customidis είπε:
Και για να τα περιλάβω όλα...τα χέρια που τα πάτε? μήπως αν σας δώσω μια ultimate relic black 1960 θα παίξετε σαν τον john mayer?...(την επιλέγει όμως ...κι αυτό μου λέει πολλά προσωπικά κι ας μην παίξω ποτέ με τον Clapton...δεν τον είδα με καμια "vintage ...87?" φίλε zoo.
Φιλε Δημητρη μπορει να μην ειδες τον Clapton
αλλα εδω
http://www.gilmourish.com/?page_id=68
μπορεις να δεις τον κολητο του τον David Gilmour να γαργαλαει την αγαπημενη του κιθαρα ( η αλλη ειναι η πασιγνωστη black strat )
η οποια ειναι fullerton 1983 vintage reissue '57 με EMG κι εχει φτιαχτει απο το ιδιο team που φτιαχτηκε η πρωην μου 1987 early Corona vintage reissue '62.
Ετσι εγκυκλοπαιδικα αφου σ'αρεσουνε και τα ψαχνεις , απο το 1985 εως τα τελη του 1987 δεν κυκλοφορησε καμια καινουργια vintage reissue , γιατι ειχανε μεινει τρεις κι ο κουκος , ειχανε ντραβαλα να ξεμπερδεψουνε με την CBS και προτιστως μετακομιζανε στο Corona.
Ολα τα early κοματια του Corona ειναι ακριβως ιδια με του Fullerton γιατι ηταν stock σωματα , μαγνητες κλπ απο το Fullerton.
Η ποιοτητα της 87 reissue ηταν καταπληκτικη και ο ηχος της συγκρινεται μονο με μια
stratocaster του 1967-69 που ειχα παλια με big headstock χωρις Bullet , τετραβιδη.
Ο φιλος συνφορμιτης που την χτυπησε , ειμαι σιγουρος οτι πεταει απο την χαρα του ;D
Οι early vintage reissue , ειναι οι καλυτερες , ομορφοτερες & με mojo
stratocaster που εχω δει και παιξει πλην των original vintage ( και πιστεψε με εχω παιξει παρα ...μα παρα πολλες και vintage και συνχρονες! )
Ευτυχως εχω κρατησει μια Fullerton 1983
Fender Stratocaster Vintage reissue '57 ιδια μ'αυτη του Gilmour αλλα σε πιο ανοιχτο κοκκινο και η κριτικη μου πανω στις κιθαρες δεν βγανει απο αυτα που διαβασα καπου ή που μου ειπανε καποιοι , αλλα απο αυτα που ειδα ,ακουσα και καταλαβα κανοντας sex μαζι τους.
Ναι αυτη η κιθαρα ειναι ειναι φταιγμενη για αγριο SEX ;D ;D ;D
Κι οπως σου ξαναπα και πιο πριν , αυτα ειναι μοναχα η γνωμη μου και τιποτα αλλο.
Τωρα αμα συνφωνει κι ο Gilmour μαζι μου , τι να πω?
Προκειται μαλλον για μια καθαρη συμπτωση..... ;D
Αντε εβιβα