Fender Mustang Amps!

Superfunk είπε:
Ακουσα τον "μεγαλο",ο ενισχυτης εχει τις καλυτερες εξωμοιωσεις & τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΦΕ που εχω ακουσει ποτε απο Modeling μηχανημα.....για τα ΕΦΕ του ειδικα βγαζω και τη λεξη "modeling" απο μπροστα... 
Ναι ε?

Αρκετά ενθαρρυντικό το σχόλιό σου Νίκο, ώστε να τον φέρει στη θέση Νο1 της λίστας αγορών μου.

Να υποθέσω ότι τον άκουσες με Tele (τι ρωτάω :D ), τα "κουακ" ;D στα καθαρά σκάνε ωραία ή παραμορφώνουν?

Με ψήνει ο ΙΙ και ΙΙΙ. ;D ;D ;D

Στον θωμά δεν τον είδα πουθενά τον ΙΙΙ.

Εδώ Αθήνα ποιος τους έχει για να τους δώ και απο κοντά και αν έιναι και νορμάλ η ελληνική τιμή να τον τσιμπίσω?

εγω εχω τον Ι απο θωμα αγορασμενο για το σπιτι που τον εχω ειμαι υπερευχαριστημενος.

αγαπημενος μου ηχος απ τα πρισετς 57 deluxe και 65 twin reverb.

αλλα και το γκαζακι που δινει το american 90's μου φτανει και μου περισευει.

Πιστευω γενικα πως εχουν κανει τρομερη δουλεια με τους clean ηχους

αλλα και το γκαζακι του ειναι πολυ καλο ισως να μη μπορω να το εκμεταλευτω βεβαια επειδη εχω sss κιθαρα.

gdevelek είπε:
δεν κοιταξα θωμα γιατι ειπα οτι θα έψαξε καλά ;D ;D ;D

το μονο που με κραταει απ τον να παρω εναν απο αυτους ειναι οτι σκεφτομαι πως θα βάλω πεταλια πάνω :-\

οκ παιδια ειμαι λίγο γκαβός  ;D ;D ;D

Τον παραγγειλα τον ΙΙΙ χθές απο θωμά τον είδα μετα που πόσταρα...δεν ξέρω γιατι δεν τον είδα ποιο πρίν...

Οποτε είμα στην αναμονή...να ρθει ... :) :) :)

για μενα καλη φαση θα ητανε το κεφαλι...βεβαια δεν τους εχω ακουσει απο κοντα να δω τι λενε απο θεμα ηχου.Αλλα εαν λενε,παιρνεις το κεφαλι ...πας στο studio το κοτσαρεις σε καμπινα εχεις και το footswitch και εισαι κομπλε.......σε καποια demos ακουγεται πολυ πειστικος....

...και για όσους ξεκινούν τώρα είναι επίσης ελκυστικό.
Ναι με τοσα εφε που προσφερει ειναι οτι πρεπει για αρχαριο και οχι μονο αφου θα τον κρατησω για πολυ καιρο ακομα σιγουρα, και ο 40ρης αν και νομιζα οτι σε προβα θα με σκισει ο ντραμμερ μας για αλλη μια φορα και δεν θα ακουγομαι, μια χαρα τα παει σε ενταση.

Βλέπω πως ο II έχει σοβαρό ηχείο και watt....Από πετάλια εξωτερικά γνωρίζει κανείς αν τα δέχεται καλά?Γιατί σκέφτομαι να τον πάρω για σπίτι και να χρησιμοποιώ τα καθαρά του....... ;D

Γιατί σκέφτομαι να τον πάρω για σπίτι και να χρησιμοποιώ τα καθαρά του
Μαλλον θα πεταξεις τα πεταλια σου.... ;D...τα εφε του ειναι...εξωφρενικα καλα....μακαρι να τα εβγαζε ...μονα τους η Fender....

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι...

Έχει δοκιμάσει κάποιος να γράψει απο τη USB; Ποιότητα, latency κλπ..;

Σκέφτομαι πως αν γράφει όσο καλά ακούγεται, τότε τέλος στο Latency του monitoring.

Μπορώ να ακούω σε εντάσεις δωματίου τι παίζω, απο τον ενισχυτή και να το γράφω παράλληλα απο USB...

Στέκει, ή δε λέει και τόσο..;

edit: Αναφέρομαι στον mustang 1

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ναι μπορεις να ακους τι παιζεις απο τον ενισχυτη και να το γραφεις μεσω usb.

εγω βεβαια το αλλο μου δεν εχω βρει πως γινεται ακομα ειναι να αναπαραγεις το γραμμενο κομματι και να ηχογραφησεις σολο απο πανω.

Superfunk είπε:
Μαλλον θα πεταξεις τα πεταλια σου.... ;D...τα εφε του ειναι...εξωφρενικα καλα....μακαρι να τα εβγαζε ...μονα τους η Fender....
αυτο ακριβώς σκεφτομαι  ;D ;D ;D

Mustang II VS BOSS ME-25

yannis37 είπε:
αυτο ακριβώς σκεφτομαι  ;D ;D ;D

Mustang II VS BOSS ME-25
ασε τα ημιμετρα και  παρε μια και καλη boss me 70 και ειμαι συγουρος πως καλητερΑ και περισσοτερα εφφε δεν θα εχει.

sils είπε:
ασε τα ημιμετρα και  παρε μια και καλη boss me 70 και ειμαι συγουρος πως καλητερΑ και περισσοτερα εφφε δεν θα εχει.
τι να τα κάνω? ειχα την me-50,tonelab,RP......οσο περισσοτερα εφφε εχω, τοσο λιγοτερη κιθαρα παιζω ;)

εχω και πεταλάκια  :D

Καλοί φάση δεν λέω.. αλλά από τον 20watto fender που δοκίμασα.. ο peavey vypyr 30άρης που έχω.. είναι πολύ καλύτερος.. ο fender δεν μου έδωσε την τόσο βαριά παραμόρφωση που θέλω.. Αλλά και πάλι σίγουρα τα μεγαλύτερα μοντέλα της fender θα είναι καλύτερα από τον 20άρη που έπεσε στα χέρια μου..  :P

yannis37 είπε:
οσο περισσοτερα εφφε εχω, τοσο λιγοτερη κιθαρα παιζω ;)
+10000

Γι' αυτό κι εγώ ψάχνομαι με αυτόν τον ενισχυτάκο, γιατί πραγματικα, όταν θελω να παίξω κάτι, δεν αντέχω να πολυασχολούμαι με ψιψιψινια και ποκοψόψα.. Άντε να κάθεσαι να φτιάχνεις ήχο στο PC, o οποίος στο 110% των περιπτώσεων δε μου αρέσει... και μη φανταστείς ότι ψάχνω και ΗΧΟ.. Ένα πιστευτό καθαρό κι ένα πιστευτό drive  θέλω. Ααα και να μη νοιώθω ότι υπάρχει κάποιος άλλος εκεί έξω, που παίζει ότι παίζω, λίγο μετά απο εμένα.. (latency)  ;D

Ελπίζω πως με αυτό το μαραφέτι, θα ακούω αξιοπρεπώς ότι παίζω ~τη στιγμη που το παίζω~ ενώ παράλληλα θα ηχογραφείται στο PC.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back