτες δεν είμαι...Tsevos είπε:Χαλαρά την classic player 60'...πολύ καλό φινίρισμα και φοράει και τους custom 69' pickups!
ΜΗΝ του βάζεις ιδέες ..........lgbesios είπε:Mrs. Superfunk μιας και γνήσιος fenderakias δεν θα ήταν κάλο να φτιάξεις και από έναν οδηγό για τα μπάσα αδέρφια ,jazz & precision, που τα είχε αδυναμία και ο ίδιος ο Leo 8)
Προφανώς δεν εννοείς το jazz ,ούτε το mustang (πολλά κιλά .....vibe) μιλάς για μετά τον… fender 8)audiokostas είπε:Φαντάζεσαι την έκπληξή του όταν μάθει ότι η Fender έβγαλε και άλλα (υποδεέστερα) μπάσα μετά το Precision. Είμαστε για σοκ σε τέτοια ηλικία ;
Ξερεις, υπαρχει κοσμος που θεωρει οτι η ιστορια των fender μπασων ξεκινησε και σταματησε με αυτο :lgbesios είπε:Προφανώς δεν εννοείς το jazz ,ούτε το mustang (πολλά κιλά .....vibe) μιλάς για μετά τον… fender 8)=
Ναι, μόνο που κανένας απο αυτούς δεν είναι μπασίσταςodis13 είπε:Ξερεις, υπαρχει κοσμος που θεωρει οτι η ιστορια των fender μπασων ξεκινησε και σταματησε με αυτο :
![]()
Μη θρηνουμε θυματα σε τετοιους δυσκολους καιρους...
γουστα ειναι αυτα ...εμενα ας πουμε με χαλαει που δεν εχει καθολου presence...........καθολου ομως.............γενικα οι dimarzio μετα απο ενα περασμα σχεδον σε ολους αυτο διεπιστωσα..........aris 17561 είπε:καλησπερα... διαβαζοντας αυτον τον ωραιο οδηγο ειδα αυτη
http://www.thomann.de/gr/fender_vintage_hot_rod_57_strat_mn_ca.htm ,
ο οθορ ομως λεει οτι εχει βλακεια mpritz μαγνητη... γιατι ? δεν ειναι ωραιος μαγνητης ο tone zone ?
Πηγαινε στον ενισχυτη σου και κοιτα εαν υπαρχει ποτενσιομετρο με αυτη την ονομασια ...εαν ναι βαλε στην αρχη στο 3 και παιξε ...μετα βαλε στο 7-8 και παιξε και θα καταλαβεις τι δεν εχουνε οι dimarzio στα δικα μου αυτια για να μην παρεξηγηθω.............aris 17561 είπε:τωρα αμα ρωτησω τι εινει πρισενσ θα φαω βερισιμο ?
Η αισθητική διαφορά είναι ότι το ash έχει πιο ωραία νερά.johnthemetal είπε:η διαφορα μεταξτ αυτων ειναι το ash ξυλο στο σωμα στην μια ενω h αλλη εχει alder...τι αισθητικη και ακουστικη διαφορα εχει αυτο?