Fender/ Gibson κτλ. Πώς το βλεπουμε εμεις offstage?

END OF THREAD ΛΑΚΗΔΕΣ!!!!
NAI EINAI SQUIER!
Γιαυτο και τη βανδαλιζη στο τελος ,αμα ητανε Φενδερ δεν θα την παταγε κατα'ι'ς ουτε θα την εσουρνε στην καρεκλα! ;D

Παντως το γεγονος οτι ο Jeff διαλεξε να παιξε με squier ,βασιζομενος μονο στα αυτια του (που λογικα λογο τυφλωσης θα ηταν και ποιο ευαισθητα και εκπαιδευμενα),εχει κατι να πει!!

RayDTutto είπε:
END OF THREAD ΛΑΚΗΔΕΣ!!!!

NAI EINAI SQUIER!
πωωω με τσάκισες που μου το θύμισες αυτό... και τι παίχτες από πίσω, έ; ένας κι ένας

LK είπε:
Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να βγεί ένας star με "φραντζόλα" σε ένα Live.

Ένας εκ των οποίων ο κάτωθι:

Εδώ βγήκε με epi.

Αν σας τρώει η περιέργεια γιατί, πάτε κατευθείαν στο 3:25 (αν και είναι κομματάρα ακούστε το όλο)

https://www.youtube.com/watch?v=wFj9ylA043A

πάντως το "παντεσπάνι" που έβγαλε μετά, το κράτησε και έδωσε την πένα. ;D
Και οχι οποιαδηποτε epiphone...Αν δεν κάνω λάθος μπορει να ειναι και η special model!χαχαχα Την είχα αγορασει το 2002 οταν προτοξεκινησα να παιζω.Ηταν Jumpstart pack μαζι με ενισχυτη  :P

Bεβαια δε μου λεει κάτι για τον ήχο της αφου τη μεγαλύτερη δουλεια την κάνει ο ενισχυτής και τα εφέ,μην τρελενόμαστε.Αν ήταν καμιά Gibson θα σου λεγα άμα την έδινε.Ούτε καν θα την υπέγραφε.

Εδω σολαρει ο Hammett και τα δινει ολα με μια Ibanez (δεν ξερω τι μοντελο-σειρα) αλλα στηριζει εκει το performance του.

Καποια στιγμη παντως βγαινει out of tune η κιθαρα, (ως γνωστον ο hammett ζοριζει αρκετα τις ESP) και εκει φαινεται στο 5:10 πριν την σπασει  ;D

https://www.youtube.com/watch?v=oF7pBOcWn5A

Απορω πώς δεν σπασανε τοτε τιποτα κορνες απο τα cluster ηχεια με το ποδοπατημα της Ibanez  ;D

Φθηνές semi-hollow ή hollow body πάντως (κυρίως epiphone) χρησιμοποιούν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες.Π.χ.

ΣΤΑΡΟΒΑΣ ΜΕ EPIPHONE ZAKK WYLDE LP ;D ;D

(Αν και μάλλον δεν είναι δική του.)

:P

mathematician είπε:
Και το βίντεο έκπληξη:

Καλα, με τον Σταροβα, οποια κιθαρα και να του δωσεις, φαινεται παιδικη σαν της κορης μου

;D ;D ;D

mhyO6C0zya_iwtVA6OvPOEg.jpg

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
9
Εμφανίσεις
1K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back