Fender Pawn Shop Special Excelsior Amp

Superfunk

Guitar Tech
Πόντοι
2,368
PawnShopExcelsioredit.jpg

Pawn Shop Special Excelsior Amp 2x6V6 power section, 15" speaker w/tremolo

$300 κανει,κουκλος ειναι,καλες πωλήσεις Fender!

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση το 15άρι μεγάφωνο που μάλιστα είναι σε μεγάλο βαθμό μπλοκαρισμένο από το σασί...

Superfunk είπε:
Pawn Shop Special Excelsior Amp 2x6V6 power section, 15" speaker w/tremolo

$300 κανει,κουκλος ειναι,καλες πωλήσεις Fender!
15άρι... :o

(με συγχωρείτε πάω να μαζέψω τα σάλια μου!!!!!)

gdevelek είπε:
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση το 15άρι μεγάφωνο που μάλιστα είναι σε μεγάλο βαθμό μπλοκαρισμένο από το σασί...
ολοι οι Supro (που το συγκεκριμενο μοντελλο αντιγραφει) ετσι ειναι και εχουν και μαμω τους ηχους.

αν τον φερει ο Θωμας κατω απο 300 ευρα θα γινει χαμος! ;D

Η Fender ετοίμασε πολύ πράμα για το 2012, αυτός ο ενισχυτής όμως μου κέντρισε το ενδιαφέρων

gdevelek είπε:
+1.

Το design αισθητικά συζητείται. Λειτουργικά μπορεί να δίνει δέσιμο για ακαμψία αλλά (ακόμα και στο 15άρι) μια ηχητική ζημιούλα την κάνει.

Αλλά 15άρι (πιάσε ένα big Ben) και με 6V6 (δεν ξέρω προενισχυτριες και ανόρθωση) θα ναι για blues ταμάμ.

Και μόνο $300;

Με το logo;

Πως το κάνουν;

Μάλλον μου αρέσει.

Superfunk είπε:
ολοι οι Supro (που το συγκεκριμενο μοντελλο αντιγραφει) ετσι ειναι και εχουν και μαμω τους ηχους.
Φαντάσου δηλαδή να τον ξεμπλόκαραν κιόλας!

Δεν θα ηταν τοσο ΟΜΟΡΦΟΣ ομως... ;D

εχω παιξει με εναν τετοιο

gamp-1.jpg

και ηταν απιστευτος ενισχυτης...εστω και με το μπλοκαρισμα... :)

VAGTANPLAN είπε:
Απ τη μια αυτος απ την αλλη η νεα σειρα με τις κιθαρες....και στην μεση η κριση....ατιμη κοινωνια.....!!
Είναι crisis oriented.

Για αυτό έχει γερά δεσίματα (αντέχει μεταφορές) εισόδους για κιθάρα, ακκορντεον και μικρόφωνο  ;D και μόνο 280€ !!!!!!!

Θα γεμίσουμε την Αιόλου με Fender.  8)

Αντε κι αλλος ενισχυτης στα καλα καθουμενα...

Να δω που θα τον βαλω κι αυτον...

Ωρε φίλε μόνο αυτό δεν θέλαμε τώρα... Αμα τον βγάζανε σε natural finish θα ήταν ποίηση. Αλλα και τωρα καλός φαίνεται. ;D

Η 7εndεr κάνει τρελά ανοίγματα τελευταία - γεμάτα γούστο και φαντασία. Μπράβο τα παιδιά.

RayDTutto είπε:
Η 7εndεr κάνει τρελά ανοίγματα τελευταία - γεμάτα γούστο και φαντασία. Μπράβο τα παιδιά.

θα έβαζα +1 αν δεν είχε σκάσει το θέμα με τους Mustang...

Το θέμα δεν είναι το ίδιο το πρόβλημα. Συμβαίνουν αυτά. Η αντιμετώπισή του από την εταιρεία είναι η μ@λ@κί@...

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back