Fender SQ Vintage Mod Jaguar, γνώμες γενικότερα...

ΦΟΒΕΡΗ κιθαρα,ειδικα για τα ΑΣΤΕΙΑ λεφτα που κοστιζει

ο καλυτερος τροπος να μπεις στο club των offset χωρις να ξηλωθεις κανονικα.... ;) 

δεν έχω παίξει με jaguar αλλά με τη jazzmaster της ίδιας σειράς, που είχε ένας φίλος.... επίσης σε άσπρο, την οποία τελικά πούλησε για να πάρει strat και επειδή είχε ήδη μια classic player με πολλές αναβαθμίσεις.

Μου άρεσε πολύ και νομίζω δεν θα απογοητευτείς αν την αγοράσεις.

To μόνο που παρατήρησα και δε μου άρεσε ήταν το nut.....

Επαιξα με μια στον Νακα, μπορει να την εχει ακομα. Μου αρεσε ο ηχος, ηταν αυτό που περιμενα από μια Jaguar.  Τα φιλτρα είναι χρήσιμα και η κιθαρα μπορει να αποδωσει από πολύ πριμο μεχρι πολύ μουντο ηχο. Το μπρατσο ηταν η ευχαριστη εκπληξη, το περιμενα οδοντογλυφιδα αλλα είναι μεσαιου παχους και ανετο για το γουστο μου, μου αρεσουν οι λαιμοι με αρκετο παχος.

Κατά τ'αλλα είναι μια φθηνη κιθαρα και φαινεται. Στα ποντεσιομετρα, στο πως εχει ερθει από το εργοστασιο, στο γενικοτερο feeling που δε μπορω να το εξηγησω με λογια αλλα το καταλαβαίνεις μολις τη πιασεις. Τιμια για τα χρηματα που ζηταει και από τον Νακα συμφερει. Ιδια τιμη με Γερμανια και μπορεις να βαλεις και δοσεις αν θες.

σε ποιον νακα πηγες αν επιτρεπεται?(να παω και γω) ειχε γενικα μεγαλο στοκ φεντεροειδων?

Στη Ναυαρινου, κεντρο Αθηνα. Στοκ από Fender/Squier πρεπει να 'χε γυρω στις 15 κρεμασμενες στον τοιχο. Η συγκεκριμενη δεν υπηρχε στην Αθηνα και την εφεραν για να τη δοκιμασω από υποκατάστημα αλλης πολης.

μπασα ειχε?( ρωταω γιατι εγω θελω να ανεβω να δω μπασα και θα παρω φιλο μαζι που ψαχνει κιθαρα)

Elixir είπε:
μπασα ειχε?
Δε θυμαμαι, λογικα θα εχει. Τηλεφωνησε να μαθεις αν σε ενδιαφερει καποιο μοντελο συγκεκριμενα. Εχουν αρκετα καταστήματα στην Αθηνα, μπορει αυτό που θες να μην είναι στο κεντρο.

ευχαριστω για τις απαντήσεις, σε γενικες γραμμες φαινεται μια ικανοποιητική κιθαρα για τα λεφτα της!!!!!!

Pantelos30 είπε:
Απο δευτερο χερι λιγο δυσκολο....ποιος ξερει ποσα αεροπλανα αλλαξε!!!!!
α. B-stock σημαίνει αντικείμενο που επεστράφη (ή ίσως αντικείμενο από το showroom), όχι δεύτερο χέρι.

β. Καλύπτεται από εγγύση ως καινούργιο.

γ. Ούτως ή αλλως αν κοιτάξεις λέει item is sold out, οπότε το συγκεκριμένο κομμάτι ήδη πουλήθηκε. ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back