- Πόντοι
- 16
Πριν κατι μερες καποιος στο φορουμ με παρακαλεσε να κανω ενα θρεαντ για την Road Worn 60s Strat που εχω....so, ειπα να κανω μια μικρη προσπαθεια...
Λοιπον...η σειρα road worn της Fender αρχισε να βγαινει καπου το 2008 και συνεχιζει να βγαινει οπως ολοι ξερουμε...Οπως το περιγραφουν πολλοι, ειναι φτηνα custom shop relics που μπωρει να παρει καποιος χωρις να δουλευει για ενα χρονο για να παρει μια κι8αρα που 8α κανει 12 χιλιαρικα...
Ας μπουμε το δε γριλ...Τον αυγουστο που μας περασε ειπα να παρω μια καινουρια κιθαρα..ειχα ενα περιπου 850-900 ευροπουλα...Δοκιμασα πολλες κιθαρες...μονο στρατ βεβαια γιατι εχω μια λες...
Ποιες δοκιμασα? 2 με 3 50s kai 60s classic series strats...1-2 standard strats...1 classic player 60s...1 Gilmour strat...1 Johnson...1 Am standard strat...1 MIJ strat '88...και βεβαια 2 road worn...
Γιατι κατελιξα στην road worn 60s?
Πρωτα απ'ολα..Οπτικα (οπως και μια γυναικα) την ειδα και μου αρεσε...το relic? Ενταξι...περι ορεξεως κολοκυθοπιτα..εμενα μαρεσει..
Δευτερον..οποιος τολμισει και πεταχτει να πει...'αααα!! ειναι classic player 60's που απλα την πατισε τρενο'..κανει λαθος...Γιατι, 1) εχει νιτρο finish. αναπνει το ξυλο..ανανακλα τον ηχο καλητερα ο μαγνητης...2) μαγνητες tex mex...καλητεροι απο stock mexican pups...ποιο ποιοτικος ηχος...λιγο μουντος αλλα wtf..3) dunlop 6105 frets..το αισθημα του 7.25 radius ψιλο-χανετε...δεν ειναι σπαστικο οπως στις classic 50s (μαρεσει το low action)...
to be continued...