45 χρόνια το ίδιο σχήμα έχουν. ?Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε το σχήμα τους...
Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε το σχήμα τους...
Όπως τα λες είναι. Ασχήμια, τότε και τώρα. Τι τις θες τις "αντιγραφές" ρε Fender. Είσαι έξω απο τα νερά σου.Αποτυχημένη κιθάρα όταν βγήκε, αποτυχημένη και τώρα.
Όπως τα λες είναι. Ασχήμια, τότε και τώρα. Τι τις θες τις "αντιγραφές" ρε Fender. Είσαι έξω απο τα νερά σου.
ψιλοαπαίσια είναι. Και γενικά δεν καταλαβαίνω την κίνηση της, δλδ όποιος θέλει τέτοιου τύπου κιθάρα υπάρχουν άλλα labels πιο καταξιωμένα στο χώρο.
Εγώ βρίσκω το μέγεθος των wide-range κουτί, για semi. Απλά έχουμε συνθηθίσει ώς νορμάλ, την γκουμούτσα που λέγεται 335 με τους humbuckers πάνω της να φαντάζουν παραθυράκια τουαλέτας.ακόμα και οι μαγνήτες είναι υπερμεγέθεις
Αν οι wide range της είναι proper.
Είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα της γραμμής, απλά εγω συμφωνώ με την πλειοψηφία που δεν την αγόρασε στο παρελθόν. Βέβαια εσένα δεν σου αρέσει η 335, οπότε θα συμφωνήσω πως διαφωνούμε.Σε Squier τιμή, μια χαρά. Αν οι wide range της είναι proper.
H γραμμή-σκέτο- της Strat δεν μου αρέσει σχεδιαστικά. Το σύνολο που αποτελεί το χαρακτήρα της strat μου αρέσει. Αλλιώς, αν βάλεις ένα Tele layout σε μια Strat δεν θα μου αρέσει (ή θα το λατρέψω για άλλους λόγους-plot twist-που δεν έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό).
Εγώ βρίσκω το μέγεθος των wide-range κουτί, για semi. Απλά έχουμε συνθηθίσει ώς νορμάλ, την γκουμούτσα που λέγεται 335 με τους humbuckers πάνω της να φαντάζουν παραθυράκια τουαλέτας.
Με απλά λόγια, βρίσκω ότι έπεσε πολλή περισσότερη δουλειά στο σχεδιαστικό τραπέζι της Starcaster, απ' ό,τι της 335 ας πούμε.
Όμως όταν οι σχεδιαστές κάνουν σχέδια, ο θεός (η αγορά) γελάει.
Πάω για ένα φαντασιακό jingle-jangle τώρα με την wannabemine Starcaster.