+1ignantios είπε:εγω λεω να βαλεις αυτους που φοραει και η δικη του κιθαρα ...πιστευω θα εισαι ο.κ ;D
http://www.seymourduncan.com/products/electric/stratocaster/progressive/quarter_pound_f/
Προφανώς δεν θα έχεις τους συνδυασμούς του blackmore αν βάλεις 3 μαγνήτες και πενταθέσιο, δηλαδή δε θα έχεις τη μεσαία θέση του, που είναι neck + bridgeignantios είπε:Nα βαλεις πενταθεσιο και 3 μαγνητες ετσι θα εχεις σιγουρα τους συνδιασμους του blackmore αλλα και δυο παραπανω απο αυτον.......ετσι θα μπορεις ανετα να του κανεις ''ζηλια ψωρα........''
έχει πιο χοντρά pole piecesΟσο για μαγνήτες, είδα τους Seymour Dunkan πού μου υποδείξανε οι φίλοι fenderiarhs και ignantios βλέπω ότι οι απόψεις σας συγκλίνουν ,αλλά με μπέρδεψες με το "quarterpounders" .
Τι ακριβώς είναι αυτό; άλλος τύπος του ίδιου μαγνήτη ή τρόπος συνδεσμολογίας ;
Εδώ που τα λέμε καλύτερα πλούσιος και υγιής παρά φτωχός και ασθενής ;DΕίναι σάν να πάρεις μιά μέτρια γυναίκα και να της κάνεις 10 πλαστικές για να την κάνεις όμορφη.Γιατί να μήν πάρεις μιά όμορφη από την αρχή;Ασε που θα σου στοιχίσει και λιγότερα γιατί θα στα φάνε οι πλαστικοί.
Από την άλλη όμως με 3 μαγνήτες και κανονικό πενταθέσιο θα έχεις τους κλασσικούς "Vegas money" ήχους της strat. Χωρίς αυτούς, what's the point?skantzos είπε:Προφανώς δεν θα έχεις τους συνδυασμούς του blackmore αν βάλεις 3 μαγνήτες και πενταθέσιο, δηλαδή δε θα έχεις τη μεσαία θέση του, που είναι neck + bridge
Υπάρχει και το push-pull βρε παιδιά που "ενεργοποιεί" μονίμως τον neck και έτσι έχεις 7 συνδυασμούς. Με του Blackmore και πολλών άλλων γνωστών κιθαριστών συμπεριλαμβανομένων.skantzos είπε:Προφανώς δεν θα έχεις τους συνδυασμούς του blackmore αν βάλεις 3 μαγνήτες και πενταθέσιο, δηλαδή δε θα έχεις τη μεσαία θέση του, που είναι neck + bridge
...και δεν μας έχεις κάνει ακόμη αναλυτική παρουσίασή της?alexi είπε:Εχω μια Road Worn 60s...
Και απέξω τους... ;-)alexi είπε:Γιατι να κανω? ;D
Αφου σχεδον ολοι τις ξερουν...οι περισοτεροι τις βριζουν απο μεσα τους...
Αυτό θα μπορούσε να γίνει αλλά εφόσον σε ενδιαφέρει ειδικά ο Blackmore, δεν πρέπει να σε απασχολεί η ενδιάμεση θέση γιατί δεν την χρησιμοποιεί ποτέ!! (τουλάχιστον εγώ προσωπικά δεν τον έχω δει, παίζει μόνο με neck ή bridge).Ritchie είπε:Ερώτηση: Δεν υπάρχει τρόπος ώστε να ακυρωθεί μία original επιλογή του πενταθέσιου και να ρυθμιστεί η θέση αυτή ώστε όταν επιλεγεί να λειτουργεί ο neck με τον bridge (όπως του Blackmore) ταυτόχρονα;
Ετσι πιθανολογώ ότι θα τα έχουμε όλα.