- Πόντοι
- 2,368
super!
επιτελους μια Fender με round lam fretboard κατω απο 2.000 ευρω!
super!
Ρε Νίκο... σ' αρέσει το binding στο μπράτσο μιας Strat; Εμένα γιατί μου κάθεται τόσο άσχημα αυτή η εικόνα; :-\Superfunk είπε:super!
επιτελους μια Fender με round lam fretboard κατω απο 2.000 ευρω!
δεν μιλησα για binding αλλα για round lam fretboard (σε αντιθεση με την slab board) που κατα τη γνωμη μου ειναι ο καλυτερος τροπος να τοποθετησεις μια ταστιερα σε ενα μπρατσο (εξαιρετικα stiff & δυσκολο να "παρει" μπρατσο)Alchemist είπε:Ρε Νίκο... σ' αρέσει το binding στο μπράτσο μιας Strat; Εμένα γιατί μου κάθεται τόσο άσχημα αυτή η εικόνα; :-\
Δεν είναι και τόοοσο συμφέρουσες οι τιμές.marathon είπε:
Η Strat (για παράδειγμα) έχει 770 ευρώ.marathon είπε:Μα με ένα 1000 (δολάρια!) την έφτιαξες να πετάει...ή original πόσο έχει?
Μπορείς να μου δώσεις ένα link της Start που λές πλζ? Έτσι κι αλλιώς για τα ίδια λεφτά μιλάμε αλλά με τους μαγνήτες και τα ηλεκτρικά που επιλέγεις εσύTGL είπε:Η Strat (για παράδειγμα) έχει 770 ευρώ.
Ναι αμέ:marathon είπε:Μπορείς να μου δώσεις ένα link της Start που λές πλζ? Έτσι κι αλλιώς για τα ίδια λεφτά μιλάμε αλλά με τους μαγνήτες και τα ηλεκτρικά που επιλέγεις εσύ
Συμφωνώ ότι δεν έχει ακριβώς νόημα η σύγκριση...αλλά Tex-Mex? Εγώ μιλάω για Customshop 54 και πάνω...TGL είπε:Επίσης νομίζω ότι η εταιρεία έχει dealers στην Ευρώπη, δεν είναι ανάγκη ίσως να γίνει απευθείας παραγγελία.