- Πόντοι
- 6
Γεια σας παιδια. Λοιπον. Εχω χασει τον μπουσουλα εδω μέσα με τοσα posts. Το θέμα έχει ως εξής: Παίζω για περισσότερα από 10 χρόνια με μια Squier, η οποία πια τα εχει βγάλει τα λεφτά της. Όποτε όμως αποφασίζω να ασχοληθώ με την επιλογή μιας νέας "καλης" κιθάρας, χάνομαι από τις τόσες διαφορετικές απόψεις αλλά και από την μεγάλη γκάμα που υπάρχει στην αγορά. Αυτό που θέλω είναι καποιος είτε να μου παραθέσει σχετικό link, είτε να μου αναλύσει τις βασικές διαφορές μεταξυ
Fender
Gibson
Ibanez
ESP
Cort
Θέλω συγκεκριμενα πράγματα, και σιγουρα όχι λογομαχία μεταξύ πορομένων fan καθε εκάστοτε εταιρίας. Μην μου πείτε να πάω να τις δοκιμασω στα εξαρχεια, γιατι όποτε πάω να το κάνω δεν ξερω απο που να αρχισω και που να τελειωσω, και πάντα τα παρατάω. Γι'αυτο θέλω να αρχίσω από εδώ για να ξέρω πάνω κάτω που πατάω. Δεν θέλω να μου πείτε συγκεκριμενα μοντελα, μόνο γενικές διαφορες μεταξυ εταιρειων (αν υπαρχουν).
Για να πάρετε πάνω κάτω μια ιδεα για την τιμή, ας πουμε μεχρι 1200 (και λιγοτερα φυσικα δεν με χαλανε, αρκει κατι να μου αρεσει).
Fender
Gibson
Ibanez
ESP
Cort
Θέλω συγκεκριμενα πράγματα, και σιγουρα όχι λογομαχία μεταξύ πορομένων fan καθε εκάστοτε εταιρίας. Μην μου πείτε να πάω να τις δοκιμασω στα εξαρχεια, γιατι όποτε πάω να το κάνω δεν ξερω απο που να αρχισω και που να τελειωσω, και πάντα τα παρατάω. Γι'αυτο θέλω να αρχίσω από εδώ για να ξέρω πάνω κάτω που πατάω. Δεν θέλω να μου πείτε συγκεκριμενα μοντελα, μόνο γενικές διαφορες μεταξυ εταιρειων (αν υπαρχουν).
Για να πάρετε πάνω κάτω μια ιδεα για την τιμή, ας πουμε μεχρι 1200 (και λιγοτερα φυσικα δεν με χαλανε, αρκει κατι να μου αρεσει).