Fender Mustang Floor Board

Και μια διαφημιστική φωτό από κάποια πράγματα που θα παρουσιαστούν στο NAMM:

399958_10150482282638667_134498808666_9002826_2086338293_n.jpg

Η πεταλιέρα είναι προφανώς αυτή αριστερά κάτω.

Εμένα αυτό πιο πολύ για controler (δεν βλέπω να έχει πολλά μπλιμπλίκια!!) μου κάνει παρά για πεταλιέρα.. ???

notlrac είπε:
Εμένα αυτό πιο πολύ για controler (δεν βλέπω να έχει πολλά μπλιμπλίκια!!) μου κάνει παρά για πεταλιέρα.. ???
με 9 ποδοδιακοπτες και expression pedal?

σε πολυ κυριλε...κοντρολερ εισαι συνηθισμενος νομιζω... ;D

soundmagic είπε:
Προφανώς πάει να αντιγράψει το λούκ της Line 6.
Ε, εντάξει, δεν υπάρχουν και τρομερά περιθώρια καινοτομίας...

Τώρα που τη βλέπω μοιάζει όντως με MIDI πεταλιέρα της Line6... anyway, σε μερικές μέρες είναι το NAMM, θα δούμε.

The Genius Loci είπε:
Θα πρότεινα να φερθείτε σαν μεγάλα παιδιά, και όχι σαν να σας έθιξαν τη γκόμενα.

Ούτε ποσοστά να σας έκοβαν.  ;D
Συγνωμη ρε σ Genius αλλα δικαιολογω τα σχολια των παιδιων!

γενικα οποτε γραφεις για την fender ο τροπος σου ειναι παντα απαξιοτικος

εχεις σκεφτει μηπως αντι να μιλαμε εμεις σαν να μας "έθιξαν τη γκόμενα" μηπως εσυ μιλας για μια "γκομενα που σε εφτισε" και για αυτο συνεχεια την θαβεις?

εσενα μηπως σου κοβουν ποσοστα απο τις αντιπαλες εταιριες?

ολα αυτα στα λεω εντελως φιλικα γιατι μου αρεσει πολυ ο τροπος που γραφεις και μας ενημερωνεις για διαφορα πραγματα αλλα αυτη σου η σταση με "χαλαει"

αφησε μας να ζουμε με το κολημα μας  ;D

Ον τοπικ!

οντως τα εφε του Mustang ειναι πολυ καλα αλλα θα ειναι δυσκολο να χτυπησει εταιριες που εχουν παραδοση σε πολυεφε.... αντε να δουμε

bluezlick είπε:
οντως τα εφε του Mustang ειναι πολυ καλα αλλα θα ειναι δυσκολο να χτυπησει εταιριες που εχουν παραδωση σε πολυεφε.... αντε να δουμε
Γνώμη μου είναι πως το όνομα της Fender είναι τεράστιο και μπορεί να μπει σε όποιο κιθαριστικό τομέα θέλει με αξιώσεις. Να δούμε αν και πότε θα κινηθεί και η Marshall...  ::)

bluezlick είπε:
εσενα μηπως σου κοβουν ποσοστα απο τις αντιπαλες εταιριες?
Μα ναι, φυσικά, το έχω δηλώσει άλλωστε. Απ'αυτά ζω.  8)

αφησε μας να ζουμε με το κολημα μας  ;D
Δεν έχω πρόβλημα, άλλοι τρέχουν στα γήπεδα κάθε Κυριακή, άλλοι είναι κολλημένοι με τα κόμματα, άλλοι έχουν πέσει στα ναρκωτικά... εντάξει... ένα κόλλημα με τη 7ender δεν είναι και τόσο σοβαρό, έχεις δίκιο.

Ον τοπικ!

οντως τα εφε του Mustang ειναι πολυ καλα αλλα θα ειναι δυσκολο να χτυπησει εταιριες που εχουν παραδωση σε πολυεφε.... αντε να δουμε
Δεν είπα κάτι διαφορετικό και γενικότερα ο,τιδήποτε γράφω για τη 7ender θεωρώ ότι καλύπτεται από επιχειρηματολογία.... που αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορεί να πείσει τους κολλημένους... αλλά τι να κάνουμε;

gdevelek είπε:
Γνώμη μου είναι πως το όνομα της Fender είναι τεράστιο και μπορεί να μπει σε όποιο κιθαριστικό τομέα θέλει με αξιώσεις. Να δούμε αν και πότε θα κινηθεί και η Marshall...  ::)
H Marshall ειναι μια ΠΟΛΥ μικρη εταιρεια συγκρινομενη με τη Fender & βγαζει/εβγαζε μονο ενισχυτες,ειναι και βρεττανικη...οποτε καπως δυσκολο να επεκταθει.

Παντως μια χαρα τα παει και ετσι μικρη που ειναι.(Μικρη λεμε τωρα,μετα τη Fender ειναι η μεγαλυτερη εταιρεια ενισχυτων κιθαρας στον κοσμο)

Superfunk είπε:
H Marshall ειναι μια ΠΟΛΥ μικρη εταιρεια συγκρινομενη με τη Fender & βγαζει/εβγαζε μονο ενισχυτες,ειναι και βρεττανικη...οποτε καπως δυσκολο να επεκταθει.

Παντως μια χαρα τα παει και ετσι μικρη που ειναι.(Μικρη λεμε τωρα,μετα τη Fender ειναι η μεγαλυτερη εταιρεια ενισχυτων κιθαρας στον κοσμο)
Επειδή τα έχω μπερδέψει, τι σχέση έχει η Marshall με τη Vox και την Korg? Κάτι που αφορά μόνο το distribution?

Α, και η 7ender ΔΕΝ είναι η πρώτη σε πωλήσεις εταιρεία ενισχυτών στον κόσμο.

Ο κόσμος δεν πάει να ψάξει τα οικονομικα μεγέθη, βλέπει τεράστιο media exposure από Marshall με τους τοίχους πίσω από κάθε λάιβ, και ένα πλήθος ροκ μουσικών και μέταλ performers να ορκίζονται στο όνομα, οπότε...

Δυστυχως αν δεν εχεις παραδοση σε κατι (η Fender εχει "παραδοση" και στο modeling μια και ηταν απο τους πρωτους που εβγαλαν modeling ενισχυτες,απο το 2000 τους βγαζει,  αν και γενικα ειναι αστειο να μιλαμε για παραδοση σε κατι που ειναι τοσο καινουργιο....) δυσκολα τα πραγματα.

Και η VOX εβγαλε (τρομερες) κιθαρες αλλα...φευ.......

Φαντασου να βγαλει κιθαρες/μπασα (γιατι σε αυτο μαλλον αναφερεσαι μια και εφε & modeling amps βγαζει ηδη,με μικρη επιτυχια) η Marshall...θα τα παρει κανεις?

Χλωμο το βλεπω....

Μας βάλατε φωτιές πάνω που είχα καταλήξει στο Nova system!

Δλδ αν παρουσιαστεί στη Namm σε δέκα μέρες , σε πόσο καιρό θα είναι διαθέσιμο στην αγορά? Ρωτάω σε σχέση με άλλες χρονιές, αν έχει τύχει σε κανέναν να προσέξει το χρονικό διάστημα..

Smyro είπε:
Δλδ αν παρουσιαστεί στη Namm σε δέκα μέρες , σε πόσο καιρό θα είναι διαθέσιμο στην αγορά? Ρωτάω σε σχέση με άλλες χρονιές, αν έχει τύχει σε κανέναν να προσέξει το χρονικό διάστημα..
Από αμέσως μέχρι και πάνω από 8 μήνες.

Δε βγάζεις άκρη.

Για το συγκεκριμένο πάντως πιστεύω ότι θα μπει σύντομα στην αγορά, έτσι κάνει συνήθως η 7ender, δεν παρουσιάζει κάτι που δεν είναι έτοιμο. Άντε σου βάζω κανα δίμηνο στη χειρότερη, για Ευρώπη, αν το στοκ δεν επαρκεί αρχικά.

Εγώ επιμένω ότι δεν έχει πολλά μπλιμπλίκια άμα η πεταλιέρα δεν είναι διαστημόπλοιο τι να την κάνεις..?!? :P ;D

Πολλά καλούδια αυτό το τριήμερο και πολλές "μάχες"!

http://www.dolphinmusic.co.uk/article/4925-namm-2012-new-flagship-boss-gt-100.html/?locale=ga_IE

Επίσης ακούγεται ότι και η Zoom θα βγάλει μεγαλύτερη έκδοση του G3 που έφερε νεο DSP Engine κ αλγόριθμους και για το οποιό κάποιοι αναφέρουνε ότι έχει καλύτερο amp modelling απο τα Line6 HD Pods και καλύτερα εφφε..

Άντε να δούμε πότε θα φύγει ο ενθουσιασμός και θα έρθουν αντικειμενικές κριτικές για όλα τα μηχανήματα. Και βέβαια πότε θα είναι και διαθέσιμα στην αγορά.. Και πόσο θα κοστίζουν και σε δραχμές!!  :(

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Smyro είπε:
Πολλά καλούδια αυτό το τριήμερο και πολλές "μάχες"!

http://www.dolphinmusic.co.uk/article/4925-namm-2012-new-flagship-boss-gt-100.html/?locale=ga_IE

Επίσης ακούγεται ότι και η Zoom θα βγάλει μεγαλύτερη έκδοση του G3 που έχει νεο DSP Engine κ αλγόριθμους που κάποιοι αναφέρανε ότι έχει καλύτερο amp modelling απο τα Line6 HD Pods και καλύτερα εφφε..

Άντε να δούμε πότε θα φύγει ο ενθουσιασμός και θα έρθουν αντικειμενικές κριτικές για όλα τα μηχανήματα. Και βέβαια πότε θα είναι και διαθέσιμα στην αγορά.. Και πόσο θα κοστίζουν και σε δραχμές!!  :(
Είσαι μαρτυριάρης...

Εδώ με πρόγκαγε ο Μάραθος και δεν είπα λέξη για το νέο GT... (εκτός αν αποκαλύφθηκε σε ξένα fora και δεν πήρα είδηση σήμερα)

Σχετικά με το Zoom, ναι εντάξει, είναι γνωστό ότι τα παίρνω, αλλά στα δικά μου αυτιά, ακόμα και το G3 έχει "καλύτερο" ήχο από το HD. Ή τουλάχιστον πιο "χρήσιμο", αν μπορώ να το πω έτσι. Αν  ;) βγάλει κάτι καλύτερο...

Το θέμα είναι πως, ακόμα και στο οικονομικό κομμάτι της αγοράς, υπάρχουν πλέον λύσεις με ποιότητα/πιστότητα που πριν 4 χρόνια έβρισκες μόνο στο Axe-Fx (που κόστιζε όσο ένα μικρό αυτοκίνητο... σε δραχμές).

Οπότε να γιατί λέω, αντικειμενικά, ότι η 7ender θα τα βρει αγγούρια σ'αυτή την αγορά, και σ'αυτό τον ανταγωνισμό, πέρα από γραφικότητες περί... κόμπλεξ και συμμετοχής μου σε payroll.  ::)

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back