Fender Machete high-gain amp

Ωραια κινηση,πλουσια χαρακτηριστικα και καλουδια,αλλα απ τον σωληνα δεν μου αρεσε ηχητικα,ας τον ακουσουμε και απο κοντα

Μια χαρά, αλλά 2.599$ προτεινόμενη τιμή. Άουτς  :-X

Καλά, τα 2600 του σαιτ είναι πλασματικά. Δε νομίζω να είναι πάνω από $2000-2100 (στα αμερικανικα μεγαλα καταστήματα πάντα... για Ευρώπη who knows :P ).

Το θέμα είναι ότι πέραν από το brand name, εγώ δε βλέπω ποιο είναι το προσόν, η καινοτομία αυτού του μοντέλου ώστε να χτυπήσει τον ανταγωνισμό που έχει, ειδικά σε αυτά τα χρήματα, όπου (στην Αμερική πάντα) παίζουν οι καλοί boogie, και οι μπουτικοκαταστάσεις...

Αν μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος  ;D

Και 2000 να έχει, υπάρχουν ένα σωρό καταξιωμένοι high-gain ενισχυτές σ' αυτά τα λεφτά. Δεν βρίσκω κανένα λόγο να τον προτιμήσει κάποιος.

theoctapus είπε:
Και 2000 να έχει, υπάρχουν ένα σωρό καταξιωμένοι high-gain ενισχυτές σ' αυτά τα λεφτά. Δεν βρίσκω κανένα λόγο να τον προτιμήσει κάποιος.
This is exactly my point!  :D

Μα... μα... είναι 7εnder....

RayDTutto είπε:
Καλά, αυτό είναι αποτρεπτικός παράγοντας παρά πλεονέκτημα (για high-gain ενισχυτή).

τωρα αν δεν τον ακουσουμε δεν μπορουμε να ξερουμε τι κανει.... 
Σίγουρα. Μπορεί να έχει να προσφέρει κάτι που οι άλλοι δεν έχουν (ηχητικά πάντα), αν και χλωμό το βλέπω.

Αν κάνει γύρω στα 1500 την ψιλοπαλεύει.

RayDTutto είπε:
Θεός φυλάξοι...  ;D

Καλά, αυτό είναι αποτρεπτικός παράγοντας παρά πλεονέκτημα (για high-gain ενισχυτή).
+1000...

Βέβαια ακόμα και για clean θα προτιμούσα τον φανταστικό 1974Χ της Marshall από έναν Fender...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back